Νέα

Φασώθηκα στην Πλάκα, τί να κάνω;..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Chance Boudreaux
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εμένα μου το έχουν κάνει αυτό Εύα.....Και μετά το μοιραίο, αφού συνήρθε από την αγαμία που την έδερνε, ανακάλυψε ότι δεν ήμουν ο πρίγκηπάς της!!!Και με έκανε να καταλάβω ότι ασχολιόμουν με μία ΗΛΙΘΙΑ!!!!

αρα ξερεις ποσο ρακος γινεσαι και εν συνεχεια ποσο μαλακας νιωθεις...... :S :S :S :S

Αμα δεν της ρίξει μια χυσιά κι ένα γαμήσι απο τον κώλο πως θα καταλάβει αν ταιριάζουν?  :think:

με την χαρτοσακουλα η χωρις;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.593
Πόντοι
4.615
Αμα δεν της ρίξει μια χυσιά κι ένα γαμήσι απο τον κώλο πως θα καταλάβει αν ταιριάζουν?  :think:
Πλάκα πλάκα, το παιδί είπε ότι έδινε καλά γλωσσόφιλα, και το είπε προφανώς διότι πίστευε ότι ως μπάζο δεν θα φίλαγε καλά..... Επομένως, ποιος αποκλείει να είναι φωτιά στο κρεβάτι;;;; άρα, μήπως πρέπει να γίνει μία δοκιμή, οπότε πλέον θα πάψει να του φαίνεται σαν μπάζο;;;;;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ξερεις πολλες που εχουν γινει λεσβιες απο αυτο?

χμμμ 3 τουλαχιστον, σιχαθηκαν τους αντρες και το γυρισαν στις γυναικες.... και ξερεις τι λενε τωρα; 1000 φορες το σεξ με γυναικα, οι αντρες δεν ξερουν να γαμαν και μενεις στα κρυα του λουτρου τις περισσοτερες φορες :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: και μιλαω για γυναικες 28 χρονων που εχουν και παιδια

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
αρα ξερεις ποσο ρακος γινεσαι και εν συνεχεια ποσο μαλακας νιωθεις...... :S :S :S :S

Αμα δουλέψει ροδελίτσα η ματμαζέλ δεν θα τη βλέπει, αφού θα είναι πισωκολλητά... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Στη χυσιά, ας την σκεπάσει με κουβέρτα......... :fart-in-bed:

Επισκέπτης
αφου εφτασες σε αυτο το σημειο ριξτης κανεναν
που ξερεις μπορει και να σαρεσει ;)
αλλιως θαχεις να το λες σαν εμπειρεια :2funny:

χαχαχαχαχα

και μετα να μας γραψει την εμπειρια του ο συναδελφος εδω..

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,13735.0]Η πιο ασχημη που εχετε γαμησει[/url]   :rockon: :rockon:

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενα μόνο θα πώ....

Της Νύχτας τα Καμώματα, τα Βλέπει η Μέρα και Γελά....

Κουράγιο...... :headbang: :headbang: :headbang:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.593
Πόντοι
4.615

Ούτε ράκος ούτε μαλάκας ένιωσα.... Μάλλον εάν δεν είχε γίνει το μοιραίο θα ήμουν ο μαλάκας.....

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
χμμμ 3 τουλαχιστον, σιχαθηκαν τους αντρες και το γυρισαν στις γυναικες.... και ξερεις τι λενε τωρα; 1000 φορες το σεξ με γυναικα, οι αντρες δεν ξερουν να γαμαν και μενεις στα κρυα του λουτρου τις περισσοτερες φορες :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: και μιλαω για γυναικες 28 χρονων που εχουν και παιδια

θα μου γνωρίσεις 1 απο αυτές?? :dancing:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο  :jerking:, γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω,  ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά..
Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Εύγε τέκνο μου (για πιτσιρικά σε κόβω)!

Μεγαλώνεις σωστά και ελλεηνικά!

Φασώνεσαι με μπαζόλα και βγαίνεις με ρίγη περηφάνειας να το διηγηθείς στα bourdela.com!

Λόγω της ευαίσθητης ιδιοσυγκρασίας σου, το πιθανότερο είναι να φας στο άμεσο μέλλον δεκάδες χυλοπίτουρα από εμφανίσημες γκόμενες και να καταλήξεις κι εσύ τελικά στα στρίπσοου και στα μπουρδέλα για να πνίγεις τον πόνο σου...

Να μην πω άμα παντρευτείς ότι θα περνάς περισσότερο χρόνο στα μπουρδέλα παρά στο σπίτι σου...

Μέλλον λαμπρό σε οδηγεί! Μία νέα γενιά Ελλέηνων εκκολάπτεται που θα προσκυνάει νουνόδουλα τις Ελλεηνίδες!

Οι παλαιότεροι μπουρδελιάρηδες μπορούν να συνταξιοδοτηθούν ανακουφισμένοι γνωρίζοντας ότι αφήνουν άξιους απογόνους!    

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Φασώνεσαι με μπαζόλα και βγαίνεις με ρίγη περηφάνειας να το διηγηθείς στα bourdela.com!

Λόγω της ευαίσθητης ιδιοσυγκρασίας σου, το πιθανότερο είναι να φας στο άμεσο μέλλον δεκάδες χυλοπίτουρα από εμφανίσημες γκόμενες και να καταλήξεις κι εσύ τελικά στα στρίπσοου και στα μπουρδέλα για να πνίγεις τον πόνο σου...

Να μην πω άμα παντρευτείς ότι θα περνάς περισσότερο χρόνο στα μπουρδέλα παρά στο σπίτι σου...

Μέλλον λαμπρό σε οδηγεί! Μία νέα γενιά Ελλέηνων εκκολάπτεται που θα προσκυνάει νουνόδουλα τις Ελλεηνίδες!

Οι παλαιότεροι μπουρδελιάρηδες μπορούν να συνταξιοδοτηθούν ανακουφισμένοι γνωρίζοντας ότι αφήνουν άξιους απογόνους!    

:2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.593
Πόντοι
4.615

Τα είπες ΟΛΑ!!!!

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
πες της πωε ήταν ένα λάθος αυτό που έγινε και πως θέλετε να παραμείνετε απλά φίλοι και πως αν φασωθούν δύο άνθρωποι δε σημαίνει πως τα χουνε κιόλας.Απλά είχαν μια έλξη της στιγμής.Αυτό πες της.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.390
Πόντοι
12.056
Φιλος...σουταρε το μπαζακι πριν ειναι αργα...  :cool2: :cool2: :woldman:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αναζητούν συμβουλές για προσωπικά τους διλήμματα από αγνώστους, εικονικούς ανθρώπους, μέσα σε forum που εστιάζει σε "μπουρδελοκαταστάσεις"... Το γουστάρω πολύ το site, αλλά αδυνατώ να μην απορώ: φίλους δεν έχεις? Γιάντα δεν το συζητάς με αυτούς? Ή, εν πάσει περιπτώσει, πάρε το ρίσκο μιας απόφασης μοναχός σου. Σου είναι δύσκολο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom