Νέα

Φασώθηκα στην Πλάκα, τί να κάνω;..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μπορώ να πω ότι το ποστ σου αυτό αποτελεί περιληπτική ανθολογία της μαλακίας. Σπάνια συναντάει κανείς τόσες μαζεμένες χοντράδες μέσα σε 10 μόνο αράδες.
Ας ξεκινήσουμε απ’ την αρχή:
Μαλακία πρώτη: Πήδηξες ένα μπάζο...

Τσάμπα τον κράζεις φίλε... απλά "φασώθηκαν"... :tooth:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Πόσο φίλη είναι δηλαδή; είναι φίλη ή γνωστή απλώς; και πώς από την πλάκα ξεκινήσατε τα γλωσσόφιλα; εάν το κάνατε για πλάκα, τα πράγματα είναι απλά..... Της υπενθυμίζεις ότι ξεκίνησε για πλάκα και το κόβεις..... Πες ότι ήταν σαν να παίζατε μπουκάλα, σιγά το πράγμα.....
Εδώ πέρα υπάρχουν άλλοι που πηδιούνται για πλάκα και δεν τρέχει μία....

Στο κάτω κάτω πες γιαυτό ήρθαμε στην ... Πλάκα

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε ξεκαθαισε τη θεση σου απο την αρχη-οτι δε θες σχεση, αλλα πες της οτι σ αρεσει σα γυναικα και ριξε εναν να βολιδοσκοπησεις.Εχε υποψιν οτι οι παραμελημενες κανουν τα πιο τρελα γαμησα-Νομος.

Και θυμισου
Σβησουσης της Λυχνιος, πασα γυνη Λαις εστι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παντως αν απο σωμα βλεπεται σκισ΄της το πατουρι....τετοιες ευκαιριες δε πρεπει να χανονται......μην ξεχναμε ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ( :knockinb: :knockinb: :humpleg: :knockinb:)!!!!!!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ας ξεκινήσουμε απ’ την αρχή:
Μαλακία πρώτη: Πήδηξες ένα μπάζο. Φίλε τα μπάζα δεν τα πηδάνε, τα πάνε για καφέ, για ψώνια, τα συνοδεύουν στο κομμωτήριο, τα διώχνουνε αλλά δεν τα πηδάνε.

Τα μπάζα τα πας στο κομμωτήριο, για ψώνια και καφε? :headbang: :headbang:

Ελεος. Στον καιάδα, απευθείας.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο  :jerking:, γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω,  ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά..
Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Η κατασταση ειναι σοβαρη φιλαρακο μου...αφου φασωθηκες στην Πλακα,πρεπει να ξερεις οτι εκει ΔΕΝ κανουνν πλακα! :birdman:

Αν μου ελεγες οτι χαμουρευτηκες Μοναστηρακι αντε και Θησειο τοτε θα σου απαντουσα οτι ουδεν προβλημα υπαρχει! :grin:

Για να τελειωνουμε:Ωραια ρε φιλε και γιατι το κανεις ολοκληρο θεμα?Αναλογισου μονο την πιθανοτητα να σκεφτεται το ιδιο με σενα και η κοπελια!Να ηταν και γι αυτην απλα μια φαση και να θελει τωρα κι αυτη να ανοιξει καπου θρεντακι ρωτωντας πως να την κανει μ ελαφρα με το εξης βιντεακι στο τελος του αρχικου της ποστ:
     Ι kissed a boy and i liked it
[youtube=425,350]n2WTqUR3c4k&feature=related[/youtube] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο  :jerking:, γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω,  ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά.. Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....

Dear Chance Boudreaux,

τα μέχρι τώρα νήματα σου αφορούσαν "75άρες που δίνουν κώλο στην οδό Σερρών" & Φάσωμα στην πλάκα με ένα μπάζο. U seem to live ur life at the extremes, ακριβώς όπως έκανε και στην επιλογή κόμμωσης ο ήρωας του αβατάρ σου.

Από την άλλη όμως και μόνο το γεγονός πως τονίζεις το "τι" στον τίτλο του thread με βάζει σε σκέψεις. Πάντως έπιασες τον παλμό του φόρουμ, αφού αν κρίνω από την ανταπόκριση σε ένα νήμα με έναν τέτοιο τίτλο, είναι πολλοί ανάμεσα μας οι οποίοι "kissed a bazo". Did they like it? που λέει και το τραγούδι που μνημονεύεις...

Το πρόβλημα σου είναι σχεδόν αρχετυπικής υφής, αφού συναντά το προαιώνιο ερώτημα του σύγχρονου άντρα. "Πρέπει να μπαζώσεις για να χτίσεις" ή μήπως τα πολλά μπαζωμένα ρέμματα κάνουν και την προσωπική αισθητική σου τελικά για τα μπάζα??? Νομίζω ο Φρειδερίκος Νίτσε είχε πει πως "αν ατενίσεις για πολλή ώρα το μπάζο, σύντομα το μπάζο θα γυρίσει να ατενίσει μέσα σου". Και πάνω που πήγα να βρω την λύση στο πρόβλημα σου, έρχεται το γλωσσόφιλο να σε συνεπάρει...

