Νέα

φασιστικο "τελος" ακινητης περιουσιας! τροποι αντιδρασης?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asia_fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.776
Πόντοι
3.715
ερώτηση, η εκκλησία θα πληρώσει το τέλος ή εξαιρείται;

Εγώ φίλοι δε θα το πληρώσω λόγω συνείδησης.
Δεν είναι ότι δεν έχω τα λεφτά αυτά. Τα έχω, αλλά όταν έχεις παιδί/ παιδιά πρώτα έρχεται η ζωή και μετά τα υπόλοιπα.
Ας πληρώσουν πρώτα όσα έχουν φάει/ καταχραστεί/ ιδιοποιηθεί/ μοιράσει/ κακοδιαχειριστεί/ ανταλλάξει και μετά τα ξαναλέμε. Αυτοί εξάλλου ήταν η κύρια αιτία της τωρινής κατάστασης. Δεν είμαι δημόσιος δεν τα έφαγα μαζί τους.
Με ΤΕΒΕ στα 850...για ανύπαρκτες υπηρεσίες;
Με φορολογία που δαιμονοποιεί το να είμαι επιτηδευματίας;
Με την καθιερωμένη ληστεία ποτά/ τσιγάρα/ βενζίνα/ ακίνητο;
και με όλη την κοροϊδία...sorry, αλλά ας γίνω φτωχός με υπερηφάνια. Τουλάχιστον με κάποιο τρόπο πρέπει να πέσουν κι αυτοί που είναι τώρα πάνω και οι άλλοι που δεν είναι αλλά γλείφονται. Αν δεν πιάσουμε κανένα στόχο και υπάρχει ομόψυχα η άρνηση προς τις παπαριές που εκτοξεύουν θα πέσουν. Μετά βλέπουμε πως μπορούμε να βάλουμε εμείς όρους, όχι να μας τους φορέσουν.

Ας πληρώσουν οι Λάτσηδες/ οι Βαρδινογιανναίοι και τα υπόλοιπα λαμόγια.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
υπεραξια που προεκυψε απο τον αναξελεχτο δανεισμο και τις τραπεζες και τα
παγκοσμια κορακια τυπου lehman brothers e.t.c

και ετσι προκληθηκε και η παγκοσμια κριση  ;)

άσχετη παρένθεση: το avatar σου πως σκέφτηκες να το βάλεις? έχεις ίδιες σκέψεις/τάσεις με τον εικονιζόμενο?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
Αυτό γινόταν πάντα και με δραχμές.
Το 1980 στην Κηφισιά έπαιρνες διαμέρισμα με 400.000 δρχ.

Το 1996 έκανε 90.000.000 δρχ.

Πληθωρισμος
Ας ειναι καλα ο Αντρεας που κοβε αβερτα χρημα  

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496

Επισκέπτης
άσχετη παρένθεση: το avatar σου πως σκέφτηκες να το βάλεις? έχεις ίδιες σκέψεις/τάσεις με τον εικονιζόμενο?

Ο οποίος ;;;
Σκότωσε κανακάρηδες των πολιτικών της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της χώρας του
που την έχουν γεμίσει γιαχαμπίμπια ;;;;;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καπως ετσι παει αλλα οχι ετσι ακριβως, θα ερθουν μετα να σου πεταξουν ενα ξεροκομματο οι "επενδυτες"
μεσα σε ειδικές οικονομικες ζωνες και θα σπεκουλαρουν τα νουμερα ετσι ωστε να σε κανουν να νομιζεις οτι
αναπτυσεσαι.. αλλα κατ ουσιαν το προβλημα δεν θα λυθει.. θα επιδεινωθει.
εννοεις τις διαφημιζομενες Γερμανικες "επενδυσεις" στην ηλιακη ενεργεια, οπου οι Γερμανοι θα παρουν τζαμπα μια τεραστια εκταση, θα φερουν απο τη χωρα τους τους συλλεκτες να τους εγκαταστησουν,θα φερουν τους δικους τους μηχανικους για τις μελετες κ.λ.π. και το ρευμα θα το εξαγουν πισω στη γερμανια διχως να πληρωνουν ουτε ενα ευρω φορο?

Τωρα βεβαια αν ρωτησει καποιος , καλα ρε παιδια ποιο το κερδος της χωρας απο αυτη την ιστορια, θα ερυθει ο Σαβρουκος να μας πει πως για το καθε power plant θα δημιουργηθουν μερικες θεσεις εργασιας των 300 ευρω το μηνα και χωρις ασφαλιστικα δικαιωματα ( ΕΟΖ γαρ) και μετα θα μεινει και ενας σεκιουριτας να τα φυλαει με τον ιδιο μισθο και τα ιδια δικαιωματα...

Και τα παπαγαλακια αυτο που περιεγραψα εχουν ΗΔΗ αρχισει να το διαφημιζουν σαν επιτυχια και σαν ενδεδειγμενη λυση...

Βεντουζα διαφωνω, το λιπασμα ειναι πολυ λαϊτ για τα αριστερα και πρασινα λαμογια!!!  ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΠΟΜΠΑ ΘΕΛΟΥΝΕ οι πουστηδες! Να μη μεινει ουτε δαχτυλο απο δαυτους!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ο οποίος ;;;
Σκότωσε κανακάρηδες των πολιτικών της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της χώρας του
που την έχουν γεμίσει γιαχαμπίμπια ;;;;;

Θέρισε κόσμο και κοσμάκη... είναι λίγο για τα σίδερα
αλλά ας μην αλλάξουμε το θέμα του thread, μπορούμε να ανοίξουμε άλλο για τον παλαβιάρη

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εννοεις τις διαφημιζομενες Γερμανικες "επενδυσεις" στην ηλιακη ενεργεια, οπου οι Γερμανοι θα παρουν τζαμπα μια τεραστια εκταση, θα φερουν απο τη χωρα τους τους συλλεκτες να τους εγκαταστησουν,θα φερουν τους δικους τους μηχανικους για τις μελετες κ.λ.π. και το ρευμα θα το εξαγουν πισω στη γερμανια διχως να πληρωνουν ουτε ενα ευρω φορο?

Τωρα βεβαια αν ρωτησει καποιος , καλα ρε παιδια ποιο το κερδος της χωρας απο αυτη την ιστορια, θα ερυθει ο Σαβρουκος να μας πει πως για το καθε power plant θα δημιουργηθουν μερικες θεσεις εργασιας των 300 ευρω το μηνα και χωρις ασφαλιστικα δικαιωματα ( ΕΟΖ γαρ) και μετα θα μεινει και ενας σεκιουριτας να τα φυλαει με τον ιδιο μισθο και τα ιδια δικαιωματα...

Και τα παπαγαλακια αυτο που περιεγραψα εχουν ΗΔΗ αρχισει να το διαφημιζουν σαν επιτυχια και σαν ενδεδειγμενη λυση...

Βεντουζα διαφωνω, το λιπασμα ειναι πολυ λαϊτ για τα αριστερα και πρασινα λαμογια!!!  ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΠΟΜΠΑ ΘΕΛΟΥΝΕ οι πουστηδες! Να μη μεινει ουτε δαχτυλο απο δαυτους!

μπα σήμερα δεν ποστάρει η σαβρα... το περιβάλλον είναι τοξικό ξέρεις  :uglystupid:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Να μην πληρωθει τιποτα παραυτα!!!Ας ξεκινησει κινημα ηλεκτρονικα με συλλογη υπογραφων για αρνηση πληρωμης.τι θα κανουν θα κοψουν το ρευμα σε ολη την Ελλαδα?Εγω ειπα στον πατερα μου (ιδιοκτητη του σπιτιου) μην το πληρωσεις και οταν ερθουν να το κοψουν θα τους "περιποιηθω" αναλογως.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να μην πληρωθει τιποτα παραυτα!!!Ας ξεκινησει κινημα ηλεκτρονικα με συλλογη υπογραφων για αρνηση πληρωμης.τι θα κανουν θα κοψουν το ρευμα σε ολη την Ελλαδα?Εγω ειπα στον πατερα μου (ιδιοκτητη του σπιτιου) μην το πληρωσεις και οταν ερθουν να το κοψουν θα τους "περιποιηθω" αναλογως.....
Βρε καλως τον. Τι θα κανεις δηλαδη?

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.493
Πόντοι
3.506
Χθες πηγα στη ΔΕΗ για να ζητησω να κανω διακοπη σε ενα μικρο εξοχικο που εχω.Αυτο οχι μονο για να μην πληρωσω το νεο χαρατσι(μαλλον απιθανο!) αλλα  για να γλιτωσω τα παγια μεχρι το επομενο καλοκαιρι.Ο υπαλληλος μου λεει οτι δεν με συμφερει να το κοψω.Ακολουθει ο εξης διαλογος.

--Γιατι, ποσο θα πληρωσω για επανασυνδεση...
-- 38 Ευρω...
--Εεε θα γλιτωσω 200 Ευρω παγια και πιθανον 200 ευρω χαρατσι...
--Ναι αλλα για την επανασυνδεση θα χρειαστουμε και νεα σχεδια απο ηλεκτρολογο...με την αντιστοιχη ελαχιστη αμοιβη του...
--Και παλι συμφερει αφου για αυτο πληρωνω 100 Ευρω !
--.....Θα πρεπει να ξερετε  οτι σε μερικες  μερες περιμενουμε αποφαση Υπουργου με την οποια η κατωτερη αμοιβη οριζεται στα 400 Ευρω!!!
(Εμεινα αναυδος και σκέφτηκα οτι ή ο υπαλληλος μου πουλαει μουρη η εχει πεσει γραμμη να αποθαρρυνουν το κοσμο απο τις διακοπές παροχών για να μην γλυτωσει κανενας...)

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Βρε καλως τον. Τι θα κανεις δηλαδη?
Τυπε το σπιτι ειναι με δανειο εδω και 15 χρονια...Ο πατερας μου εχει κανει το σκατο του παξιμαδι να τα βγαλει περα + τα αλλα εξοδα που εχουμε.Δεν θα αφησω κανενα πουτανας γιο να με αφησει χωρις ρευμα.Θα φαει της χρονιας του και ας φωναξει και το 100 να μου...Αλλα θα φαει της χρονιας του that's a promise....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε το σπιτι ειναι με δανειο εδω και 15 χρονια...Ο πατερας μου εχει κανει το σκατο του παξιμαδι να τα βγαλει περα + τα αλλα εξοδα που εχουμε.Δεν θα αφησω κανενα πουτανας γιο να με αφησει χωρις ρευμα.Θα φαει της χρονιας του και ας φωναξει και το 100 να μου...Αλλα θα φαει της χρονιας του that's a promise....
"Τυπε"???
Κλώνος?
Ναι καλα, ασε τα μοβοριλικια.

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να πανα γαμθουνε εγω δεν πληρονω τιποτα!!και να θελα δλδ δεν εχω.. ακομα χροσταω τα ενσημα,ας ερθουν να το κοψουν δε γαμιεται το πρωι θα το κοβουν αφτοι το μεσημερι θα το συνδεω εγω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και ποιος θα τα αγορασει?
Εχω εναν φιλο που προσπαθει τρεις μηνες να πουλησει ενα ακινητο σε μια ανεκτη τιμη και ειναι αδυνατον.
αυτό είπα κι εγώ
ερώτηση:
δεν υποτίθεται πως πλέον για χρέος άνω των 1500 ευρώ στο δημόσιο πας προσωποκράτηση;
πώς γίνεται και κανείς Κουρής δεν μπάινει μέσα ας πούμε;

πώς γίνεται και ο κόσμος κάθεται ακόμασ στον καναπέ;
και ... μην ξεχνάμε άλεξ...να περιμένουμε σε 2 χρόνια τις εκλογές, έτσι; γιατί έχουμε δημοκρατία, σωστά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο που αξιζει τωρα ως σκεψη ειναι το εξης

αγορα ακινητου στις εξευτελιστικες τιμες που πλεον τα πουλανε ,ενοικιαση του με χαμηλο νοικι για 3-4 χρονια και υστερα οταν καποια στιγμη η οικονομια θα εχει ανακαμψει πωληση σε πολυ καλυτερη τιμη

νομιζω ειμαστε κοντα στον πατο,ποσο ακομα να πεσουμε μετα?
δεν νομίζω Τάκη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η λογική λέει πως για να μπορέσει κάποιος να κρατήσει περιουσία (ακίνητη) πρέπει να χαλάσει όποιες καταθέσεις έχει.
δεν πα να έχει μαζέψει με κόπο χρήματα για τα παιδιά του, το γάμο του, τα γεράματά του...
στα αρχίδια τους
το σενάριο φαίνεται
χαλάει ο απλός πολίτης (όχι η φίρμα) λεφτά από το μπαγιόκο μέχρι τελευταίας στάλας, μετά πάμε σε σκότωμα περιουσίας.
εκεί στο σκότωμα της περιουσίας....εκεί θα γίνει πανηγύρι

εγώ εξακολουθώ να έχω την απορία
αυτοί που χρωστάνε σε όποιον αναπνέει ΚΑΙ στο κράτος, μπαίνουν μέσα; οχι
όσο υπάρχει ατιμωρισία, όσο δίκαιο ή σοφό και να είναι ένα μέτρο (που δεν είναι αλλά να είχαμε να λέμε), θέλουνε ξύλο από εμάς.

δεν μπορεί να σε απειλεί αν δεν είσαι νομοταγής και εκείνος να είναι στο απυρόβλητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom