Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ήρθαν να με βάλουν σε τάξη.
Ήρθαν να εξασφαλίσουν τα γκαφρα με κάθε τρόπο. Δουλειά τους και δουλειά μου.
Και το πρόβλημά μου είναι οι εδώ..

ΟΚ, απάντησε στο πρώτο. Σε αφήνει αδιάφορο που δεν ήξερες καν πόσους Δημοσίους Υπαλλήλους έχεις σαν κράτος; Τί νοιώθεις με αυτό;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΟΚ, απάντησε στο πρώτο. Σε αφήνει αδιάφορο που δεν ήξερες καν πόσους Δημοσίους Υπαλλήλους έχεις σαν κράτος; Τί νοιώθεις με αυτό;
Να ρωτήσω κ γω κάτι: Nιώθεις εθνικά υπερήφανος αυτήν την εποχή που όλη η ευρώπη μας έχει στο φτύσιμο κ έχει χαθεί η εθνική ανεξαρτησία μας;;; :sunglasses:

Επισκέπτης

Πες μας ρε ΦΠ πως ανακάλυψες την Αμερική με τον ερχομό της τρόικας.
Πες μας πως δεν είχες πάρει μυρωδιά πως δημιουργήθηκαν 3 βαπόρια ΔΕΚΟ για να βολευτούν τα κομματόσκυλα.
Πες μας πως δεν είχες ξανακούσει για διορισμούς απ'το παράθυρο και μαϊμού συντάξεις πριν πλακώσει η τρόικα.
Στην τελική ξέρουμε πολύ καλά ποιοι ευθύννται για τη δημιουργία αυτής της κατάστασης.
Και να σου πω και το άλλο?
Όχι ρε μάγκα, δεν ήξερα πόσοι είναι οι ΔΥ αλλά δεν περίμενα πως δε θα το γνώριζε και το ίδιο το κράτος.
Το κράτος που δημιούργησαν αυτοί από τους οποίους περιμένεις εσύ τη λύση με νωπή μάλιστα εντολή..

Επισκέπτης
απορια για το τελος ακινητης περιουσιας.
προσφατα κληρονομησα ενα μαγαζι στο οποιο εχω πληρωσει ολους τους νομιμους φορους.ο λογαριασμος της δεη ειναι στο ονομα του προηγουμενου ιδιοκτητη οχι σε αυτον που το κληρονομησα αλλα σε αυτον απο οπου το ειχε αγορασει ο ανθρωπος που το κληρονομησα ο οποιος εχει πεθανει.
αν το αφησω απληρωτο και μου αφαιρεσουν το ρολοι της δεη μπορω μετα εγω να κανω καινουργια συνδεση στο ονομα μου χωρις να πληρωσω μια?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πες μας ρε ΦΠ πως ανακάλυψες την Αμερική με τον ερχομό της τρόικας.
Πες μας πως δεν είχες πάρει μυρωδιά πως δημιουργήθηκαν 3 βαπόρια ΔΕΚΟ για να βολευτούν τα κομματόσκυλα.
Πες μας πως δεν είχες ξανακούσει για διορισμούς απ'το παράθυρο και μαϊμού συντάξεις πριν πλακώσει η τρόικα.
Στην τελική ξέρουμε πολύ καλά ποιοι ευθύννται για τη δημιουργία αυτής της κατάστασης.
Και να σου πω και το άλλο?
Όχι ρε μάγκα, δεν ήξερα πόσοι είναι οι ΔΥ αλλά δεν περίμενα πως δε θα το γνώριζε και το ίδιο το κράτος.
Το κράτος που δημιούργησαν αυτοί από τους οποίους περιμένεις εσύ τη λύση με νωπή μάλιστα εντολή..

Μίλησα σε δεύτερο πρόσωπο αλλά εννοούσα το κράτος. Δεν ήξερε πόσους έχει το κράτος και πώς νοιώθεις για αυτό εννοούσα. Ε, λοιπόν ξαφνιάστηκα κι εγώ.

Πρέπει να αλλάξει αυτό, δεν πρέπει;

Και το κράτος αυτό απορρέει από το ότι υπήρχε πελατειακή σχέση μεταξύ του λαού και της πολιτειακής ηγεσίας. ΜΑΛΑΚΟΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!

Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό; Έτσι δεν είναι;

@alex71: Όχι δεν του ζητώ να απολογηθεί. Απλά ήθελα να ξέρω το πώς νοιώθει. Εάν τον στενοχωρεί. Εάν βαθειά μέσα του τον πονάει που τελικά όντως είμαστε για τον πούτσο καβάλα...

@ΜουνιΠαπατρολλ: Όχι, το αντίθετο. Ταπεινωμένος, σκασμένος, στενοχωρημένος

Επισκέπτης
απορια για το τελος ακινητης περιουσιας.
προσφατα κληρονομησα ενα μαγαζι στο οποιο εχω πληρωσει ολους τους νομιμους φορους.ο λογαριασμος της δεη ειναι στο ονομα του προηγουμενου ιδιοκτητη οχι σε αυτον που το κληρονομησα αλλα σε αυτον απο οπου το ειχε αγορασει ο ανθρωπος που το κληρονομησα ο οποιος εχει πεθανει.
αν το αφησω απληρωτο και μου αφαιρεσουν το ρολοι της δεη μπορω μετα εγω να κανω καινουργια συνδεση στο ονομα μου χωρις να πληρωσω μια?

Φαίνεται πὼς ναί!

Βεβαίως μετὰ ὁ προ - προηγούμενος ἰδιοκτήτης (ὅστις εἴτε θὰ πληρώσῃ εἴτε θὰ καταστῇ ὀφειλέτης τοῦ δημοσίου) θὰ ἀπαιτήσῃ ἐξ ὑμῶν τὰ χρήματα.

Επισκέπτης
Φαίνεται πὼς ναί!

Βεβαίως μετὰ ὁ προ - προηγούμενος ἰδιοκτήτης (ὅστις εἴτε θὰ πληρώσῃ εἴτε θὰ καταστῇ ὀφειλέτης τοῦ δημοσίου) θὰ ἀπαιτήσῃ ἐξ ὑμῶν τὰ χρήματα.
θα διεκδικησει δηλαδη τα χρηματα ποιος?.ο προ-προηγουμενος ιδιοκτητης ειναι νεκρος.αρα η ωφειλη θα παει στους συγγενης του?αρα θα διεκδηκισει τα χρηματα απο εμενα δικαστικα?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτή η μαλακία θα ισχύσει κανονικά ? γιατί κάτι είχα διαβάσει οτι η τρόικα πιέζει για τις αλλαγές στις ΔΕΚΟ και τους δημοσίους υπαλλήλους και οχι χαράτσι στα ακίνητα. Είναι οριστικό και αμετάκλητο ?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Φαίνεται πὼς ναί!

Εκεί που έχει πάει δεν πληρώνει ούτε το δικό του χαράτσι της ΔΕΗ.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία, ΕΡΩΤΗΣΗ: Πώς νοιώθεις που χρειάστηκε να μπεις υπό εποπτεία και δε συμμαζεύεται για να βρεις πόσους Δημοσίους Υπαλλήλους πχ έχεις στη δούλεψή σου; Πώς νοιώθεις που δεν ήξερες τί σου γινόταν και χρειάστηκες τους ξένους να σε βάλουν σε τάξη;

και γιατι μας βαζεις συνυπεύθυνους, εμεις τους προσλαβαμε ή εμας ψήφιζαν;;;

Εσυ πως νοιωθεις που οι περισσοτεροι 30αρηδες ειναι ανεργοι;
οτι δεν μπορουν να αγορασουν σπιτι πλεον να κανουν οικογένεια και παιδιά;
στο μελλον ποιος θα συνταξιοδοτει ποιον ξερεις;;;

πως νοιωθεις που αυτα που σου λενε οτι δινεις για να σωθεις δεν φερουν κανενα αποτελεσμα;;;

πως νιωθεις οταν ακους οτι οι μιζες πηγαν ελβετια.. ;;;
Αληθεια γιατι δεν ανοιξαν τους λογαριασμους εκει;;;

πως νοιώθεις που ξαναγινόμαστε μετανάστες..;;

HΜΑΡΤΟΝ Φ.Π ... ειπαμε... :uglystupid:

Επισκέπτης
δεν ειναι τσαμπα αλλα μπροστα σε αυτα που θα πρεπει να πληρωσω νομιζω οτι ειναι λιγοτερα γιατι το μαγαζι ειναι μεγαλο (160 τ.μ.)
Το ακινητο ειναι δηλωμενο εφορια απ'οτι καταλαβα.

Απο τη στιγμη που συμβαινει κατι τετοιο δυσκολα την γλιτωνει κανεις για το τελος.

Τεσπα ρωτα και αλλου,εννοω εξω,για να εισαι σιγουρος.

Επισκέπτης
Απλά ήθελα να ξέρω το πώς νοιώθει. Εάν τον στενοχωρεί. Εάν βαθειά μέσα του τον πονάει που τελικά όντως είμαστε για τον πούτσο καβάλα...

Γιατί να πονάω μέσα μου για το ότι η χώρα είναι ένα κωλοχανείο?
Όπως δε μου βγήκε καμία εθνική υπερηφάνεια το 2004 με το γιούρο,έτσι και τώρα δε μου βγαίνει καμία εθνική ντροπή.
Πως αισθάνομαι γι'αυτό?Ακριβώς όπως αισθάνομαι βλέποντας τον Πρωτόπαπα υπουργό ή το Μπάκουλη πολιτευτή.
Όπως ακριβώς αισθάνθηκα όταν σε εκδήλωση σχολής χορού των παιδιών μου υπό την "αιγίδα" Δήμου τη στιγμή που τη χρηματοδοτήσαμε οι γονείς, ανέβηκε για λεζάντα (και καλά χαιρετισμό) βουλευτίνα της περιοχής και βρέθηκαν ζώα από κάτω να χειροκροτούν.
Μια αηδία και τίποτ'άλλο.
ΦΠ είσαι νέο και μορφωμένο παιδί. Ψάξε λίγο τον τρόπο σκέψης σου.
Πίστεψέ με δεν έχεις κανέναν λόγο να σκέφτεσαι σα συνταξιούχος..

Επισκέπτης
Το ακινητο ειναι δηλωμενο εφορια απ'οτι καταλαβα.

Απο τη στιγμη που συμβαινει κατι τετοιο δυσκολα την γλιτωνει κανεις για το τελος.

Τεσπα ρωτα και αλλου,εννοω εξω,για να εισαι σιγουρος.
κοιτα που απο κοπριτη με κανανε ιδιοκτητη και μου βαλανε μπελαδες..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Χάρος, κάνε διακοπή του ρολογιού στην ΔΕΗ και πες ότι το κληρονόμησες, δεν ξέρεις τι συνέβαινε και ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει εξαφανιστεί.
Αν είναι πολλά τα χρόνια, λογικά στο ενοικιαστήριο που κατατέθηκε στην ΔΕΗ δεν θα υπάρχει ΑΦΜ. Ρώτησε να σου πουν, θα το δουν από το τερματικό.
Αν δεν έχουν ΑΦΜ, θα σου κλάσουν μια μάντρα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπαρχει τετοια ΠΟΛΙΤΙΚΗ διαδικασια για να πεταχτει εξω απο την ευρωζωνη η Ελλαδα απο τις Γερμανιες και Γαλλιες?

Θελω να πω ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ πουθενα?

Δεν υπάρχει πρόβλεψη στις συνθήκες της ΕΕ και είναι γνωστό ότι αυτές αναθεωρούνται πάρα πολύ δύσκολα και χρονοβόρα.
Από την άλλη, όταν υπάρξει ανάγκη και πολιτική βούληση, οι νομικές φόρμουλες βρίσκονται ή εφευρίσκονται ευκολότερα απ' όσο πιστεύουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom