Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσύ που τα έχεις πλέρωσε ρε πονηρέ. και αν δεν έχεις κάνε πιάτσα και γράψε στο αντίστοιχο thread  να κονομήσεις πελατεία. κηφύνες προδότες
Εγκω ντεν εχω καρντια μου ακινητα στο νοικι.Και ειμαι προντοτι.

Εσεις τα πατριωτε που συγκινουστε με τη σημαια να 'ουμ αιντεστε να ξηλωθουτε τωρα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
δεν θα ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ να κοψουν τιποτα.Φαντασου τον τυπο που θα ρθει να σου κοψει την συνδεση...Για σκεφτειτε τωρα,θα χει κοψει και την δικια του πριν?η θα ρθει ο μπεννυ με την παρεα του να το κοψει?ΟΥΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.942
Πόντοι
496
Ερωτηση...δε γινεται να καταθεσεις στο Παρακαταθηκων & Δανειων μονο το ποσο της ΔΕΗ χωρις το τελος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Εσεις τα πατριωτε που συγκινουστε με τη σημαια να 'ουμ αιντεστε να ξηλωθουτε τωρα.

με όλη μου την καρδία.. αυτό που θα προσέξω είναι τα λεφτά που ξηλώθηκα να μην καταλήξουν να ταίζουν κάποιους σαν και σένα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.476
Πόντοι
4.965
Ο κάθε ένας προσφέρει αναλόγως των δυνάμεών του. Έχεις; Πληρώνεις και για τους άλλους που δεν έχουν.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το νόημα της διαμαρτυρίας σε μια στιγμή ανάγκης.

Ανάγκης τραπεζιτών και τοκογλύφων εννοείς έτσι;
Να τα λες με το όνομά τους φίλε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ρε καλως και τα παιδιάάά!

Το γλεντίσατε με Νατσοσκασκάδες είδα εχθές, ε;

Επαναστάσεις, πηγάδες, ζυμώσεις να προσηλυτίσεις συντρόφους...

Στο στοιχείο σου...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.803
Πόντοι
216
V3ItV.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο κάθε ένας προσφέρει αναλόγως των δυνάμεών του. Έχεις; Πληρώνεις και για τους άλλους που δεν έχουν.

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το νόημα της διαμαρτυρίας σε μια στιγμή ανάγκης.

Ίσως στο ότι με αυτά τα μέτρα και αυτοί που έχουν θα σταματήσουν να έχουν (θα έχουν πετύχει βέβαια την αταξική κοινωνία) ;
Ίσως διότι βρεθήκαμε στην ανάγκη από δικές τους ηλίθιες αποφάσεις (και μιλάω μονάχα για την τελευταία διετία και τα sequel του μνημονίου)
Ίσως διότι είχαν δηλώσει από το 1ο μνηνόμιο ότι αν χρειαστεί να πάρουν νέα μέτρα θα παραιτηθούν;
Ίσως διότι με την ασκούμενη πολιτική και πάλι δεν θα έχει αποτέλεσμα αυτό το χαράτσι;

To name a few...

Επισκέπτης
Απο αλλο νημα...
ένας ξενοδόχος σε παραθαλάσσια περιοχή ακριβή,πόσο θα ξεκωλιαστεί????
ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και επειδη ειπες οτι απασχολει ατομα υποθετω οτι θα ξερεις και το ντηλ με την κυβερνησαρα για τους μισθους την περασμενη ανοιξη....

Ουστ ρεμπεσκεδες!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

όταν πήγαινες στην τράπεζα και σου έδινε δάνεια καλά ήταν? όταν πήγαινες στον τοκογλύφο και έπαιρνες λεφτά για να τα κάνεις πορσικά, λουλούδια για τις τραγουδιάρες, ουίσκια και μισθούς αργόμισθων δημ. υπαλλήλων ήτανε καλά.. ???

Επισκέπτης
Σωστο αυτο,δε λεω.

Τα λεφτα πανε κερατιατικα,συν οτι επρεπε να εξαιρεθει πρωτη κατοικια μεχρι ορισμενα τετραγωνικα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Απο αλλο νημα...ΡΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και επειδη ειπες οτι απασχολει ατομα υποθετω οτι θα ξερεις και το ντηλ με την κυβερνησαρα για τους μισθους την περασμενη ανοιξη....

Ουστ ρεμπεσκεδες!

Το ζήτημα βέβαια είναι ότι αν ο ξενοδόχος πει ένα δε γαμιέται και το κλείσει τί γίνεται...
Και κάποιοι θα μείνουν άνεργοι και τίποτα άλλο δεν θα μπορεί να συνεισφέρει σε φόρους...
Καλό το eat the rich αλλά αν το παρακάνεις, δεν θα έχεις ούτε σκουπίδια να πας να ψάξεις.

Σωστο αυτο,δε λεω.

Τα λεφτα πανε κερατιατικα,συν οτι επρεπε να εξαιρεθει πρωτη κατοικια μεχρι ορισμενα τετραγωνικα.

+1 για τη δεύτερη παράγραφο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ίσως στο ότι με αυτά τα μέτρα και αυτοί που έχουν θα σταματήσουν να έχουν (θα έχουν πετύχει βέβαια την αταξική κοινωνία) ;
Ίσως διότι βρεθήκαμε στην ανάγκη από δικές τους ηλίθιες αποφάσεις (και μιλάω μονάχα για την τελευταία διετία και τα sequel του μνημονίου)
Ίσως διότι είχαν δηλώσει από το 1ο μνηνόμιο ότι αν χρειαστεί να πάρουν νέα μέτρα θα παραιτηθούν;
Ίσως διότι με την ασκούμενη πολιτική και πάλι δεν θα έχει αποτέλεσμα αυτό το χαράτσι;

To name a few...

Ίσως διότι τώρα όντως δεν έχουν να πληρώσουν διότι τόσον καιρό εισέπρατταν τα νοίκια και τα έκαναν οτιδήποτε άλλο εκτός από αποταμίευση. Έστω αποθεματικό για επισκευές - προβλέψεις βαρών επί του ακινήτου.

To add another one...

Επισκέπτης
Το ζήτημα βέβαια είναι ότι αν ο ξενοδόχος πει ένα δε γαμιέται και το κλείσει τί γίνεται...
Και κάποιοι θα μείνουν άνεργοι και τίποτα άλλο δεν θα μπορεί να συνεισφέρει σε φόρους...
Να σου πει ο Παλερμακος για τους μισθους που επεσε ντηλ την ανοιξη...η γουγλισε το,εγω βαριεμαι.

Απο εκει να τα βρουν.

Επισκέπτης
Ίσως διότι τώρα όντως δεν έχουν να πληρώσουν διότι τόσον καιρό εισέπρατταν τα νοίκια και τα έκαναν οτιδήποτε άλλο εκτός από αποταμίευση. Έστω αποθεματικό για επισκευές - προβλέψεις βαρών επί του ακινήτου.

To add another one...
Συγκινηθηκα τωρα.
Το ότι θα προσηλυτίσεις τους Χίτες νοικάρηδες του lakis33 είναι δική μου σκέψη;  :2funny:

Έτσι μου ήλθε πάνω στην τρέλλα;
Ναι ρε,το ξεχασα αχαχαχαχαχα...Μεγας φιδεμπορας ο Λαλακης ομως,μην ξεχνας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

To add another one...

Σου έχω έτοιμη λύση...
Αυτοτελή φορολόγηση των ενοικίων με κλιμακωτό συντελεστή...
Πχ η γιαγιά που νοικιάζει μια γκαρσονιέρα στο φοιτητάκο για € 250 10% φόρο...
Η εγγονή κατοχικού λαδέμπορα που βρέθηκε με το μισό κολωνάκι και εισπράτει νοίκια € 10.000, 40%...
Απλά πράγματα.
Ο τυπάκος που μένει στο σπίτι του και πληρώνει το δάνειο με αίμα, γιατί να πληρώσει και άλλο χαράτσι;
Φορολόγησε τα κέρδη από τα ακίνητα, όχι τα ακίνητα αυτά καθεαυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom