Νέα

Φασώθηκα στην Πλάκα, τί να κάνω;..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο γραφεται previens  :cheesy:
καλα,εσυ μενεις στο βελγιο κι εγω θα σε διορθωνω?  :tickedoff:

ενταξει βρε αλ. ενα λαθακι το κωλου. λες να μην το ξερω;

Aucun problème ! J'attacherai une fourrure artificielle là !

lol il y a une solution bcp plus facile qui exige juste un peu de temps et bien plus solide  :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σοβαρό θρέντ το πηδήξατε με τα Αραβικά σας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν σταματάτε γιατί ξέρω και εγώ κάτι Γαλλικά να σας πω!!! Άλλου είδους όμως. :grin: :grin: :grin: :grin:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
το thread το διαβασα τωρα πριν λιγο και η αποψη μου ειναι μια:αν δεν γουσταρεις σχεση κτλ καλυτερα να της το πεις ντοπρα και σταρατα σιγουρα θα το εκτιμησει (αν σε νοιαζει η εκτιμηση της) αλλιως δωσε μια ευκαιρια περαν της εμφανισης υπαρχουν κι αλλα πραγματα σε εναν ανθρωπο που μπορουν να σε κανουν να μεινεις κοντα του

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
"When you doubt, fuck" ειχε πει ο Αλ Πατσινο φευγωντας στο γατο του, στο αρωμα γυναικας.

vasilias69

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να πω ότι το ποστ σου αυτό αποτελεί περιληπτική ανθολογία της μαλακίας. Σπάνια συναντάει κανείς τόσες μαζεμένες χοντράδες μέσα σε 10 μόνο αράδες.
Ας ξεκινήσουμε απ’ την αρχή:
Μαλακία πρώτη: Πήδηξες ένα μπάζο. Φίλε τα μπάζα δεν τα πηδάνε, τα πάνε για καφέ, για ψώνια, τα συνοδεύουν στο κομμωτήριο, τα διώχνουνε αλλά δεν τα πηδάνε. Όχι επειδή είναι μπάζα αλλά επειδή εσύ τα βλέπεις ως έτσι. Άσε να την πηδήξει κάποιος που δεν θα την βλέπει σαν μπάζο. Είτε επειδή δε βλέπει γενικώς είτε επειδή την βλέπει αλλιώς.
Μαλακία δεύτερη. Πήδηξες επειδή κάποια έσκιζε στα γλωσσόφιλα! Ξέρεις πόσες γυναίκες έχουν τη γλώσσα λάστιχο; Από αυτήν βρήκες να ξεκινήσεις;
Μαλακία δεύτερη βήτα. Φίλε για να καταλάβεις ότι η κοπέλα σκίζει στα γλωσσόφιλα έβαλες κι εσύ τη γλωσσίτσα σου. Ή στην έβγαλε έξω με πετονιά; Άρα τα ήθελε ο κώλος σου ή ο πούτσος σου, ό,τι θέλεις διάλεξε.
Μαλακία τρίτη. Νομίζεις ότι με το να της πεις σπασίμπα θα την ρίξεις ενώ αν μείνεις μαζί της ενώ δεν την γουστάρεις θα την ανεβάσεις;
Μαλακία τέταρτη. Τι σημασία έχει αν είναι καλό κορίτσι ή κακό; Μπάζο δεν είναι; Μάνα σου θέλει να γίνει η κοπέλα ή γκόμενά σου;
Μαλακία Πέμπτη. Σχετικά με την μπριζόλα και το αν θα μπλέξεις. Έχεις ήδη μπλέξει.
Μαλακία έκτη και χειρότερη. Δεν φτάνει που πήδηξες μία γκόμενα ενώ την θεωρείς μπάζο, δε φτάνει που πήδηξες επειδή ήθελε εκείνη κι εσύ απλώς άνοιξες τα πόδια σου, κάθεσαι τώρα και ρωτάς τους άλλους τι άλλη μαλακία να κάνεις.
Πάρε αγόρι μου μία απόφαση για το αν θέλεις και κυρίως τι θέλεις για να μην ταλαιπωρείς και τους άλλους. Μόνος σου. Γιατί μετά όταν θα τρως το χαστούκι από το μπάζο σε βλέπω να της λες ότι «το ήξερα πως ήταν μαλακία αυτό που μου είπανε να σου πω στο bourdela αλλά μια και μου το είπανε είπα να το κάνω…»
Το ρεζουμέ λοιπόν είναι πως you kissed and fucked a girl but you didn’t know.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom