Επισκέπτης
Τότε, αφού δεν παίζει κάποια χρήση σύντομα, το αφήνεις κι όταν έρθει η ώρα βλέπεις.
Όπως είπες κι εσύ μπορεί και να μην υπάρχει κράτος τότε..
Τότε, αφού δεν παίζει κάποια χρήση σύντομα, το αφήνεις κι όταν έρθει η ώρα βλέπεις.
οχι ρε μαστορα,γουστα ειναι αυτα,αλλα ο διας δεν ειπε τιποτα τελευταια για τους αριστερους απο οτι θυμαμαι...σε χαλαει ο Διας τυπε?
χρονια τα λεει τυπε ;)οχι ρε μαστορα,γουστα ειναι αυτα,αλλα ο διας δεν ειπε τιποτα τελευταια για τους αριστερους απο οτι θυμαμαι...
Όπως είπες κι εσύ μπορεί και να μην υπάρχει κράτος τότε..
χρονια τα λεει τυπε ;)
εγω δεν εχω την τυχη να μιλαω με θεους(<--τραστ) σαν εσενα νατσουληΜιλάτε συχνά??
ΥΓ. Ο μπένυ χιλλ το είπε. Το χαράτσι είναι ασφάλιστρο για να μην χάσουν την αξία τους τα σπίτια μας.
εγω ρε συ περιπτεριαν ηξερα οτι γαμουσε κανα μουνακι με καθε κοστος και καθε τροπο,δεν ηξερα οτι ειχε ασχοληθει και με κουμμουνια...μπας και διαβασες μουνια ρε συ και καταλαβες κου-μουνια...ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΑ απο τα μουδανια ΛΕΜΕ...χρονια τα λεει τυπε ;)
εγω δεν εχω την τυχη να μιλαω με θεους(<--τραστ) σαν εσενα νατσουλη
Επίσης ΚΑΙ Πορνοπαποι (μια κατηγορία μοναχός του)...
Καλή εβδομάδα, καλή δύναμη...
εγω λεω [size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/size]
Δηλαδή τι?
Αν δεν πλερώ τώρα πως μπρεί ν'αλλάξει αυτό την αξία του ακινήτου σου?
Αν παίζει να γίνει ματσολιά στο δικό σου αποκλειστικά,όχι συνολικά..
Περιμένοντας μία νέα 21 ΑΠΡΙΛΗ λοιπόν να μας σώσει....:-Το θεμα ειναι οτι αν το 1985 έλεγες ..
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
θα σε ελεγαν γραφικο κατι "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"
που μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ και αποδεικνύεται περίτρανα σημερα ποσο "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" τελικα ηταν..
Ηταν αυτοι που βρηκαν στρωμενη την οικονομια απο την 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και μπορεσαν και το γυρισαν
απο πετραδακια και χορτα να σκουπιζουν τον κωλο τους με κωλοχαρτο ΣΟΦΤΕΞ και μετα βεβαια την χρεοκοπησαν και αυτη και την ΠΟΥΛΗΣΑΝ οι ξεφτιλισμενοι ανθελληνες..
και ξαφνικα σημερα συνειδητοποίησαν οτι δεν παραγουμε τιποτα και ειναι ολα εισαγομενα και τι θα γινει αν βγουμε απο το ΕΥΡΩ
αφου βεβαια η αποβιομηχανιση οδηγησε σε ενα εκτρωμα δημοσιο τομεα...
που και αυτο ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ οι ΠΑΣΟΚοι... αφου χρεοκοπησαμε..
επισης τα ΧΕΣΜΕΝΑ αυτα ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ τα φαληρισαν και τα ξεπουλησαν ολα στο ονομα της δηθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ;)
ειδατε τι σας έφερε η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
ΦΑΤΕ ΤΗΝ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΑ γαμησε και τον αγανακτισμένο κοσμακη στα χημικά καταλυοντας
καθε ενοια δημοκρατίας και συντάγματος αφου ψηφισε 2 μνημόνια σε ενα χρονο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
και χωρίς να σας ρωτησει... με εντολες απο τα αφεντικα
και κάποιοι μιλάνε ακόμα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα
ΜΠΡΑΒΟ
:-Το θεμα ειναι οτι αν το 1985 έλεγες ..
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
θα σε ελεγαν γραφικο κατι "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ"
που μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ και αποδεικνύεται περίτρανα σημερα ποσο "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" τελικα ηταν..
Ηταν αυτοι που βρηκαν στρωμενη την οικονομια απο την 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και μπορεσαν και το γυρισαν
απο πετραδακια και χορτα να σκουπιζουν τον κωλο τους με κωλοχαρτο ΣΟΦΤΕΞ και μετα βεβαια την χρεοκοπησαν και αυτη και την ΠΟΥΛΗΣΑΝ οι ξεφτιλισμενοι ανθελληνες..
και ξαφνικα σημερα συνειδητοποίησαν οτι δεν παραγουμε τιποτα και ειναι ολα εισαγομενα και τι θα γινει αν βγουμε απο το ΕΥΡΩ
αφου βεβαια η αποβιομηχανιση οδηγησε σε ενα εκτρωμα δημοσιο τομεα...
που και αυτο ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ οι ΠΑΣΟΚοι... αφου χρεοκοπησαμε..
επισης τα ΧΕΣΜΕΝΑ αυτα ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ τα φαληρισαν και τα ξεπουλησαν ολα στο ονομα της δηθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ;)
ειδατε τι σας έφερε η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
ΦΑΤΕ ΤΗΝ....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΑ γαμησε και τον αγανακτισμένο κοσμακη στα χημικά καταλυοντας
καθε ενοια δημοκρατίας και συντάγματος αφου ψηφισε 2 μνημόνια σε ενα χρονο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
και χωρίς να σας ρωτησει... με εντολες απο τα αφεντικα
και κάποιοι μιλάνε ακόμα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα
ΜΠΡΑΒΟ
Έτσι το κατάλαβα κι εγώ, μόνο που δε βλέπω να εξαρτάται από κει η χρεωκοπία..Απ' ότι κατάλαβα το είπε με την έννοια ότι αν δεν πληρώσεις, χρεοκοπούμε και τα ακίνητα χάνουν την αξία τους.
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/size]
Δεν πιστεύεις ότι μιλάει σοβαρά δηλαδή;;;Άρχισες το τρολλάρισμα πάλι??
και ο αλ καπονε καποτε τα ιδια ελεγε, ή πληρωνεις ή σου γαμαω το σπιτι.... ;)Απ' ότι κατάλαβα το είπε με την έννοια ότι αν δεν πληρώσεις, χρεοκοπούμε και τα ακίνητα χάνουν την αξία τους.
Μα γιατί το λες αυτό νατσούλη?Αν δεν πληρώσουμε την έκτακτη εισφορά,το τέλος ακίνητης περιουσίας,χαρτόσημο για το κατούρημα και ό,τι άλλη παπαριά τους έρθει στο κεφάλι τότε θα δε θα πάρουμε την επόμενη δόση και θα χρεωκοπήσουμε.Και για κάθε δόση θα έρχεται και μεγαλύτερη πούτσα αλλά σαν καλοί και έντιμοι πολίτες θα πρέπει να ακούμε-υπακούουμε τους καλούς μας πολιτικούς.Έτσι το κατάλαβα κι εγώ, μόνο που δε βλέπω να εξαρτάται από κει η χρεωκοπία..