Νέα

FIFA 12

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FiD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Για τους αρρωστους παιχτες σαν κι εμενα...

Ειδικα τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι κι δεν μας παιρνει για πολλα εξοδα, εχει να πεσει γερο καψιμο το χειμωνα  :P

Συνημμένα

• FIFA-12.jpg
    FIFA-12.jpg
    134,9 KB · Εμφανίσεις: 39

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για τους αρρωστους παιχτες σαν κι εμενα...

Ειδικα τωρα που οι καιροι ειναι δυσκολοι κι δεν μας παιρνει για πολλα εξοδα, εχει να πεσει γερο καψιμο το χειμωνα  :P

:2funny: :2funny: :2funny:
Indeed Sir.

Αλλα έχεις δοκιμάσει και το PRO? :) 

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πριν κατι μερες το εβαλα στο λαπτοπ... καλυτερο απο το 11.... μολις βγει το patch με το ελληνικο πρωταθλημα θα πεσει ακομα περισοτερο καψιμο... :tooth:

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Απο το 2010 και μετα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PRO!! Και το λεει καποιος που επαιζε χρονια ολοκληρα.

Δεν γινετε να εχεις παιξει FIFA τα τελευταια χρονια και να υποστηριζεις οτι το Pro ειναι καλυτερο. Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου ως gamer.

Απλα ειναι η δυναμη της συνηθειας για τους περισσοτερους, που δεν λενε να βαλουν μυαλο!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
πριν κατι μερες το εβαλα στο λαπτοπ... καλυτερο απο το 11.... μολις βγει το patch με το ελληνικο πρωταθλημα θα πεσει ακομα περισοτερο καψιμο... :tooth:
βρε αντε να γαμησεις κανα μουνι
σε λιγο θα αρχιζεις να παιζεις και sega megadrive
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
βρε αντε να γαμησεις κανα μουνι
σε λιγο θα αρχιζεις να παιζεις και sega megadrive
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μπουχεσα εγω παιζω ποδοσφαιρο παγκοσμιου επιπεδου στο ΦΙΦΑ... μεχρι και σε διαγωνισμους εχω λαβει μερος... το σεγκα ειναι για σενα που εισαι μικρουλης  :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.insert-disk.com/images/stories/Sega_Mega_Drive_Covers/revenge%20of%20the%20shinobi%20sega%20mega%20drive%20cover.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Shinobi! Κορυφαίο παιχνίδι, μου θυμίζει την εφηβεία μου .....  :) τα ουφάδικα, μπιλιαρδάτικα, please insert coin ..... παρακμιακά ήταν  :P , αλλά τα νοσταλγώ ώρες ώρες .....  ;D

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Shinobi! Κορυφαίο παιχνίδι, μου θυμίζει την εφηβεία μου .....  :) τα ουφάδικα, μπιλιαρδάτικα, please insert coin ..... παρακμιακά ήταν  :P , αλλά τα νοσταλγώ ώρες ώρες .....  :grin:
παιχνιδαρα τυπε
εγω ειχα πολυ χρημα στο http://[URL unfurl="true"]www.tsimpountiii.gr/wp-content/uploads/2010/09/bubble_bobble.gif[/img[/URL]]
και στο [img]http://[URL unfurl="true"]www.aliensplaygames.com/wp-content/uploads/2010/08/1154-double_dragon.jpg[/img[/URL]]

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δλδ φιφα vs προ Νικαει το φιφα?απο ποια χρονολογια και μετα το κανανε καλυτερο γιατι θυμαμαι οτι το φιφα ηταν καπως σαν ψευτικο και το προ σαν επαγγελματικο.Εχω αδικο?

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
δλδ φιφα vs προ Νικαει το φιφα?απο ποια χρονολογια και μετα το κανανε καλυτερο γιατι θυμαμαι οτι το φιφα ηταν καπως σαν ψευτικο και το προ σαν επαγγελματικο.Εχω αδικο?

Απο το 2009 θα ελεγα οτι το φιφα ειναι καλυτερο! Παντως απο το 2010 το προ ηταν ΠΟΛΥ πιο σκατα απο το φιφα και οποιος τα χει παιξει και τα 2 θα συμφωνησει πιστευω!
Εχεις δικιο θυμαμαι το 2000 και το 2001 επαιρνες τον τερματοφυλακα στο φιφα περναγες ολη την αντιπαλη ομαδα κανοντας διαστημικα κολπα κ εβαζες και γκολ  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
φετος το προ 12 δεν το εχω παιξει ακομα... σιγουρα ομως το φιφα 11 ηταν ανωτερο απο το προ 11...

OP
OP
F

FiD

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Οντως, για πολλα χρονια αυτο ισχυε. Το Προ ειχε φοβερο gameplay ενω το FIFA πονταρε μονο στα γραφικα. Απο το 2010 και μετα ομως καμια σχεση. Το FIFA ωριμασε, και πλεον προσφερει απιστευτη εμπειρια εξομοιωτη ποδοσφαιρου και βαθος στο παιχνιδι (πιο πολυ βαθος και απο το νιμου της Τζουλιας).

Γι να μην αναφερω οτι εδω και 15 χρονια το ΠΡΟ δεν εχει αξιωθει ακομα να παρει τα δικαιωματα για τις σωστες ονομασιες παιχτων και ομαδων

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ποσο εχει για xbox?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παιχνιδαρα τυπε
εγω ειχα πολυ χρημα στο http://[URL unfurl="true"]www.tsimpountiii.gr/wp-content/uploads/2010/09/bubble_bobble.gif[/img[/URL]]
και στο [img]http://[URL unfurl="true"]www.aliensplaygames.com/wp-content/uploads/2010/08/1154-double_dragon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

MAME32 ..... να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι .....  ;D

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο το 2010 και μετα απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PRO!! Και το λεει καποιος που επαιζε χρονια ολοκληρα.

Δεν γινετε να εχεις παιξει FIFA τα τελευταια χρονια και να υποστηριζεις οτι το Pro ειναι καλυτερο. Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου ως gamer.

Απλα ειναι η δυναμη της συνηθειας για τους περισσοτερους, που δεν λενε να βαλουν μυαλο!

Μπα μαπα ειναι το FIFA κατα την γνωμη μου.
Εχω σταματησει να παιζω απο το 2000.
Με εκεινο το τραγελαφικο ΦΙΦΑ του 2000 που ειχε και ελληνικη περιγραφη
αλλα μολις κερδιζες ενα κορνερ ηξερες πως ηδη ειχες βαλει ενα σιγουρο γκολ και μαλιστα με ψαλιδακι
στο Γαμα... απλα 3 φορες τον κυκλο να πατουσες σε πλευ στεισον τηλεχειριστηριο και τελος  :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μπα μαπα ειναι το FIFA κατα την γνωμη μου.
Εχω σταματησει να παιζω απο το 2000.
Με εκεινο το τραγελαφικο ΦΙΦΑ του 2000 που ειχε και ελληνικη περιγραφη
αλλα μολις κερδιζες ενα κορνερ ηξερες πως ηδη ειχες βαλει ενα σιγουρο γκολ και μαλιστα με ψαλιδακι
στο Γαμα... απλα 3 φορες τον κυκλο να πατουσες σε πλευ στεισον τηλεχειριστηριο και τελος  :2funny:

Και καλα εκανες και το σταματησες γιατι ηταν για τον πουτσο τοτε! Τωρα ομως οπως λενε και οι καυλιαρηδες παραπανω αξιζει να το δοκιμασεις  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom