Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Πόσοι είστε ρε πούστη μου πόσους έχει βολέψει πια το γαμωπασοκ???
Πιστεύω μισό εκατομμύριο θα είναι...
Πόσοι είστε ρε πούστη μου πόσους έχει βολέψει πια το γαμωπασοκ???
Εγκω ντεν εχω καρντια μου ακινητα στο νοικι.Και ειμαι προντοτι.εσύ που τα έχεις πλέρωσε ρε πονηρέ. και αν δεν έχεις κάνε πιάτσα και γράψε στο αντίστοιχο thread να κονομήσεις πελατεία. κηφύνες προδότες
Εγκω ντεν εχω καρντια μου ακινητα στο νοικι.Και ειμαι προντοτι.
Εσεις τα πατριωτε που συγκινουστε με τη σημαια να 'ουμ αιντεστε να ξηλωθουτε τωρα.
ΓΡΑΨΕ- χλεμπονιαρης- ,απο κλοσερΟ κάθε ένας προσφέρει αναλόγως των δυνάμεών του. Έχεις; Πληρώνεις και για τους άλλους που δεν έχουν.
Δεν καταλαβαίνω πού είναι το νόημα της διαμαρτυρίας σε μια στιγμή ανάγκης.
Ο κάθε ένας προσφέρει αναλόγως των δυνάμεών του. Έχεις; Πληρώνεις και για τους άλλους που δεν έχουν.
Εγκω ντεν εχω καρντια μου ακινητα στο νοικι.Και ειμαι προντοτι.
Εσεις τα πατριωτε που συγκινουστε με τη σημαια να 'ουμ αιντεστε να ξηλωθουτε τωρα.
Ο κάθε ένας προσφέρει αναλόγως των δυνάμεών του. Έχεις; Πληρώνεις και για τους άλλους που δεν έχουν.
ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ένας ξενοδόχος σε παραθαλάσσια περιοχή ακριβή,πόσο θα ξεκωλιαστεί????
Ανάγκης τραπεζιτών και τοκογλύφων εννοείς έτσι;
Να τα λες με το όνομά τους φίλε.
Σωστο αυτο,δε λεω.Ανάγκης τραπεζιτών και τοκογλύφων εννοείς έτσι;
Να τα λες με το όνομά τους φίλε.
Απο αλλο νημα...ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Και επειδη ειπες οτι απασχολει ατομα υποθετω οτι θα ξερεις και το ντηλ με την κυβερνησαρα για τους μισθους την περασμενη ανοιξη....
Ουστ ρεμπεσκεδες!
Σωστο αυτο,δε λεω.
Τα λεφτα πανε κερατιατικα,συν οτι επρεπε να εξαιρεθει πρωτη κατοικια μεχρι ορισμενα τετραγωνικα.
Καμμια σχεση.Ρε καλως και τα παιδιάάά!
Το γλεντίσατε με Νατσοσκασκάδες είδα εχθές, ε;
Επαναστάσεις, πηγάδες, ζυμώσεις να προσηλυτίσεις συντρόφους...
Στο στοιχείο σου...
Ίσως στο ότι με αυτά τα μέτρα και αυτοί που έχουν θα σταματήσουν να έχουν (θα έχουν πετύχει βέβαια την αταξική κοινωνία) ;
Ίσως διότι βρεθήκαμε στην ανάγκη από δικές τους ηλίθιες αποφάσεις (και μιλάω μονάχα για την τελευταία διετία και τα sequel του μνημονίου)
Ίσως διότι είχαν δηλώσει από το 1ο μνηνόμιο ότι αν χρειαστεί να πάρουν νέα μέτρα θα παραιτηθούν;
Ίσως διότι με την ασκούμενη πολιτική και πάλι δεν θα έχει αποτέλεσμα αυτό το χαράτσι;
To name a few...
Να σου πει ο Παλερμακος για τους μισθους που επεσε ντηλ την ανοιξη...η γουγλισε το,εγω βαριεμαι.Το ζήτημα βέβαια είναι ότι αν ο ξενοδόχος πει ένα δε γαμιέται και το κλείσει τί γίνεται...
Και κάποιοι θα μείνουν άνεργοι και τίποτα άλλο δεν θα μπορεί να συνεισφέρει σε φόρους...
Καμμια σχεση.
Συγκινηθηκα τωρα.Ίσως διότι τώρα όντως δεν έχουν να πληρώσουν διότι τόσον καιρό εισέπρατταν τα νοίκια και τα έκαναν οτιδήποτε άλλο εκτός από αποταμίευση. Έστω αποθεματικό για επισκευές - προβλέψεις βαρών επί του ακινήτου.
To add another one...
Ναι ρε,το ξεχασα αχαχαχαχαχα...Μεγας φιδεμπορας ο Λαλακης ομως,μην ξεχνας...Το ότι θα προσηλυτίσεις τους Χίτες νοικάρηδες του lakis33 είναι δική μου σκέψη;
Έτσι μου ήλθε πάνω στην τρέλλα;
Ίσως διότι τώρα όντως δεν έχουν να πληρώσουν διότι τόσον καιρό εισέπρατταν τα νοίκια και τα έκαναν οτιδήποτε άλλο εκτός από αποταμίευση. Έστω αποθεματικό για επισκευές - προβλέψεις βαρών επί του ακινήτου.
To add another one...