streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Πάντως οι τάφοι εξαιρούνται... για την ώρα.
Πιθανόν να μπει σχετικό χαράτσι στοΜνημόνιοΜνημόσυνο Part 6.
Φιξντ
Πάντως οι τάφοι εξαιρούνται... για την ώρα.
Πιθανόν να μπει σχετικό χαράτσι στοΜνημόνιοΜνημόσυνο Part 6.
μπα δε μου κανει ελαστικος,μαλλον εξω απο το χορο ειναι και λεει δικο του τραγουδι...το σωστο,αν υπαρχει σωστο σε ενα αδικο φορομπηχτικο χαρατσι,θα ηταν επι των ενοικιων ο φορος+ την εκτακτη εισφορα αναλογικα παλι...ΟΣΟΙ εισπρατουν νοικια χρονια τωρα στα παπαρια τους,αντε να θιχτει ο εγωισμος τους,οσοι ομως καλουνται ουσιαστικα να πληρωσουν και νοικι για το σπιτι τους το οποιο πληρωνουν η πληρωσαν με 1002 θυσιες ΕΙΝΑΙ απιστευτα αδικο...σε βλέπω πολύ ελαστικό με τα ενοίκια.. πόσα εισπράττεις???
γιατί έτσι πως τα λές θα επέλθει ελάφρυνση των εισοδηματων από τα ενοικια και όχι επιβάρυνση... γιατί τώρα τα ενοίκια αθροίζονται στο εισόδημα και το εκτοξεύουνε στα ύψη (αμα είναι πολλά) και φτάνει να φορολογείται και με 45% (χώρια που επί των ενοικίων υπάρχει και αυτοτελής φόρος)...
Εδώ μιλάμε για μια στιγμή ανάγκης. ΈΚΤΑΚΤΗ είναι η εισφορά. ONCE OFF. Δεν θα εξακολουθήσει αυτό.
Το ακόμα καλύτερο είναι πως αντί έχουν τα αρχίδια να πούνε "Εν τάξει έγινε κάποιο λάθος στο σχεδιασμό του ΟΕΔΒ, δεν βγάλαμε φέτος βιβλία, αλλά στο εμπόριο πουλιούνται με 2-3 ευρώ το ένα. Θα δώσετε 50 ευρώ φέοτος για τα βιβλία του παιδιού σας και του χρόνου (που δεν θα 'μαστε εδώ!) βλέπουμε", λένε μαλακίες πως θα δώσουν CD-ROM.
Δηλαδή ο κάθε γονιός που έχει δυο-τρία παιδιά στο Δημοτικό-Γυμνάσιο να πάει να πάρει από τρία λαπτοπ!! Αντί για 50, 500 ευρώ!
Εισαι τραγικος.Απλα.Άμα δεν ξαναβγαίνουν τα νούμερα ίσως κάτι άλλο κάνουν. ΝΑΙ.
Δεν παύει όμως να είναι κάτι έκτακτο στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Άλλο η ΕΡΤ και άλλο αυτό.
Ωραια και εγω λεω στο δικαστηριο οτι πληρωσα τον φορο αντι για τον ενοικιαστη και μου τα παρακραταει εκβιαστικα...τι θα γινει τοτε?ΕΞΥΠΝΑΔΕΣΑκόμα πιο εύκολα...
Ο ενοικιαστής πλερώ το λογαριασμό και τα παρακρατά από το ενοίκιο. Ο κάθε Λάκης - ιδιοκτήτης τί θα κάνει? Αγωγή εξώσεως? Θα πάρει τα αρχίδια μου, αφού δεν θα γίνει δεκτή από τη -χα!- δικαιοσύνη, γιατί ο νόμος του κράτους σαφώς λέει ότι το τέλος βαρύνει τον ιδιοκτήτη. Τελικά όλοι για εμάς τους ακτήμονες δουλεύουν...
ΖΗΤΩ Η ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗ!
Ειπαμε,δε θα τη γλιτωσει κα-νε-νας.Πλην οσων ειναι ΠΟΛΥ ψηλα.
Οποιος δεν ειναι και ονειρευεται να ψοφησει ο διπλα του για να την βγαλει αυτος,την ιδια ωρα που γλειφει σολες και κωλους,απλα τρομπαρει.
Και θα το συνειδητοποιησει συντομα ποσο μαλακα τον πιασανε.Ας προσεχε ομως.
Θα πρεπει να αποδειξεις οτι πληρωσες...Ωραια και εγω λεω στο δικαστηριο οτι πληρωσα τον φορο αντι για τον ενοικιαστη και μου τα παρακραταει εκβιαστικα...τι θα γινει τοτε?
Εισαι τραγικος.Απλα.
κατσε να δωσω κανα ονομα ,μην ψαχνουν τελέυταια στιγμη...Ετσι ακριβως.
Και θα την επαναλαβουν,με αλλο ονομα ισως.
Η ενναλακτικη που προτεινουν-και εφαρμοζουν?Από την άλλη, είναι ακόμη πιο μαλάκας όποιος πίστευε ότι μπορούσε να συνεχιστεί το ελληνικό οικονομικό μοντέλο που επικράτησε μετά το 1980...
Εισαι τραγικος.Απλα.
Ο τραμουντανας ειναι καλο τσουτσεκι,συνηθως τα αφεντικα τους προσεχουν κατι τετοιους.Καλά εσύ μαζέψουν με τα συντρόφια σου να πετάξετε καμμια πέτρα σε κανένα tramountana επειδή βγάζει ταληράκι.
Μπραβο σου.Εγώ όμως δεν θα είμαι μαζί σου όπως ονειρεύεσαι ή ελπίζεις. ΑΠΕΝΑΝΤΙ θα είμαι.
Καλά εσύ μαζέψουν με τα συντρόφια σου να πετάξετε καμμια πέτρα σε κανένα tramountana επειδή βγάζουν ταληράκι.
Εγώ όμως δεν θα είμαι μαζί σου όπως ονειρεύεσαι ή ελπίζεις. ΑΠΕΝΑΝΤΙ θα είμαι.
Μπορει να ξαναμπει σε αλλον λογριασμο,και με αλλο ονομα.Στην ΕΥΔΑΠ ας πουμε.Και σε τελική επί αυτού που λέω ποία η αντίρρηση;
Τί δεν καταλαβαίνεις; Ότι η ΕΡΤ και λοιπά τέλη είναι τακτικό τμήμα του λογαριασμού της ΔΕΗ και ότι αυτό που θα μπει τώρα θα είναι ΈΚΤΑΚΤΟ;
Αυτό λέω στο ποστ. Εύκολο ή δύσκολο στην κατανόηση;
Ο τραμουντανας ειναι καλο τσουτσεκι,
αν και πανω απο ολα ειμαι υπερ της ανθρωπινης ζωης και αξιοπρεπειας το θα πανε σπιτι τους δεν με ικανοποιει μεσσιε...ενας ομαδικος,ανωνυμος ταφος θα ηταν οτι επρεπε...Τύπε, εννοείται ότι η λύση δεν είναι στις αμεσοδημοκρατίες και στους κανιβαλισμούς...
Στην τελική, επειδή οι γυναίκες που επέλεξα αποδείχθησαν σπάταλες πουτάνες (πασοκ + νδ), δεν σημαίνει ότι θα το γυρίσω στους μουστακαλήδες (κκε) και στα τραβέλια (παλαβή αριστερά)... Ούτε και στα τρίμπαζα (λαος)
Το ζητούμενο είναι τί λύση θα δώσουμε στις κάλπες...
Θα διαλυθεί το πασοκ και θα πάνε σπίτι τους (χωρίς συνοδεία τσέων εννοείται) οι νυν κυβερνώντες ή θα αρχίσουμε τα "ε, εδώ που είμαστε τί άλλο θα κάνουμε"...