Ζηλιάρικο Χίθροου yo hablo ambos los idiomas, sia lo spagnolo che l' italiano! Pero me gustan las mujeres llenas de cachonderia!
και ποιος σου ειπε οτι τους μιλαω κι εγω ιταλοισπανικα; στα γαλλικα συνενοουμαστε
Ζηλιάρικο Χίθροου yo hablo ambos los idiomas, sia lo spagnolo che l' italiano! Pero me gustan las mujeres llenas de cachonderia!
και ποιος σου ειπε οτι τους μιλαω κι εγω ιταλοισπανικα; στα γαλλικα συνενοουμαστε
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που αναζητούν συμβουλές για προσωπικά τους διλήμματα από αγνώστους, εικονικούς ανθρώπους, μέσα σε forum που εστιάζει σε "μπουρδελοκαταστάσεις"... Το γουστάρω πολύ το site, αλλά αδυνατώ να μην απορώ: φίλους δεν έχεις? Γιάντα δεν το συζητάς με αυτούς? Ή, εν πάσει περιπτώσει, πάρε το ρίσκο μιας απόφασης μοναχός σου. Σου είναι δύσκολο?
Voulez vous coucher avec moi, ce soir?
ναι και συ τώρα τι θές να κάνεις τον έξυπνο ρε φίλε.Ο άνθρωπος έτσι γουστάρει και ζητάει γνώμες,άμα εσύ δε γουστάρεις μην απαντάς..Πωωω έλεος βαρέθηκα τους δήθεν έξυπνους αυτού του site..Γι αυτό είναι το forum για να λέμε ότι μας προβληματίζει και ότι γουστάρουμε.
oh mon vieux, tu es plus intelligent que j'imaginais ;)
Κοιτα φίλε, δοκίμασε κι αν δεν σου αρέσει, ντίνεσαι και φεύγεις...
Je voudrais atterrir dans votre aeroport énorme
J'ai un véhicule tous temps!
Ρε φιλε...με τις μπαζολες δεν κανεις τετοια παιχνιδια
Περα απο παρεα (και αυτη με μετρο μαλιστα), σωματικη επαφη δεν ενδυκνεται ουτε για πλακα
αν ειναι και ελλεεινιδα ε ;)
η αδυναμια σου δεν ειναι?
Ρε παιδιά χθες βγήκα για καφέ στην Πλάκα & φασώθηκα για πλάκα, με μια φίλη μου-μπάζο που δεν μ'άρεσε, αλλά αφού μου την έπεσε, στα γλωσσόφιλα έσκιζε!!..
Τώρα μου στέλνει sms και πιστεύει πως τά' χουμε!..
Εγώ το πρωί που ξύπνησα ξενέρωσα & είπα τί έκανα ο , γιατί όπως είπα δεν βλέπεται.
Τώρα θέλω να της πω σπασίμπα, αλλά δε θέλω & να τη ρίξω, γιατί δεν είναι κακό κορίτσι.
Πώς να το πω; Με sms ή φάτσα; Και πώς να το φέρω βασικά...
Μπριζόλα, απ' ότι κατάλαβα τρώω ό, τι ώρα θέλω, ;) αλλά θα μπλέξω & άστο καλύτερα..
Αυτά..
Τελικά το ρεζουμέ είναι πως I kissed a girl and I like it.....
soyez le bienvenu si vos capacités le permet
Η πλάκα είναι ότι στον τίτλο αναφέρει και την περιοχή.Μάγκα δε μου το κάνεις πάσα το πουλέντο;
Α και επίσης μην ξαναπάς στην Πλάκα αφού δε σε πάει!
Η πλάκα είναι ότι στον τίτλο αναφέρει και την περιοχή.
Δηλαδή αν φασωνόταν κάπου αλλού θα είχε διαφορά;
Βέβαια άλλο στην Πλάκα και άλλο δίπλα στη θάλασσα.