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν σκεφτόσουν την εν λόγω κοπέλα όταν την φιλούσες αλλά πάντως ακόμα και ως ανοξείδωτο σκεύος ηδονής σου, τελικά είχε αποτέλεσμα...Προτείνω λοιπόν μία εξήγηση πως "είσαι άστατος πολύ" και πως είσαι ακόμα απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις (θα βρεις σχετικά στο site του ΣΥΡΙΖΑ) και άλλα τέτοια...  :bigdick: :bigdick: :bigdick:.
Αν είναι και καλή κοπέλα βάλε και την γαρνιτούρα πως δεν θέλεις να την χάσεις από φίλη (killing her softly) και μετά λούσου τις συνέπειες. Μπορεί να απογοητευτεί αλλά αν το ξανασκεφτεί μπορεί να σε καλέσει στην Πλάκα μετά απο 1-2 εβδομάδες και μετά να πάτε για μπριζόλα  ;) ;) ;) στην Χασιά χωρίς να πρέπει να μείνεις μετά σπίτι της και για γλυκό του κουταλιού (if u know what I mean)!!!

Kαλή τύχη και μην ξεχάσεις να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις!

Jo22

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
0
Νομίζω ο Φρειδερίκος Νίτσε είχε πει πως "αν ατενίσεις για πολλή ώρα το μπάζο, σύντομα το μπάζο θα γυρίσει να ατενίσει μέσα σου"
Χαχαχαχαχα έλιωσα φίλε, πάντως χωρίς πλάκα, αν και υπερβολικός σε μερικά σημεία, έχει πει σημαντικά πράγματα ο Nietzsche...

OP
OP
C

Chance Boudreaux

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, είστε πολύ ξηγημένοι!!! :dancing:
Παλιέ, όντως είσαι αλλιώς, μάλλον πρέπει να γράφεις στο Cosmopolitan!
Είδες την Eva να μιλάει για τζιβιτζιλούδες, ήθελε η  :boobies: να κρυφτεί & η χαρά δεν την άφησε!
Πάντως καλύτερα να μπαζώνεις, παρά να προσπαθείς να βγάλεις γκόμενα με γαλλικά το 2008!! :jerking: Ο τελευταίος που το προσπάθησε ήταν ο Τζούλης και του' κατσε η Μελίνα, μπροστά στην οποία το μπάζο είναι Έλενα Βέντη...
Βασιλιά, είσαι όντως βασιλιάς, μάλλον εσύ ήθελες να :knockinb:, ο πεινασμένος  :knockinb: :fart-in-bed:............
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΟΝΙΑ ΑΡΣΙΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΩ!!
Αύριο θα σας έχω & νέα απ'το μπάζωμα!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Απ: Φασώθηκα στην Πλάκα, τί να κάνω;..

να πα να φασωθεις και στο Θησειο και στο Μοναστηρακι η να αλλαξεις τον τιτλο...κι οποιος καταλαβε καταλαβε!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Χάσε 1 φίλη, κράτα την αξιοπρέπειά σου!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, είστε πολύ ξηγημένοι!!! :dancing:
Παλιέ, όντως είσαι αλλιώς, μάλλον πρέπει να γράφεις στο Cosmopolitan!
Είδες την Eva να μιλάει για τζιβιτζιλούδες, ήθελε η  :boobies: να κρυφτεί & η χαρά δεν την άφησε!
Πάντως καλύτερα να μπαζώνεις, παρά να προσπαθείς να βγάλεις γκόμενα με γαλλικά το 2008!! :jerking: Ο τελευταίος που το προσπάθησε ήταν ο Τζούλης και του' κατσε η Μελίνα, μπροστά στην οποία το μπάζο είναι Έλενα Βέντη...
Βασιλιά, είσαι όντως βασιλιάς, μάλλον εσύ ήθελες να :knockinb:, ο πεινασμένος  :knockinb: :fart-in-bed:............
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΟΝΙΑ ΑΡΣΙΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΩ!!
Αύριο θα σας έχω & νέα απ'το μπάζωμα!!!!

Ψιλοπικρόχολος βγαίνεις μικρέ...

Υ.Γ. Κάτω από το avatar σου γράφεις "΄Ολες οι γυναίκες είναι πουτάνες". Χαλάρωσε λίγο ρε αγόρι μου....

vasilias69

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άυτό με τα κρεβατάκια, του μικρού.

OP
OP
C

Chance Boudreaux

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν για ένα μπάζο ξεκινάς,
να το κεράσεις φόλα,
καλύτερα να πεις δεν πας,
γιατί θα φας μπριζόλα...

Μάγκες, τελικά έπρεπε να ξηγηθώ σμσ, αλλά είπα να το παίξω ευγένεια ο  :jerking:..
Πήγαμε λοιπόν προχθές στη καφετέρια, πάνω που έλεγα πώς να το πω, ξανά αρχίζει τα χαμουρέματα, ξανά ο  :bigdick: κάγκελο και στο φινάλε, μου λέει και το είμαι μόνη σήμερα σπίτι, θες να έρθεις;..
Τί να κάνω, πάω & με το καλωσήρθατε μου πιάνει τη τσαπού & μου λέει πάμε μέσα,,, :S
Πάντως είχατε δίκιο, το'χει το σπορ, και τρομπόνι σούπερ & ασπρίσαμε στο τέλος και κάτι μου λέει πώς θα φάω και κουλούρι ;)
Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι οι άσχημες τα κάνουν όλα!!  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom