Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Είχε πατέρα και παππού
που ήτανε Η αλεπού
δεν είναι ο Τζέφρυ απ΄ αλλού
είναι παιδάκι του λαού !

Και ξέρει να τον συμπονάει
κι άσάλιωτα να τον πηδάει
και, ξέρω πως πονάει, να λέει
αλλά μας πνίξανε τα χρέη !

Κι όμως υπάρχουνε λεφτά
πρώτα να φάμε όμως σκατά
κι αφού χορτάσουμε σκατίλα
και μπόλικη εθνική ξεφτύλα

θα βγούμε και στις αγορές
με σηκωμένες τις ουρές
όπως του σκύλου που πεινάει
και γύρω σου, χοροπηδάει !

:grin:

Επισκέπτης
Χάρος, κάνε διακοπή του ρολογιού στην ΔΕΗ και πες ότι το κληρονόμησες, δεν ξέρεις τι συνέβαινε και ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει εξαφανιστεί.
Αν είναι πολλά τα χρόνια, λογικά στο ενοικιαστήριο που κατατέθηκε στην ΔΕΗ δεν θα υπάρχει ΑΦΜ. Ρώτησε να σου πουν, θα το δουν από το τερματικό.
Αν δεν έχουν ΑΦΜ, θα σου κλάσουν μια μάντρα.

Άμα το διαβάσει ο τραμουντάνας αυτό την πούτσισες :2funny:

Επισκέπτης
Χάρος, κάνε διακοπή του ρολογιού στην ΔΕΗ και πες ότι το κληρονόμησες, δεν ξέρεις τι συνέβαινε και ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει εξαφανιστεί.
Αν είναι πολλά τα χρόνια, λογικά στο ενοικιαστήριο που κατατέθηκε στην ΔΕΗ δεν θα υπάρχει ΑΦΜ. Ρώτησε να σου πουν, θα το δουν από το τερματικό.
εχω ενα γνωστο που δουλευει στην δεη απο αυτους που μετρανε τα ρολογια και θα τον ρωτησω.
το ρολοι της δεη ειναι στο ονομα του κατασκευαστη του ακινητου το οποιο ειναι σιγουρα 30ετιας.
εντομεταξυ η κορη του μια φραγκατη φακλανα μου ελεγε απο περσι που το κληρονομησα να αλλαξουμε το ρολοι και εγω ολο της ελεγα τον αλλο μηνα.
ο αγων τωρα δικαιωνετε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ναι ρε τύπε...
Αλλά αν λογαριασμός μείνει απλήρωτος, σε όποιο όνομα και αν είναι δεν θα κόψουν το συγκεκριμένο ρολόι;
Προφανώς δεν θα ξέρουν σε ποιον θα φορτώσουν το τέλος αλλά όποιος θελήσει να αξιοποιήσει το ακίνητο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πληρώσει την επανασύνδεση και άρα και το τέλος.

Επισκέπτης
Ναι ρε τύπε...
Αλλά αν λογαριασμός μείνει απλήρωτος, σε όποιο όνομα και αν είναι δεν θα κόψουν το συγκεκριμένο ρολόι;
Προφανώς δεν θα ξέρουν σε ποιον θα φορτώσουν το τέλος αλλά όποιος θελήσει να αξιοποιήσει το ακίνητο, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να πληρώσει την επανασύνδεση και άρα και το τέλος.
εμεις μιλαμε να γινει καινουργια συνδεση στη δεη οχι να κρατησω την υπαρχουσα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άμα το διαβάσει ο τραμουντάνας αυτό την πούτσισες :2funny:

Εντάξει, δεν βαριέσαι. Έχω πάθει, το έχω αντιμετωπίσει και έχω μάθει.
Η ΔΕΗ στέλνει τα χρέη για είσπραξη στην εφορία, με βάσει το ΑΦΜ. Αν δεν υπάρχει ΑΦΜ, τότε τόμπολα. Μπαντ ντεμπντ κιέτς.

Αν πάει με το συμβόλαιο της γονικής παροχής ο τύπος (το χρειάζεται για να αποδείξει ότι είναι ιδιοκτήτης και ζητάει διακοπή), μπορεί να πει ότι το όνομα στο ρολόι δεν το γνωρίζει, μπορεί να είναι προηγούμενου ενοικιαστή που έχει εξαφανιστεί και ότι το μαγαζί είναι άδειο πολύ καιρό. Τώρα βέβαια η γνώση μου αφορά ενοικιαστή, δεν ξέρω πως έχουν περασμένο τον συγχωρεμένο στο τερματικό. Επίσης θέλει προσοχή μήπως το όνομα του εμφανίζεται στον τίτλο κτήσεως του πατέρα του.

Τέσπα, δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, οπότε δεν ξέρω πως θα παίξει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και όταν έρθουν να το βάλουν δεν θα δουν το παλιό που τροφοδοτούσε το εν λόγω ακίνητο;
Χωρίς να ξέρω πώς θα διαμορφωθεί η νέα ρύθμιση, υποθέτω ότι θα έχει μια πρόβλεψη ότι όποιος καταβάλει το τέλος πληρώνοντας τον λογαριασμό ή αργότερα, στα πλαίσια μιας επανασύνδεσης ή νέας σύνδεσης εκεί όπου υπήρχει παλιά που κόπηκε, θα δικαιούται να αξιώσει το τέλος από τον ιδιοκτήτη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι ρε τύπε...

Έτερον εκάτερον. Στην περίπτωση μου, είχαμε ένα χρέος από προηγούμενο ενοικιαστή στο μαγαζί, περίπου 1500 ευρώ. Τώρα γιατί δεν είχε κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα τόσο καιρό, είναι απορίας άξιον. Το ρολόι ήταν σε όνομα ενοικιαστή προηγούμενου που είχε αποβιώσει, οι δύο επόμενοι δεν το άλλαξαν και ο τελευταίος έφυγε χωρίς να μπει στον κόπο να ασχοληθεί.

Όταν πήγα στα κεντρικά με την γονική τους είπα ότι το μαγαζί είναι πολύ καιρό άδειο, δεν ξέρω τι συμβαίνει, και φυσικά δεν αναγνωρίζω το χρέος που δεν είναι και στο όνομα μου. Κύτταξαν το τερματικό, μου είπαν ότι όντως είναι σε άλλο όνομα και ότι πρέπει να είναι παλιό ενοικιαστήριο γιατί δεν έχει ΑΦΜ, αλλά θα το στείλουν για είσπραξη στην εφορία. Όταν ήρθε για διακοπή ο υπάλληλος, του έδειξα ότι το μαγαζί είναι άδειο καιρό, έκλεισε το ρολόι και έφυγε.

Έκτοτε δεν με έχουν ξαναενοχλήσει.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έτερον εκάτερον. Στην περίπτωση μου, είχαμε ένα χρέος από προηγούμενο ενοικιαστή στο μαγαζί, περίπου 1500 ευρώ. Τώρα γιατί δεν είχε κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα τόσο καιρό, είναι απορίας άξιον. Το ρολόι ήταν σε όνομα ενοικιαστή προηγούμενου που είχε αποβιώσει, οι δύο επόμενοι δεν το άλλαξαν και ο τελευταίος έφυγε χωρίς να μπει στον κόπο να ασχοληθεί.

Όταν πήγα στα κεντρικά με την γονική τους είπα ότι το μαγαζί είναι πολύ καιρό άδειο, δεν ξέρω τι συμβαίνει, και φυσικά δεν αναγνωρίζω το χρέος που δεν είναι και στο όνομα μου. Κύτταξαν το τερματικό, μου είπαν ότι όντως είναι σε άλλο όνομα και ότι πρέπει να είναι παλιό ενοικιαστήριο γιατί δεν έχει ΑΦΜ, αλλά θα το στείλουν για είσπραξη στην εφορία. Όταν ήρθε για διακοπή ο υπάλληλος, του έδειξα ότι το μαγαζί είναι άδειο καιρό, έκλεισε το ρολόι και έφυγε.

Τώρα αν πάς να το αξιοποιήσεις έχει ρεύμα;

Επισκέπτης

Έχεις βάλει νέο ρολόι??

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έχεις βάλει νέο ρολόι??

Όχι, και δεν σκοπεύω. Μου είπαν αν ποτέ το ξανανοικιάσω, θα χρειαστώ κάποια τέλη επανασύνδεσης και μια μελέτη ηλεκτρολόγου.
Όσο και να κάνουν αυτά, 1500 ευρώ αποκλείεται να φτάνουν. Το δε χρέος βαραίνει αυτόν στο όνομα του οποίου είναι το ρολόι.

Αν γλιτώσω και το χαράτσι μιας και πλέον δεν έχει ρολόι ακόμα καλύτερα. Το μαγαζί δεν νοικιάζεται με τις παρούσες συνθήκες.
Έχω σκεφτεί μάλιστα ότι περισσότερο με συμφέρει να το κάνω πάρκινγκ, γιατί τα 100 που δίνω τον μήνα δεν πρόκειται να τα πάρω.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Στο συμβόλαιο σου, υπάρχει ένα σημείο που αναφέρεται "τίτλος κτήσεως".
Διάβασε προσεκτικά εκεί μήπως αναφέρει το όνομα που εμφανίζεται στον λογαριασμό.

Επισκέπτης
Όχι, και δεν σκοπεύω. Μου είπαν αν ποτέ το ξανανοικιάσω, θα χρειαστώ κάποια τέλη επανασύνδεσης και μια μελέτη ηλεκτρολόγου.
Όσο και να κάνουν αυτά, 1500 ευρώ αποκλείεται να φτάνουν. Το δε χρέος βαραίνει αυτόν στο όνομα του οποίου είναι το ρολόι.

Αν γλιτώσω και το χαράτσι μιας και πλέον δεν έχει ρολόι ακόμα καλύτερα. Το μαγαζί δεν νοικιάζεται με τις παρούσες συνθήκες.
Έχω σκεφτεί μάλιστα ότι περισσότερο με συμφέρει να το κάνω πάρκινγκ, γιατί τα 100 που δίνω τον μήνα δεν πρόκειται να τα πάρω.

p.m.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επομένως, αν το ρολόι είναι στο όνομα κάποιου άφαντου/πεθαμένου κτλ ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις το τέλος είναι να μην έχεις ρεύμα...
Διότι αν πας να κάνεις επανασύνδεση ή να βάλεις νέο ρολόι, θα σε τσιμπήσουν τότε.

Επισκέπτης
Επομένως, αν το ρολόι είναι στο όνομα κάποιου άφαντου/πεθαμένου κτλ ο μόνος τρόπος να γλιτώσεις το τέλος είναι να μην έχεις ρεύμα...
Διότι αν πας να κάνεις επανασύνδεση ή να βάλεις νέο ρολόι, θα σε τσιμπήσουν τότε.
Δεν ξέρω και κατά πόσο εφικτό είναι να μπει νέο ρολόι σε παλιό κτίριο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Για ποιο πράγμα; Για χρέη σε όνομα άλλου; Και αν πάει να κάνει την επανασύνδεση άλλος ενοικιαστής, θα τον χρεώσουν αυτόν;
Προσωπικά δεν αναγνώρισα κανένα χρέος και ας τους να χτυπιούνται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom