Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
αχ εχουμε λαλησει. εμενα με σπιτι 90τμ καινουργιο και γκαρσονιερα 40τμ που νοικιαζω μου βγαινει περιπου 800 ευρω. αλλα φαντασου οτι στο λογαριασμο της ΔΕΗ πρεπει να πληρωσεις και την καταναλωση οποτε οι 2 επομενοι λογαριασμοι ειναι τουλαχιστον 400+150=550 ευρω εκαστος. επιπλεον εκτακτη εισφορα 380, τελος επιτηδευματος 300 στην εφορια, τελη κυκλοφοριας κτλ μεχρι τελους του χρονου. πραγματικα και να ηθελα δεν εχω να τα δωσω.οποτε οτι δεν μπορω θα το αφησω απληρωτο για οταν εχω λεφτα. μαλλον νομιζουν οτι οταν παμε για χεσιμο βγαζουμε οχι σκατα αλλα ευρα. και οταν τελειωσουν απο ιδεες για καινουργιους φορους εχω εγω μια ιδεα. να μας βαλουν ενα τσιπ στο κολο και οποτε κλανουμε να μας επιβαλουν φορο κλανιας :2funny: :2funny: ουστ ρε λαμογια , αχρηστοι και ανικανοι μπουζουκοκεφαλοι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τοσο γρηγορα στο there is no alternative?Tς,τς,τς...

Οχι δεν εχω ενναλλακτικη,ουτε ομως εσυ.

Α, εγώ έχω...
"Αποποινικοποίηση" επιχειρηματικότητας, συρίκνωση κρατικού μηχανισμού, καταπολέμηση γραφειοκρατίας, κίνητρα για επενδύσεις και μείωση φορολογίας ως γενικές κατευθηντήριες...
Ξέρεις, ό,τι περίπου γίνεται σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εσύ έχουμε καταλάβει πού θα την ρίξεις....

στον πράσινο ήλιο!!!!

Κατ' αρχήν η ψήφος είναι μυστική!

Δεύτερον, πες στο δικό σου να μην κάνει μαλακοεπιλογές τύπου θέτω αντιμέτωπο του Σγουρού τον Κικίλια, τύπου "ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΣΕ 1 ΈΤΟΣ" κι άσε τι θα κάνω εγώ. Λίγη σημασία έχω εγώ, ο δικός σου περισσότερη.

Τρίτον για μια ακόμη φορά σου λέω ότι δυστυχώς από το ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχεις κρατήσει το τελευταίο και πορεύεσαι. Διορθώσου

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και που 'σαι?Ειμαι πολυ σοβαρος.

Την εβγαζε ενα σωρο κοσμος αραχτος απο την ΠΡΟΣΟΔΟ των ενοικιων και μονο,αραζε στους καφενεδες και του εφταιγαν οι ΔΥ και οποιος αλλος επειδη η εφορια του ερχοταν ψηλα...

Ετσι νομιζατε χρυσα μου οτι θα τη γλιτωνατε?Πισω εχει ο Μπενυ την ουρα ομως...

ΥΓ Και βεβαιως ο Νιονιος δεν πλερω.Αυτα ειναι για τους λαικους.
Μαγκια τους ρε και καλα εκαναν αφου οικονομαγανε...!Δεν τους τα χαρισε κανενας τα σπιτια..!Με λεφτα που εχουν φορολογηθει φτιαχτικαν και ακομα συνεχιζει να τα φορολογει...!Επειδη εσυ εισαι τεμπελης σου φταινε οι αλλοι....!αχχαχαχααχ καλο καλο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
oυδέν κακόν αμιγές καλού!!!

Αχαχαχαχαχαχα!
Καλό!
Τα θετικά της αποσοβιετοποίησης!
Θέλω φωτομοντάζ τώρα με κεφάλι γκαπ στο νικολάι και κεφάλι μπενυ στην Έλενα!

Επισκέπτης
"Αποποινικοποίηση" επιχειρηματικότητας, συρίκνωση κρατικού μηχανισμού, καταπολέμηση γραφειοκρατίας, κίνητρα για επενδύσεις και μείωση φορολογίας ως γενικές κατευθηντήριες...
Ξέρεις, ό,τι περίπου γίνεται σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο...
Καπιταλισμος αλα τσινουα δηλαδη.
Το ξεραμε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Για πε και τα κριτήρια παίκτη μου...
αφου σε τρωει ο λωκος σου και εγω απο τις 7.30 το πρωι εφαγα τρελη ουρα σε Δ.Υπηρεσια ,αλλα θα μου ρθει χαρατσι απο το πουθενα για να πληρωθουν,σου κανω πλανο αμεσως...
Επειδη εχουμε γεμισει αναρχοαπλυτους,αναρχοπλυμμενους,κουμμουνια,δεν πληρωνω,και γενικα με μια λεξη χαρην συντομιας "ανυσηχους",θεσπιζετε ενα νεο τελος-εισφορα -ΣΗΜΑ κυκλοφοριας.ΘΑ μπορεις να το παρεις απο το αστ.τμη. η την δου της γειτονιας σου και θα το κολλας στο κουτελο σου για ολη τη χρονια...αν δεν το πληρωσεις θα σου κοβουμε πρωτα 3 δαχτυλα,μπας και βαλεις μυαλο και το πληρωσεις,-γιατι κατα βαθος δεν θελουμε να σε γαμησουμε σαν κρατος ,μας νοιαζει μονο η συμμορφωση σου με τους νομους-σε περιπτωση δε μη συμμορφωσης σου ,θα σου αφαιρουμε το δεξιο νεφρο και τον αριστερο πνευμονα,ωστε με την 'εθελοντικη' σου δωρεα οργανων να συνεχισει τουλαχιστον να ζει καποιος που θα το πληρωσει....
σου αρεσει????δεν ειναι εκτακτο!!!!

Επισκέπτης
Μαγκια τους ρε και καλα εκαναν αφου οικονομαγανε...!Δεν τους τα χαρισε κανενας τα σπιτια..!Με λεφτα που εχουν φορολογηθει φτιαχτικαν και ακομα συνεχιζει να τα φορολογει...!Επειδη εσυ εισαι τεμπελης σου φταινε οι αλλοι....!αχχαχαχααχ καλο καλο
ΟΚ,σκασε τωρα τα γκαφρα στη ΔΕΗ.
Για την Ελλαδα ρε γαμωτο.

Μπενυ σπρεχεν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αχαχαχαχαχαχα!
Καλό!
Τα θετικά της αποσοβιετοποίησης!
Θέλω φωτομοντάζ τώρα με κεφάλι γκαπ στο νικολάι και κεφάλι μπενυ στην Έλενα!

το ανδρείκελο έχει περάσει πλέον το επίπεδο "είπα 2 ψέμματα για να πάρω τις εκλογές,έβαλα και 2 φόρους παραπάνω,αύξησα και λίγο το ΦΠΑ,ζόρικα είμαστε",που ίσως θα ήταν ανεκτό

ο πράκτορας ΜΕ ΔΟΛΟ και ΣΧΕΔΙΟ έχει σκοπο να μας τα πάρει ΟΛΑ.....

ΟΛΑ

ακίνητα,λεφτά,τα πάντα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καπιταλισμος αλα τσινουα δηλαδη.
Το ξεραμε.

Το τσινουά που το είδες;
Όλες δηλαδή οι χώρες της εε, οι ήπα, η νότιος κορέα, η Ιαπωνία, η Βραζιλία, η Ινδία που εφαρμόζουν ανάλογα μοντέλα (με πολλές προσαρμογές ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε χώρας βεβαίως) κινεζοποιούνται;
Και που' σαι... με εξαίρεση κάποια εξτρημ νεοφιλελευθεριστήρια, κανείς δεν θέλει κατάργηση διχτύου ασφαλείας ή μεγάλο αριθμό φτωχών...Όπως επίσης δεν θέλει και κοινωνικό παρασιτισμό που κατα κόρον είχαμε στο γιουνανιστάν.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ετσι ειπαν και αλλοι,αλλα πισω εχει ο Μπενυ την ουρα...

"Που 'σαι χάροντα; ΟΥΚ ΈΧΟΜΕΝ ΟΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΈΧΟΝΤΟΣ ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ", είπε ο Μένιππος όταν του ζήτησε τα πορθμεία. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Και ό, τι ήταν να δώσω το έδωσα. Άιντε να δώσω πίσω την επιστροφή μέσω της έκτακτης.

Επισκέπτης
"Που 'σαι χάροντα; ΟΥΚ ΈΧΟΜΕΝ ΟΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΈΧΟΝΤΟΣ ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ", είπε ο Μένιππος όταν του ζήτησε τα πορθμεία. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Και ό, τι ήταν να δώσω το έδωσα. Άιντε να δώσω πίσω την επιστροφή μέσω της έκτακτης.
Ο Μπενυ εχει φαντασια και μαλιστα βρωμικη...Κατι θα σκεφτει.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Μπενυ εχει φαντασια και μαλιστα βρωμικη...Κατι θα σκεφτει.

Ο Μπένυ έχει και πολλά παραπανίσια κιλά και όταν θα χρειαστεί να τρέξει προς το ελικόπτερο θα ζοριστεί  :2funny:

Επισκέπτης
Και που' σαι... με εξαίρεση κάποια εξτρημ νεοφιλελευθεριστήρια, κανείς δεν θέλει κατάργηση διχτύου ασφαλείας ή μεγάλο αριθμό φτωχών...Όπως επίσης δεν θέλει και κοινωνικό παρασιτισμό που κατα κόρον είχαμε στο γιουνανιστάν.
Τωρα το τι λεει οτι θελει απο το τι θελει πραγματικα και που θα καταληξει μπορει να ειναι και διαφορετικα πραματα.

Παρε για παραδειγμα το"λεφτα υπαρχουν"ας πουμε.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
με όλη μου την καρδία.. αυτό που θα προσέξω είναι τα λεφτά που ξηλώθηκα να μην καταλήξουν να ταίζουν κάποιους σαν και σένα

απο την  πολλη προσοχη,προσεξε μην πεταχτει καμμια οξεια και σου βγαλει κανα ματι ρε

χχαχαχαχαχαχαχαχαχα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
Παντως μαγκακια εχω να προτεινω μια λυση,αλλα θα επιτυχει οσο πιο μαζικη ειναι...Τωρα που ειναι της μοδας και βγαζουν ολοι φωτοτυπιες,προτεινω να βγαλουμε και μια τα αρχ^&^&$%α ΜΑΣ..
να τα δωσουμε μαζικα μαζι με τους λογαριασμους της ΔΕΗς ΚΑΙ ετσι θα μπορουμε να αναφωνησουμε
αδελφωμενα -φπ,μαους,τραμου και σια ολοι μαζι  με μια φωνη ---ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ---
εξαιρουνται απο την ιδεα ο 64αρας και ο 75ες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα το τι λεει οτι θελει απο το τι θελει πραγματικα και που θα καταληξει μπορει να ειναι και διαφορετικα πραματα.

Παρε για παραδειγμα το"λεφτα υπαρχουν"ας πουμε.

υ/π, είχαμε πει αλλού ότι ο καπιταλισμός χρειάζεται καταναλωτές και η αστικοδημοκρατία ευχαριστημένους ψηφοφόρους... Αυτή είναι η δικλείδα ασφαλείας από κάθε κινεζοποίηση, όχι η καλή πρόθεση των κυβερνώντων.
Από και πέρα, αν θέλεις να νικήσεις πολιτικά την ΤΙΝΑ, πρέπει να έχεις εναλλακτική...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom