Νέα

Φερομόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rouxlass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 157
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ξερω τι εχουν γραψει οι προηγουμενοι κ βαριεμαι να διαβασω

οι φερομονες ειναι χημικες ουσιες που εκρινονται με σκοπο να προκαλεσουν καποια αντιδραση σε καποιο ερεθισμα.Στα εντομα στα φυτα κ στα ζωα εχουν αποδειχτει κ in vitro k invivo στο ανθρωπο δεν εχει αποδειχτει κατι ακομη.Μεγαλη απατη απο εταιριες που φτιαχνουν κολωνιες οτι εχουν εντοπισει μυστικες φορμουλες που προσομοιαζουν τις φερομονες του ανθρωπου κ ετσι γινεται πιο ευκολη η προσεγγισει του αντιθετου φυλου.Μη μασατε μαλακιες ειναι

Zaharias

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειχα παρει ενα φθηνιαρικο σε σχεση με τις τιμες που αναφερονται.15 ευρω με εξοδα αποστολης.YES λεγεται το αρωμα.
Βασικα νομιζω οτι εξατμιζεται γρηγορα και δε νομιζω να πολυδουλευει για να τραβηξει την προσοχη καποιας.

τωρα αμα δωσεις 60 και 70 ευρο λογικα θα ειναι κατι καλυτερο.Παντως θα ξαναδοκιμασω με περισσοτερη ποσοτητα(μπανιο θα κανω χεχε) και θα σας δωσω ξανα αναφορα

κι εγω το ειχα παρει αυτο,και πιο φθηνα κιολας,αλλα δε νομιζω να πολυδουλευει

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εγω σαν αρωμα προτιμω την ΜΟΥΝΙΛΑ,
Αμα εισαι φακατος να δεις οι γκομενες πως τρεχουν.
Μυστηριο πραγμα οι γυναικες, αμα σε μυρισουν οτι μαμας καβλονουνε. :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Πουλαη ο hondos.............. :think: :think:

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Τι θα γίνει ρε παιδιά? Μα δεν υπάρχει ούτε ένας συναγονιστής να μας πει αν έχει δοκιμάσει ένα προιόν με φερορμόνες να μας πει πως είναι? Εγώ πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά τα προιόντα, μάλιστα φίλος μου λέει ότι με ένα αρωμα με φερορμόνες που έχει του οίκου Givenchy, αποδίδει εξ ολοκλήρου σε αυτό 2 one night stands που του κατσαν και λέει πως γενικά όταν κυκλοφορεί με αυτό αρκετές γυναίκες γυρνάνε και οι φίλες του του χουν πει πως το άρωμα αυτό βγάζει μια σπάνια αίσθηση αντρίλας. site ελληνικά που έχουν αρώματα με φερορμόνες έχω βρει αυτο: . Μην ξεχνάμε βέβαια αυτό που διαφημίζεται στην κεντρική του σαιτ δεξιά αλλά εκείνο μάλλον είναι μούφα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σιγα μην βγαζει ο Givenchy τετοιο αρωμα .Μην πιστευετε οτι βλακεια λενε μερικοι

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
53 Κυριοι...

Τι γατοπαρδος και μαλακιες

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Συναγονιστές επιστρέφω δριμύτερος! Στο διάστημα από το τελευταίο μου post, παρείγγειλα για εμένα και τους φίλους μου απο το site 3 αρώματα extra strong με φερορμόνες και μία body lotion και από τη πρώτη μέρα έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα! 1. Είχε κανονίσει συνάντηση ο φίλος μου με την πρώην του για ανταλαγή σημειώσεων έχοντας ψεκάσει τον λαιμό του (δις) με το άρωμα. Με το που αγκαλιαστήκανε επειδή είχανε να ιδωθούνε καιρό η τύπισσα του λέει: Μυρίζεις πάρα πολύ ωραία! (πέρνοντας του και 2 γερές τζούρες από το λαιμό του κατά τη διάρκεια της αγκαλιάς). Ο τυπάς λέει είχα πάει για μπάνιο στη θάλασσα (ότι να ναι). Φεύγει η τύπισσα, είχε μια δουλειά στον 1ο όροφο της σχολής και με το που ξανακατεβαίνει τον ξανααγκαλιάζει και του λέει: ρε συ μυρίζεις πολύ ωραία. Με αυτά και με αυτά κατέληξαν να φασώνονται. Πριν προλάβετε να πείτε καμιά μαλακία του τύπου χαίρω πολύ αυτοί τα χανε συμβαίνουν αυτά, σκεφτείτε όπως μου λέει το παιδί πως τα χαλάσανε επεισοδιακά πριν από δύο χρόνια κι από τότε η γκόμενα του έριχνε συνεχώς χιλόπιτες και τον αγνοούσε, δύο χρόνια δεν είχαν κάνει τπτ και αυτό έσπασε με τη συνάντηση στη σχολή για σημειώσεις!!! τυχαίο δεν νομίζω!!! (ούτε κι ο φίλος μου)
2. εγώ έχω γκόμενα η οποία δεν ασχολείται με αρώματα και δεν δίνει καθόλου βάση σε αυτά γι αυτό και εγώ ποτέ δεν φορόυσα με αυτήν, ακόμα κι όταν δεν τα είχαμε και της την έπεφτα. Χτες λοιπόν φοράω το άρωμα και βγένουμε μαζί με φίλους και από τη πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε και με αγκάλιασε μου είπε τι ωραίο άρωμα είναι αυτό! Μέσα σε 1 λεπτό δεν με άφηνε από την αγκαλιά της σημειωτέον πως με τους φίλους μας μπροστά δεν είναι τόσο εκδηλωτική ενώ επίσης ένιωσα να μου τραβάει τρεις φορές δυνατές τζούρες! Στο τέλος μου είπε να το χαναβάζω όταν βγένουμε!

Συμπεράσματα: Οι φερορμόνες δεν είναι μύθος. Δουλεύουνε. Δεν ξέρω γιατί και πως. Θα ξαναγράψω εδώ μόλις ξανασυμβεί τπτ περίεργο είτε σε εμένα είτε στους φίλους μου. Μία σημείωση: Ο φίλος μου λέει πως το άρωμα δεν έχει και τόσο μεγάλη διάρκεια και διασπορά όσο διαφημίζει ενώ επίσης πιστεύει ότι για να δουλέψει συνιστάται το "πειραματόζωο" να πάρει μια γερή τζούρα από κοντά πχ από αγκαλιά. Από την άλλη, εγώ που χρησιμοποίησα τη lotion διαπίστωσα πως μία μέρα μετά το δέρμα μου μυρίζει ακόμα σαν τη lotion ενώ δένει πολύ καλά με τον ιδρώτα. (δεν βρωμάς!)
Θα επανέρθω...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
3)μηπως λεεεεεω μηπως τυχενει να πουλας αυτα τα καυλοαροματακια που προαναφερες.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
φίλος, είσαι πανέξυπνος! ξεφτέρι παναθεμά σε! βρε δε πα να λέτε ότι θέλετε. εγώ φταίω μάλλον που κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά εδώ και για σας και δεν τα κρατάω μόνο για τη παρέα μου. εγώ φοιτητής στην επαρχία είμαι. τέλος!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φίλος, είσαι πανέξυπνος! ξεφτέρι παναθεμά σε! βρε δε πα να λέτε ότι θέλετε. εγώ φταίω μάλλον που κάθομαι και τα γράφω όλα αυτά εδώ και για σας και δεν τα κρατάω μόνο για τη παρέα μου. εγώ φοιτητής στην επαρχία είμαι. τέλος!
ναι τυπε δουλευουν,το ξερω και γω!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Ορίστε αγγλικός οίκος που στέλνει και Ελλάδα.
Επειδή γουστάρω αγγλικές κολώνιες γενικά , θα πάρω κι εγώ μάλλον
(κι ελπίζω να μην φάω καμιά τακουνιά στο κεφάλι , γιατί το pherlure όταν το είδε η κυρά είχαμε ιστορίες).

Και έχει και καλή τιμή!
31.60€ το μπουκάλι , και ταχυδρομικά €7.53 πάει κάτι λιγότερο από 40€.
KAI κριτικές για φερομόνες ο λάκης. Τυχαίο;

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν χρειζετε να παραγγειλης απο εξω,σε οποιο σεχ σοπ μεγαλο εννοειτε μπεις στο ιντερνετ το εχη,τα καλα εχουν γυρω στα 35Εκαι ειναι καλα με αποτελεσματα!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οσο πιο πολλοι αναφερουν τις προσωπικες τους εμπειριες απο τετοια προιοντα τοσο καλυτερα θα καταλαβουμε ποσο αποτελεσματικα ή οχι ειναι....
Παντως δεν ειναι κακο μια δοκιμή...ετσι κι αλλιως άλλοι πετανε τα λεφτα τους στο στοιχημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
να προσέχουμε λίγο με τα site διότι στο όπου είχα πάρει εγώ να ρωτήσω για πληροφορίες σχετικά με προιόντα με φερορμόνες ο ιδιοκτήτης του site και καταστηματάρχης μου πε πως κάποια προιόντα φτιάχνονται απο φαρμακευτικές εταιρίες χωρίς μεγάλη πείρα στα αρώματα με φερορμόνες και έτσι θεωρεί πολλά προιόντα αναξιόπιστα και αναποτελεσματικά. Αυτός εμπιστεύεται κυρίως την εταιρία HOT και μία άλλη δεν θυμάμαι το όνομα της. Έπειτα από προσωπική μου έρευνα εγώ εστιάζω επίσης στα ακόλουθα που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον: Phierro Premium (ίσως το πιο διαφημησμένο στο internet, προσοχή ανήκει σύμφωνα με τον τυπά στη κατηγορία των αναξιόπιστων) και το chikara το οποίο διαφημίζει πως περιέχει 7 φερορμόνες ενώ ΟΛΑ τα άλλα στη παγκόσμια αγορά έχουν μόνο 3! Σχετικά με τον τελευταίο, κίνησε τη περιέργια και του τυπά, ο οποίος μου πε θα ρωτήσει συνεργάτες του απο το εξωτερικό και αν δει πως πρόκειται όντως για πολύ καλό προιόν θα το εισάγει και στη χώρα μας σε αποκλειστηκότητα (δεν το εισάγει κανείς το συγκεκριμμένο). Αν κρίνω όμως με τη λογική ότι πληρώσεις παίρνεις, τότε παίζει να είναι όντως το καλύτερο αυτή τη στιγμή δεδομένου πως για 10ml αρώματος πληρώνεις 60Ε!!!
Όσον αφορά τα προιόντα που έχω πάρει εγώ, συνεχίζω να πειραματίζομαι καθημερινά. Όλες οι γυναίκες μέχρι τώρα λένε πως το άρωμα μου είναι πολύ ωραίο και ελκυστικό ενώ πολλές το μπερδεύουν λόγω της χαμηλής κάπως διασποράς του με το φυσικό μου άρωμα! Η body lotion επίσης πολύ καλή. Δένει πολύ καλά με το δέρμα και τον ιδρώτα. Τώρα το καλοκαίρι που ιδρώνω αρκετά έχω παρατηρήσει πως μετά από δύο μέρες χωρίς μπάνιο εξακολουθείς να μην βρωμάς καθόλου!

leftkakaka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε χρησιμοποιησει ποτε αρωματα με φερομονες ?

Κανουν δουλεια ? Εχουν παρενεργειες ?

Κι αν εχετε παρει, απο που ?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε μην παρεις..μουφα η υποθεση,μια κολονια απλη ειναι δοκιμασμενα πραγματα απο τοτε που δουλεψα σε sex shop,χορια που μυριζει σαν λαδοριγανη....αυτα και κατι ισπανικες μυγες spanish fly και καλα δεν κανουν τιποτα

leftkakaka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μουφα με φανηκε και εμενα γι αυτο ηθελα να ρωτησω αν εχει αγορασει κανεις απο σας...

Δε νομιζω να υπαρχει κανεις που να εχει παρει και να πει κατι θετικο.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν υπηρχαν μαγικα ζουμια θα γαμουσαν και οι στραβοι....φανταζεσαι κανα γερο με μαπα σαν να τρακαρε με περιπτερο να εβαζε την κολονια και να γαμουσε πιπινια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom