Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
σε βλέπω πολύ ελαστικό με τα ενοίκια.. πόσα εισπράττεις???

γιατί έτσι πως τα λές θα επέλθει ελάφρυνση των εισοδηματων από τα ενοικια και όχι επιβάρυνση... γιατί τώρα τα ενοίκια αθροίζονται στο εισόδημα και το εκτοξεύουνε στα ύψη (αμα είναι πολλά) και φτάνει να φορολογείται και με 45% (χώρια που επί των ενοικίων υπάρχει και αυτοτελής φόρος)...
μπα δε μου κανει ελαστικος,μαλλον εξω απο το χορο ειναι και λεει δικο του τραγουδι...το σωστο,αν υπαρχει σωστο σε ενα αδικο φορομπηχτικο χαρατσι,θα ηταν επι των ενοικιων ο φορος+ την εκτακτη εισφορα αναλογικα παλι...ΟΣΟΙ εισπρατουν νοικια χρονια τωρα στα παπαρια τους,αντε να θιχτει ο εγωισμος τους,οσοι ομως καλουνται ουσιαστικα να πληρωσουν και νοικι για το σπιτι τους το οποιο πληρωνουν η πληρωσαν με 1002 θυσιες ΕΙΝΑΙ απιστευτα αδικο...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ακόμα καλύτερο είναι πως αντί έχουν τα αρχίδια να πούνε "Εν τάξει έγινε κάποιο λάθος στο σχεδιασμό του ΟΕΔΒ, δεν βγάλαμε φέτος βιβλία, αλλά στο εμπόριο πουλιούνται με 2-3 ευρώ το ένα. Θα δώσετε 50 ευρώ φέοτος για τα βιβλία του παιδιού σας και του χρόνου (που δεν θα 'μαστε εδώ!) βλέπουμε", λένε μαλακίες πως θα δώσουν CD-ROM.
Δηλαδή ο κάθε γονιός που έχει δυο-τρία παιδιά στο Δημοτικό-Γυμνάσιο να πάει να πάρει από τρία λαπτοπ!! Αντί για 50, 500 ευρώ! :idiot: :uglystupid:

η λύση είναι απλούστερη και απείρως αποδοτικώτερη

.....
Στην Ελλάδα κάθε χρόνο μοιράζονται στους μαθητές από το δημοτικό έως και το λύκειο περίπου 40 εκαττ. καινούργια τεύχη βιβλίων. Ετήσιο κόστος έκδοσης και μεταφοράς τους: 35 εκατ. ευρώ. Στη Δύση, αντίθετα, οι χώρες αξιοποιούν τα βιβλία στον μέγιστο χρόνο ζωής που αυτά έχουν μετά την ετήσια καθημερινή τους χρήση από τους μαθητές. Τρία έως πέντε χρόνια και στην καλύτερη των περιπτώσεων επτά. Τόσα υπολογίζεται ότι μπορεί να «ζήσει» ένα επαναχρησιμοποιούμενο βιβλίο. Βέβαια, τα χρόνια ζωής συνδέονται και με την κουλτούρα των μαθητών, που προσέχουν τα βιβλία καθώς γνωρίζουν ότι στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα πρέπει να επιστρέψουν τα βιβλία τους για να χρησιμοποιηθούν από τους επόμενους. Η διανομή των βιβλίων είναι, συνήθως, δωρεάν. Αυτό, για παράδειγμα, συμβαίνει στη Βρετανία και τη Γαλλία. Εάν οι μαθητές δεν τα επιστρέψουν σε καλή κατάσταση ή στην περίπτωση που επιθυμούν να τα κρατήσουν, οι γονείς τους είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν το αντίτιμο. Το ίδιο συμβαίνει στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, όπου η διαχείριση των σχολικών βιβλίων ανήκει στους δήμους. Με τον τρόπο αυτόν, οι μαθητές αναπτύσσουν μία στάση σεβασμού για το δημόσιο αγαθό που καλούνται να χρησιμοποιήσουν. Την ίδια στιγμή, καλλιεργείται η περιβαλλοντική τους συνείδηση, αλλά και το αίσθημα της προσφοράς στο δημόσιο καλό. Πόσω μάλλον που σε αρκετές περιπτώσεις τα βιβλία δίνονται τους μικρότερους μαθητές του ίδιου σχολείου, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα αδέλφια με διαφορά ενός έτους. Στην Ελλάδα, βέβαια, τα βιβλία «σπαταλιούνται» στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Στην καλύτερη περίπτωση σκονίζονται σε κάποιο πατάρι, στη χειρότερη γίνονται αποκαΐδια, καθώς καίγονται από τους μαθητές σε μία κανιβαλική γιορτή για το τέλος του έτους.
....

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Αν δεν γίνουνε χοντροί ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ δεν θα αλλάξει τίποτα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ακόμα πιο εύκολα...

Ο ενοικιαστής πλερώ το λογαριασμό και τα παρακρατά από το ενοίκιο. Ο κάθε Λάκης - ιδιοκτήτης τί θα κάνει? Αγωγή εξώσεως? Θα πάρει τα αρχίδια μου, αφού δεν θα γίνει δεκτή από τη -χα!- δικαιοσύνη, γιατί ο νόμος του κράτους σαφώς λέει ότι το τέλος βαρύνει τον ιδιοκτήτη. Τελικά όλοι για εμάς τους ακτήμονες δουλεύουν...

ΖΗΤΩ Η ΑΚΤΗΜΟΣΥΝΗ!
Ωραια και εγω λεω στο δικαστηριο οτι πληρωσα τον φορο αντι για τον ενοικιαστη και μου τα παρακραταει εκβιαστικα...τι θα γινει τοτε?ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ειπαμε,δε θα τη γλιτωσει κα-νε-νας.Πλην οσων ειναι ΠΟΛΥ ψηλα.

Οποιος δεν ειναι και ονειρευεται να ψοφησει ο διπλα του για να την βγαλει αυτος,την ιδια ωρα που γλειφει σολες και κωλους,απλα τρομπαρει.

Και θα το συνειδητοποιησει συντομα ποσο μαλακα τον πιασανε.Ας προσεχε ομως.

Μόνο μαλάκες θα πίστευαν ότι με 30% ανεργία και ενδημική  φτώχεια θα την βγάλουν καθαρή- δεν υπάρχουν ούτε στεγανά ούτε καβάτζες, εκτός αν ζεις στην οδό Ρόδων και έχεις καταθέσεις ελβετία (γιατί στο χαλουμόνησο δεν είναι και τόσο ασφαλείς)...

Από την άλλη, είναι ακόμη πιο μαλάκας όποιος πίστευε ότι μπορούσε να συνεχιστεί το ελληνικό οικονομικό μοντέλο που επικράτησε μετά το 1980...

Η πασοκάρα κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις δεν κάνει και έχει γαμήσει δικαίους και αδίκους (κυρίως δικαίους) χωρίς κανένα δημοσιονομικό αποτέλεσμα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εισαι τραγικος.Απλα.

Καλά εσύ μαζέψουν με τα συντρόφια σου να πετάξετε καμμια πέτρα σε κανένα tramountana επειδή βγάζει ταληράκι.

Εγώ όμως δεν θα είμαι μαζί σου όπως ονειρεύεσαι ή ελπίζεις. ΑΠΕΝΑΝΤΙ θα είμαι.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Ετσι ακριβως.

Και θα την επαναλαβουν,με αλλο ονομα ισως.
κατσε να δωσω κανα ονομα ,μην ψαχνουν τελέυταια στιγμη...
--νεα εισφορα---
---συλλογικη εισφορα---
-εισφορα χωρις αυριο--
-τελος χωρις συνορα--
-αααβαδιστα εισφορα--θα μπαινει και πρωτο στις αγγελιες
--σιλβερ αλερτ εισφορα--για ηλικιωμενους εισφορεις
--amper alert--για ολους
--εισφορα μεσω των αναζητησεων του ερυθρου σταυρου--για τους χαμενους εισφορεις
και εχω και αλλα αμα ξεμεινουν..
...Ιδεες υπαρχουνε....

Επισκέπτης
Από την άλλη, είναι ακόμη πιο μαλάκας όποιος πίστευε ότι μπορούσε να συνεχιστεί το ελληνικό οικονομικό μοντέλο που επικράτησε μετά το 1980...
Η ενναλακτικη που προτεινουν-και εφαρμοζουν?

Κινα ολε!

Ας προσεχατε...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εισαι τραγικος.Απλα.

Και σε τελική επί αυτού που λέω ποία η αντίρρηση;

Τί δεν καταλαβαίνεις; Ότι η ΕΡΤ και λοιπά τέλη είναι τακτικό τμήμα του λογαριασμού της ΔΕΗ και ότι αυτό που θα μπει τώρα θα είναι ΈΚΤΑΚΤΟ;

Αυτό λέω στο ποστ. Εύκολο ή δύσκολο στην κατανόηση;

Επισκέπτης
Καλά εσύ μαζέψουν με τα συντρόφια σου να πετάξετε καμμια πέτρα σε κανένα tramountana επειδή βγάζει ταληράκι.
Ο τραμουντανας ειναι καλο τσουτσεκι,συνηθως τα αφεντικα τους προσεχουν κατι τετοιους.
Δεν τα μπορουν ολα μονοι τους και το σκετο μπατσικο ξυλικι ειναι ανεπαρκες-και ρισκαδορικο.
Μπραβο σου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά εσύ μαζέψουν με τα συντρόφια σου να πετάξετε καμμια πέτρα σε κανένα tramountana επειδή βγάζουν ταληράκι.

Τύπε, εννοείται ότι η λύση δεν είναι στις αμεσοδημοκρατίες και στους κανιβαλισμούς...
Στην τελική, επειδή οι γυναίκες που επέλεξα αποδείχθησαν σπάταλες πουτάνες (πασοκ + νδ), δεν σημαίνει ότι θα το γυρίσω στους μουστακαλήδες (κκε) και στα τραβέλια (παλαβή αριστερά)... Ούτε και στα τρίμπαζα (λαος)
Το ζητούμενο είναι τί λύση θα δώσουμε στις κάλπες...
Θα διαλυθεί το πασοκ και θα πάνε σπίτι τους (χωρίς συνοδεία τσέων εννοείται) οι νυν κυβερνώντες ή θα αρχίσουμε τα "ε, εδώ που είμαστε τί άλλο θα κάνουμε"...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντως μη κανει κανεις την μαλακια και πληρωσει τις  εκτακκτες εισφορες εφαπαξ. Μία μία. U never know τι θα γινει τον επόμενο μηνα  :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Αλλο ενα καλο ονοματακι εισφορας
-τελος φυλησυχου πολιτη-εισαι φυλησυχος?αποδειξη!

Επισκέπτης
Και σε τελική επί αυτού που λέω ποία η αντίρρηση;

Τί δεν καταλαβαίνεις; Ότι η ΕΡΤ και λοιπά τέλη είναι τακτικό τμήμα του λογαριασμού της ΔΕΗ και ότι αυτό που θα μπει τώρα θα είναι ΈΚΤΑΚΤΟ;

Αυτό λέω στο ποστ. Εύκολο ή δύσκολο στην κατανόηση;
Μπορει να ξαναμπει σε αλλον λογριασμο,και με αλλο ονομα.Στην ΕΥΔΑΠ ας πουμε.

Κουβεντα να γινεται ΦΠ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Τύπε, εννοείται ότι η λύση δεν είναι στις αμεσοδημοκρατίες και στους κανιβαλισμούς...
Στην τελική, επειδή οι γυναίκες που επέλεξα αποδείχθησαν σπάταλες πουτάνες (πασοκ + νδ), δεν σημαίνει ότι θα το γυρίσω στους μουστακαλήδες (κκε) και στα τραβέλια (παλαβή αριστερά)... Ούτε και στα τρίμπαζα (λαος)
Το ζητούμενο είναι τί λύση θα δώσουμε στις κάλπες...
Θα διαλυθεί το πασοκ και θα πάνε σπίτι τους (χωρίς συνοδεία τσέων εννοείται) οι νυν κυβερνώντες ή θα αρχίσουμε τα "ε, εδώ που είμαστε τί άλλο θα κάνουμε"...
αν και πανω απο ολα ειμαι υπερ της ανθρωπινης ζωης και αξιοπρεπειας το θα πανε σπιτι τους δεν με ικανοποιει μεσσιε...ενας ομαδικος,ανωνυμος ταφος θα ηταν οτι επρεπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom