Νέα

Φερομόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouxlass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τις γρηγορες απαντήσεις σας. θα προτιμούσα να μέναμε στο θέμα των αρωμάτων και να μην το γενικευουμε.keep on!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρος στο ΗΤΑ8 τσοντοκαναλο εποχής
Οχι τσοντοκαναλο ο Λεωνιδας με τις ψησταριες του τυπε. Αγαπουσε ο ανθρωπος και ειχε φτιαξει το καναλι για να παιζει τα βιντεοκλιπ της τραγουδιαρας που ηταν καψουρης. Αννα Μαρωνη  :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειχε δειξει παλια και ντοκυμανταιρ ο σκαι, απατη τα αρωματα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρος στο ΗΤΑ8 τσοντοκαναλο εποχής έκανε διαφήμηση κατι μαιμουδο- αρωματα που και καλά τα φορας και σου την πέφτουν οι γκόμενες.Από τότε περασαν σχεδόν 20 χρόνια και η επιστήμη έχει κάνει άλματα, αλλά η απορία παρέμεινε:

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο ανάλογο σκεύασμα και να έχει αποτελέσματα;

Και για να επεκτείνω το ερώτημα σε κάτι σχετικό:
Ποιά κολώνια η αποσμιτικο του εμπορίου σας έχει δώσει το καλύτερο feedback?
Μan οντος υπαρχουν και κανουν δουλεια ειχα παρει παλια ειναι ακριβα αρωματα περιεχουν μεσα κατι ορμονες ανδρικες που κανουν την γυναικεια λιμπιτο να ανεβενει αλλα δεν θα σου κατσει η γκομενα απο το αρωμα θελει να ξερει να μιλας κτλ κτλ απλα το αρωμα την κανει πιο ανοιχτη στην προσεγγιση.. Καπου στα 60 ευρω εχει. Το ειχα παρει απο σεξ σοπ παραγγελια απο το ιντερνετ πολυ μικρο μπουκαλι μου τελειωσε σε 10 μερες το πολυ.. Αυτο που ειδα απο το αρωμα αυτο ηταν μια γυναικα πιο χαλαρι και ευδιαθετη και φυσικα πιο ερωτικη χωρις να πιει να ειναι μεθυσμενι :grin:.. Κανει δουλεια αλλα μεχρι εκει που ανεφερα φυσικα μου ελεγε συναιχεια τι ωραια κολονια φοραω :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Να πω καπως την γνωμη μου για το πως το καταλαβαινω αυτο το αρωμα..      Αρχισα λιγο διαιτα αυτον τον κερο.. Σημερα πεινουσα αλλα δεν πεθενα της πεινας :grin:.. Παω σε ενος φιλου μου το ιντερνετ καφε να κατσω λιγο να τον δω και να χαζεψω στο ιντερντ(φυσικα τζαμπα ειναι κολλητος καφεδες κτλ :grin: ζητω οι κολλητοι :grin:) Ενας πιτσιρικας διπλα μου ετρωγε γυρο κοτοπουλο τωρα εγω μυριζοντας τον γυρο του πιτσιρικα η πεινα μου αυξηθηκε για να το πω καλυτερα εκει που χαζευα στο ιντερνετ διαφορες σελιδες αν και πεινουσα το μυαλο μου δεν ηταν κολλημενο στο φαγητο.. Αλλα με το που αρχισα να μυριζω το σαντουιτς η σκεψη μου επικεντρωθηκε μονο στην πεινα μου ξεχασα τις διαφορες σελιδες που ειχα ανοιξει και το μυαλο μου σκεφτοταν απο εκει και περα μονο την πεινα μου.. Σηκωθικα πηγα στο σπιτι μου και εφαγα.. Το ιδιο καπως ετσι ειναι και αυτες οι κωλονιες με το που μυρισουν οι γυναικες το μυαλο τους επικεντρωνετε στην μυροδια και κατα επεκτασι σε εμας που την φοραμε δεν σκεφτοντε κατι αλλο και επικεντρωνοντε σε εμας φυσικα μεγαλωνει η ερωτικη τους επιθιμια αν ειχαν απο πριν μια αμιδρα επιθυμια και συζηταν πιο ανοιχτα πιο θερμα..Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι οτι κανουν αυτες οι κωλονιες απομωνονουν την σκεψη της γυναικας μονο προς σε εμας.. :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
εχουν κατηγορηθει για απατη ομως...

γιατι ειναι μια πολυ καλη παγιδα για να τσιμπησει ο αντρας

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup:
Οχι τσοντοκαναλο ο Λεωνιδας με τις ψησταριες του τυπε. Αγαπουσε ο ανθρωπος και ειχε φτιαξει το καναλι για να παιζει τα βιντεοκλιπ της τραγουδιαρας που ηταν καψουρης. Αννα Μαρωνη  :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ΗΤΑ8 και ASTRO τσοντοκαναλα Λεωνιδας ψησταριες πωωωωωω τις μου θυμησες, ο ανθρωπος αγαπουσε την πορνομεταδοση μεγας μεταδοτης χυστης :cum: :cum: :grin:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
boobmastora εισαι θεος με την πληροφορηση σου!!!

Ναι σιγουρα δεν περιμενει καποιος απο μια κολωνια μονο να ανοιξει η γκομενα τα ποδια αλλα ρωταω εαν οντως καποιο σκευασμα δινει το κατι παραπανω, οταν η γυναικα ειναι σχετικα ετοιμη πχ( φιλη που γουστρει ας πουμε κ εχει αναστολες κτλ).Προσωπικα δν εχω δοκιμασει ποτε καποια κολωνια τετοια, -για αυτο και ρωταω-. Μπορει για καποιους(μεσα και εγω) να ειναι ενα ακομα οπλο στην φαρετρα τους. Φυσικα και δεν αναφερομαι μονο σε εκεινα τα αρωματα που διαφημιζονταν, ισως καποιος να εχει δοκιμασει τπτ απο internet η στο εξωτερικο στο προσφατο παρελθον. Πειραμα ειναι δεδομενα συλλεγουμε.

Απο την αλλη έχω ακουσει για κατι παρεμφερες- και διορθωστε με εαν το συγχεω με τις κολωνιες. Ειναι ένα ειδος πτητικου υγρου νομιζω το λενε poper (πραγματικα εδω μπορει να κανω λαθος) το οποιο αφηνεις ανοιχτο στο δωματιο το μπουκαλι κ φερνει διεγερση κ εξαψη (οχι κατ αναγκη σεξουαλικη) κατι που μπορεις να εκμεταλευτεις στην πορεια. Μερικοι το χρησιμοποιουν κ για να φτιαχτουν ελαφρα ψιλο μαστουρωσουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω παντως εχω παρατηρησει οτι το φωτιστικο οινοπνευμα εχει εκπληκτικα αποτελεσματα
καυλωνουν οι γυναικες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τι αρωματα και μαλακιες σαν τη βαρβατιλα της μασχαλης δεν εχει .αυτο θελουν τα γκομενακια

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Νομίζω ότι παίζει ρόλο ο τύπος του δέρματος και η διατροφή στο συνολικό αποτέλεσμα. Εννοώ ότι κάθε άτομο θέλει διαφορετική συνταγή αρώματος για να βρει αυτό που ταιριάζει με τον ιδρώτα του και τη φυσική του μυρωδιά.

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αυτο που ελεγε ο αλλος μυριζεις μουνιλα γαμας ....

ρε που παμεεεεε  τρελο marketing και το site τους φανταστικο !!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά έχετε ακούσει για κάτι καινούριες κολώνιες με φερομόνες?Προχθές είδα μια διαφήμηση σε ένα κατάστημα και λέει οτι εξιτάρει το αντίθετο φύλο...για πείτε απόψεις!Πιάνει ή μούφα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom