Νέα

Φερομόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouxlass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Μουφα του κερατεως, μην ασχολεισαι καθολου

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
βασικα αυτα δουλευουνε με την μεθοδο της αυθυποβολης,νομιζεις και καλα οτι το εχεις το θεμα επειδη φορας την κολονια και εισαι σιγουρος οτι θα σκοραρεις,
φυσικα αυτο που γινεται ειναι οτι το γκομενε γουσταρει την σιγουρια και την αυτοπεποιθηση σου και ενδιδει,
οποτε το θαρος ειναι αυτο που την κερδισε και οχι η le kastan au de toilete που φορεσες

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Βάλε το άρωμα του γατόπαρδου!!!!

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχω παρει και εγω ενα παρομιο αρωμα ....
το πληροσα περιπου 20 ευρο

μετα εδωσα αλλα 20 στο μουρδελο :2funny:

δεν κανει τιποτα !! :rockon:

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

ε πως δεν κανει τιποτα ρε φιλε..αφου σου εκατσε η πουτανα χχεχεχεχεχεχε

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...αυτα και κατι ισπανικες μυγες spanish fly και καλα δεν κανουν τιποτα
Άσε που αυτή η ισπανική μαλακία μπορεί να προκαλέσει ισχυρή αλλεργική αντίδραση και αντί για ξενοδοχείο να τρέχεις τη γκόμενα στο νοσοκομείο!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άρωμα: "built-in βαρβατήλα"
αλλιώς παστουρμάς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μουφες ειναι αυτα....
καλυτερα να εδινες το 2ο 20ρικο σε αλλη μια πουτανα να βλεπες μετα και απο τις 2 τι αρωμα θα χες  :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εγω ειχα παρει pherlure και η αληθεια ειναι πως ειχα καλες κριτικες. η γκομενα μου τουλαχιστον οταν την ειχα βαλει δεν ξεκολλησε απο πανω μου λεγοντας το τι ςραιο αρωμα ειναι.

αλλη μια φορα ειχα παρει απο σεξ σοπ μια μαλακια καπου στα 30 ευρω και μυριζε σαν καμμενο λαστιχο ωουτιγμενο μεσα στο βιξ. αναλογα το προιον. απλα το θεμα ειναι να μην την ψεκασεις και να κατσεις να περιμενεις για να ερθουν οι κοπελες να σου κατσουν.

maxxl

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μα καλα..
μπορειτε και γαματε χωρις φερομονη?
πως?    :think:

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρος στο ΗΤΑ8 τσοντοκαναλο εποχής έκανε διαφήμηση κατι μαιμουδο- αρωματα που και καλά τα φορας και σου την πέφτουν οι γκόμενες.Από τότε περασαν σχεδόν 20 χρόνια και η επιστήμη έχει κάνει άλματα, αλλά η απορία παρέμεινε:

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο ανάλογο σκεύασμα και να έχει αποτελέσματα;

Και για να επεκτείνω το ερώτημα σε κάτι σχετικό:
Ποιά κολώνια η αποσμιτικο του εμπορίου σας έχει δώσει το καλύτερο feedback?

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Αν πιανει λεει...Εγω ειχα βαλει ενα(δε θυμαμαι το ονομα του) παρα πολυ καλο οταν ειχα παει στη Μυκονο και μου τη πεφτανε 2-2 τα γκομενακια...αλλα για κακη μου τυχη μολις περασα μπροστα απο το pierros εκτος απο τα γκομενακια αρχισαν να μου τη πεφτουν και τα πουστρακια...Συμπερασμα προσεχε που θα τη φορεσεις!!!

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
αμα ητανε να βαζαμε μια κολονια και να γαμαγαμε....

kingolgrc

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμασε αρωματα με φερομονες. Phiero, Hot, Androvita, Attractant, Alpha 7, Euphoria οι καλυτερες.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δοκιμασε αρωματα με φερομονες. Phiero, Hot, Androvita, Attractant, Alpha 7, Euphoria οι καλυτερες.

κερασε 2 ποτα τη γκομενα απο το να παρεις τετοιου ειδους αρωμα, περισσοτερες πιθανοτητες θα εχεις να σου κατσει με το αλκοολ χαχα  :rockon:

kingolgrc

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
To πιο αφροδισιακο αρωμα ειναι η γεματη και λυτη τσεπη...
Μετά σαν δευτερα αφροδισιακά έρχονται οι θέσεις εξουσίας και η φήμη.
Αν δεν τα διαθετεις αυτα τότε με 20 εως 60 ευρώ παίρνεις ένα αρωμα φερομόνης που ουσιαστικά κάνεις   βιοχημικό πόλεμο στην γκόμενα και υπάρχουν δεκάδες πλέον μελέτες σε θηλαστικά που το υποστηρίζουν...
Δεν προκειται να αρχίσεις να ξυνεις τις γκόμενες με μυστρι από πανω σου αλλα οι φερομόνες ειναι ιδανικές για να πηδηξεις την καλυτερη σου φίλη ή κάποια που έχει καύλες και το σκέφτεται ή γενικώς να ξεκλειδώσεις μία δύσκολη κατάσταση ή να απλοποιήσεις μια εύκολη. Εχω κάνει τα προσωπικά μου πειράματα και είμαι πεπεισμένος οτι δουλεύουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom