Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ξέρω και κατά πόσο εφικτό είναι να μπει νέο ρολόι σε παλιό κτίριο.

Και εγώ έχω την αντίληψη ότι είναι αν όχι αδύνατο, πολύ δύσκολο αλλά μιας και το έθιξαν κάποιοι συμφορουμίτες, βάζω και αυτό το ενδεχόμενο (όπου και πάλι, η δεη θα δει ότι η τάδε οριζόντια ιδιοκτησία ηλεκτροδοτούνταν από ρολόι που έχει κλείσει όποτε ακόμη και αν ήταν δυνατή τεχνικά η επανασύνδεση, θα σου έλεγε να ξοφλήσεις το παλιο)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Για ποιο πράγμα; Για χρέη σε όνομα άλλου; Και αν πάει να κάνει την επανασύνδεση άλλος ενοικιαστής, θα τον χρεώσουν αυτόν;
Προσωπικά δεν αναγνώρισα κανένα χρέος και ας τους να χτυπιούνται.

Ωραία...Έστω ότι έρχεται λογαριασμός και τέλος στο όνομα Θρασύβουλος Παπαρίδης όπου είχε φύγει μετανάστης στην ανταρκτική το 1965...
Αν δεν πληρωθεί τέλος + ρεύμα, θα σου κλείσουν το ρολόι και αν θέλεις να το επανασυνδέσεις, μπορεί να μην πληρώσεις τους λογαριασμούς του παπαρίδη αλλά σίγουρα θαπληρώσεις το τέλος (και αν τυχόν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης θα σου πουν να το ζητήσεις από αυτόν)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ωραία...Έστω ότι έρχεται λογαριασμός και τέλος στο όνομα Θρασύβουλος Παπαρίδης όπου είχε φύγει μετανάστης στην ανταρκτική το 1965...
Αν δεν πληρωθεί τέλος + ρεύμα, θα σου κλείσουν το ρολόι και αν θέλεις να το επανασυνδέσεις, μπορεί να μην πληρώσεις τους λογαριασμούς του παπαρίδη αλλά σίγουρα θαπληρώσεις το τέλος (και αν τυχόν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης θα σου πουν να το ζητήσεις από αυτόν)

Α οκ. Καλά, για το τέλος, σε 2-3 χρόνια που μπορεί να το νοικιάσω (γιατί να το λειτουργήσω δεν υπάρχει περίπτωση), μπορεί να μην υπάρχει και ελληνικό κράτος.

ΥΓ. Το ρολόι είναι ήδη κλειστό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α οκ. Καλά, για το τέλος, σε 2-3 χρόνια που μπορεί να το νοικιάσω (γιατί να το λειτουργήσω δεν υπάρχει περίπτωση), μπορεί να μην υπάρχει και ελληνικό κράτος.

ΥΓ. Το ρολόι είναι ήδη κλειστό.

Λες τύπε η διάδοχος κατάσταση (λαϊκή δημοκρατία νομού αττικής, νεοοθωμανικό δημόσιο, κομμαντατουρ της εε, 51 πολιτεία των ΗΠΑ ή ό,τι άλλο βάζει η φαντασία μου/σου) να διαγράψει το χρέος από το τέλος;  :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λες τύπε η διάδοχος κατάσταση (λαϊκή δημοκρατία νομού αττικής, νεοοθωμανικό δημόσιο, κομμαντατουρ της εε, 51 πολιτεία των ΗΠΑ ή ό,τι άλλο βάζει η φαντασία μου/σου) να διαγράψει το χρέος από το τέλος;  :grin:

Τι να σου πω. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι η ΔΕΗ κρατάει αρχείο από τα μη ηλεκτροδοτούμενα ρολόγια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Γιατί να πονάω μέσα μου για το ότι η χώρα είναι ένα κωλοχανείο?
Όπως δε μου βγήκε καμία εθνική υπερηφάνεια το 2004 με το γιούρο,έτσι και τώρα δε μου βγαίνει καμία εθνική ντροπή.
Πως αισθάνομαι γι'αυτό?Ακριβώς όπως αισθάνομαι βλέποντας τον Πρωτόπαπα υπουργό ή το Μπάκουλη πολιτευτή.
Όπως ακριβώς αισθάνθηκα όταν σε εκδήλωση σχολής χορού των παιδιών μου υπό την "αιγίδα" Δήμου τη στιγμή που τη χρηματοδοτήσαμε οι γονείς, ανέβηκε για λεζάντα (και καλά χαιρετισμό) βουλευτίνα της περιοχής και βρέθηκαν ζώα από κάτω να χειροκροτούν.
Μια αηδία και τίποτ'άλλο.
ΦΠ είσαι νέο και μορφωμένο παιδί. Ψάξε λίγο τον τρόπο σκέψης σου.
Πίστεψέ με δεν έχεις κανέναν λόγο να σκέφτεσαι σα συνταξιούχος..

να πονάς για το ...χανείο επειδή τα παιδιά σου θα τα μεγαλώσεις σε αυτό και εσύ θα ζήσεις σε αυτό (βάζω τα παιδιά σαν 1η προτεραιότητα)
εγώ πάντως ντρέπομαι για πολλά πράγματα από το κ...χανείο που ζω και εξοργίζομαι που μερκοί θεωρούν ότι καλά κάνουμε και είμαστε έτσι...

Επισκέπτης
Εσυ πως νοιωθεις που οι περισσοτεροι 30αρηδες ειναι ανεργοι;
οτι δεν μπορουν να αγορασουν σπιτι πλεον να κανουν οικογένεια και παιδιά;
στο μελλον ποιος θα συνταξιοδοτει ποιον ξερεις;;;

[size=14pt]H γενιά των 30άρηδων , των 40ρηδων και των 20ρηδων [/size]
[size=20pt]ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ[/size]
[size=22pt]ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.[/size]

Τα έφαγε όλα η Γενιά του Πολυτεχνείου.
Έφαγε το ψωμί των επόμενων 5-6 γενεών
για να ζήσουν μερικά ξεσκισμένων πουτάνων παιδιά
μια ζωή μετά Ιβ Σαούντ , Αλή Χαν και Αριστοτέλη Ωνάση.

ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥΣ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.524
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:ΡΕ σεις εχουν απεργεια διαρκειας τα φαρμακεια????

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αν καποιος δεν πληρωσει τον εν λογο φορο δεν θα του ερθει το μπιλιετο απο την εφορια προσαυξημενο με προστιμο και δεν συμμαζευεται ?
Απλα θα του κοψουν το ρευμα ? (οχι οτι δεν ειναι τιποτα αυτο...)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tα οπλοπωλεία πάντως είναι ανοιχτά για να αγοράζουμε φυσσίγγια.
Στόχοι ψάχνονται ...
Λακη σου εχω 300 στοχους σε ενα ωραιο κεντρικο μεγαρο .... Βουλη νομιζω λεγεται....
και ειναι οι εκλεγμενοι εκπροσωποι απο τους ελληνες και φερουν το κωδικο ονομα βουλευτες

Δεν ειμαι σιγουρος ομως καθως μπορει να ειμαι και λαθος

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αν καποιος δεν πληρωσει τον εν λογο φορο δεν θα του ερθει το μπιλιετο απο την εφορια προσαυξημενο με προστιμο και δεν συμμαζευεται ?
Απλα θα του κοψουν το ρευμα ? (οχι οτι δεν ειναι τιποτα αυτο...)

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ

Το ρεύμα κόβουν πρώτα
μετά φοράν καπότα
κι αρχίζουν το γαμήσι
αυτή είναι η λύση !

Σε μιά δεύτερη φάση
σε στέλνουνε στα δάση
να τρως φύλλα και χόρτα
σου αλλάζουνε τα φώτα !

:grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.524
Πόντοι
2.606
Tα οπλοπωλεία πάντως είναι ανοιχτά για να αγοράζουμε φυσσίγγια.
Στόχοι ψάχνονται ...
μην πετας τα λεφτα σου 33α.ενα παρε ,αν τους πεις για ιδια χρηση ,ειμαι σιγουρος θα στο χαρισουν...

Επισκέπτης
μην πετας τα λεφτα σου 33α.ενα παρε ,αν τους πεις για ιδια χρηση ,ειμαι σιγουρος θα στο χαρισουν...

Mαλάκα για πόσο καιρό θα έχεις ακόμη ρεύμα και τηλεφωνική γραμμη να γράφεις πίπες;;
Σύντομα θα ... σβήσεις εσύ και το συνάφι σου ...

όχι ότι θα μας λείψετε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom