ναι ρε yorgo αλλα μετα που διαβασα απο την αρχη το thread με προβληματισαν,τι να κανω,να την αλλαξω,με τη μυρτω ειχα το κεφαλι μου ησυχο
στα χοντος γρηγορα
ναι ρε yorgo αλλα μετα που διαβασα απο την αρχη το thread με προβληματισαν,τι να κανω,να την αλλαξω,με τη μυρτω ειχα το κεφαλι μου ησυχο
εγω ειχα παρει ενα φθηνιαρικο σε σχεση με τις τιμες που αναφερονται.15 ευρω με εξοδα αποστολης.YES λεγεται το αρωμα.
Βασικα νομιζω οτι εξατμιζεται γρηγορα και δε νομιζω να πολυδουλευει για να τραβηξει την προσοχη καποιας.
τωρα αμα δωσεις 60 και 70 ευρο λογικα θα ειναι κατι καλυτερο.Παντως θα ξαναδοκιμασω με περισσοτερη ποσοτητα(μπανιο θα κανω χεχε) και θα σας δωσω ξανα αναφορα
ναι τυπε δουλευουν,το ξερω και γω!!!φίλος, είσαι πανέξυπνος! ξεφτέρι παναθεμά σε! βρε δε πα να λέτε ότι θέλετε. εγώ φταίω μάλλον που κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά εδώ και για σας και δεν τα κρατάω μόνο για τη παρέα μου. εγώ φοιτητής στην επαρχία είμαι. τέλος!
KAI κριτικές για φερομόνες ο λάκης. Τυχαίο;Ορίστε αγγλικός οίκος που στέλνει και Ελλάδα.
Επειδή γουστάρω αγγλικές κολώνιες γενικά , θα πάρω κι εγώ μάλλον
(κι ελπίζω να μην φάω καμιά τακουνιά στο κεφάλι , γιατί το pherlure όταν το είδε η κυρά είχαμε ιστορίες).
Και έχει και καλή τιμή!
31.60€ το μπουκάλι , και ταχυδρομικά €7.53 πάει κάτι λιγότερο από 40€.