Νέα

Φαση για να κανει καποιος σχεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φαση για να κανει καποιος σχεση

• μεσω παρεας

Ψήφοι: 84 62,2%
  • social media

Ψήφοι: 38 28,1%
  • απο τη σχολη

Ψήφοι: 17 12,6%
  • απο τον χωρο εργασιας

Ψήφοι: 45 33,3%
  • μπαρ,κλαμπ

Ψήφοι: 23 17,0%
  • προξενιο

Ψήφοι: 22 16,3%
  • γυμναστηριο δραστηριοτητες χομπυ

Ψήφοι: 25 18,5%
  • γραφειο συνοικεσιων

Ψήφοι: 3 2,2%
  • πεσιμο στο δρομο-ακυρο μερος

Ψήφοι: 18 13,3%
  • αδερφη,γνωστη φιλου

Ψήφοι: 30 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλά,μην το λες αυτό.Πολλές ωραίες έξω με μέτριους τις βλέπεις,κοντούς κλπ

Όταν η γκόμενα εχει να επιλέξει συνήθως διαλέγει τον ωραιότερο. Πχ ο κολλητός μου είναι δύο μέτρα και ωραίο παιδι, 20 χρόνια τώρα δεν έχει τύχει ποτέ γκόμενα να με προτιμήσει όταν εχει απέναντί της και τους δυο μας ως επιλογές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όταν η γκόμενα εχει να επιλέξει συνήθως διαλέγει τον ωραιότερο. Πχ ο κολλητός μου είναι δύο μέτρα και ωραίο παιδι, 20 χρόνια τώρα δεν έχει τύχει ποτέ γκόμενα να με προτιμήσει όταν εχει απέναντί της και τους δυο μας ως επιλογές.

Συνήθως το μπάζο διαλέγει τον ωραιότερο και η όμορφη τον μετριότερο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Αυτο συμβαινει παντου τυπε..παντα κοιτανε τον πιο εμφανισιμο.
Αντρες γυναικες το κανουν αυτο..νομιζουν οτι ο εμφανισιμος ειναι κατι καλυτερο απο τον αλλον,χωρις ομως να γνωριζουν κανεναν απο τους δυο.Ετσι ειναι οι ανθρωποι,παντα τους ελκυει το ωραιο,ασχετα αμα φανε τα μουτρα τους μετα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτο συμβαινει παντου τυπε..παντα κοιτανε τον πιο εμφανισιμο.
Αντρες γυναικες το κανουν αυτο..νομιζουν οτι ο εμφανισιμος ειναι κατι καλυτερο απο τον αλλον,χωρις ομως να γνωριζουν κανεναν απο τους δυο.Ετσι ειναι οι ανθρωποι,παντα τους ελκυει το ωραιο,ασχετα αμα φανε τα μουτρα τους μετα.

Όντως,πάντα κοιτάνε τον πιο εμφανίσιμο

https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2017/11/Christian_h.jpg[/img[/URL]]

[img]https://i.pinimg.com/originals/2b/c3/62/2bc3622ca1a5f27b63694247834f723a.jpg

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Θελει πολλη αναλυση.
Σιγουρα ειναι σημαντικο το οτι στο προξενιο η αποφαση λαμβανεται με βασει τα σημαντικοτερα στοιχεια του αλλου (τα οποια βρισκονται πισω απο τα περισσοτερα διαζυγια) οπως περιουσια, δουλεια, μορφωση, κοινωνικο στατους, φημη, κλπ
και οχι επειδη επεσαν μερικα καλα γαμησια και ωραιες διακοπες στη Σαντορινη

Επισης, ενα ΝΑΙ σε προξενιο, λειτουργει σαν ενα ειδος ορκου, εισαι πιο δεμενος με αυτο.

Δειτε ποσοι γαμοι απο προξενιο κατεληξαν σε διαζυγιο και συγκρινεται με γαμους που ξεκινησαν απο πεσιμο σε κλαμπ κλπ που ο αλλος δεν ειχε ιδεα για το ποιον του αλλου
Προξενιό. Σίγουρα πράματα. Αυτό ψηφισα και εγώ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Όντως,πάντα κοιτάνε τον πιο εμφανίσιμο

https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2017/11/Christian_h.jpg[/img[/URL]]

[img]https://i.pinimg.com/originals/2b/c3/62/2bc3622ca1a5f27b63694247834f723a.jpg
Αυτοι ειναι διασημοι τυπε..πανω κατω ξερουν τι κανει ο αλλος.

Μιλαμε για απλους ανθρωπους..που δεν γνωριζει τον αλλον ,παντα ομως επιλεγει πρωτα να παει στο πιο εμφανισιμο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μιλαμε για απλους ανθρωπους..που δεν γνωριζει τον αλλον ,παντα ομως επιλεγει πρωτα να παει στο πιο εμφανισιμο.

Και τί,δεν μπορούσαν να βρουν όμορφους διάσημους;

Γι'αυτό λεω ότι πολλές όμορφες δεν τις ελκύει το ωραίο

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Προξενιό. Σίγουρα πράματα. Αυτό ψηφισα και εγώ.

:thumbsup:

Και μην ξεχνατε να "χρυσωνετε" τον προξενητη-νιτρα, για να μην εχει να λεει οτι "σας εφτιαξε", "σας βολεψε", "αν δεν ηταν αυτη" κλπ, κλπ
Με ενα καλο χρυσωμα, βουλωνεις στοματα μια για παντα

Ετσι παιζεται το παιγνιο που λεει και ο αρχοντας

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Και τί,δεν μπορούσαν να βρουν όμορφους διάσημους;

Γι'αυτό λεω ότι πολλές όμορφες δεν τις ελκύει το ωραίο
Βρε τυπε...μπορει να ειναι κατι αλλο π.χ ειναι καλος ποδοσφαιριστης η καλος ηθοποιος..ξερουν ομως τι ειναι.

Εγω σου μιλαω για αυτους που δεν γνωριζουν καθολου τον αλλον..απλα τους ελκυει η εμφανιση και τον θεωρουν καλυτερο απο τον διπλα που δεν ειναι τοσο εμφανισημος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Πως το αντεξες αυτο το πραμα 20 χρονια ρε τυπε; Δεν παλευεται...

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τυπε στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ και στα παραρτηματα του κομματος εχει καλες περιπτωσεις και απορω που δεν το εβαλες  :S  :S :jerking:

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Τελικα πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι ο Σαντ λεει σκληρες αληθειες ρε πουστη μου.....
πχ. σε αυτο το ποστ του που του απαντησες θα πρεπει να του βγαλετε το καπελο με την δευτερη ιδιως φωτο ειδικα αμα δειτε με τι γαζελομουνακι μαυριδερο και λαχταριστο ωσαν το σοκολατουχο γαλα ροδοπακι , κυκλοφορει τωρα ο γερο Βενσαν, 50 φευγα .....
ΣηΜΕΙΩΤΕΟΝ , για να μην ξεχνιομαστε ......
εκτος απο το οτι τωρα ξεκωλιαζει το γαζελακι του γαλακτος, σουπερμοντελ του κερατα....
εφαγε και την ΜουνοΜπελουτσαρα στα καλυτερα της χρονια και τωρα που αρχισε να σιτευει ( διοτι και τα τοπ καποτε σαπιζουν, την εριξε σουταρισμα γερο)....και μαλιστα την ετρωγε στα φουλ καλα της,
τα τοτε χρονια που γυρναγε με  τον Gaspar Noe το Irreversible και στην σκηνη του μετρο σου γινοταν πετρα και μονο απο τον ρεαλισμο της σκηναρας αυτης και της 'ηθοποιαρας' της Μονικαρας, ενω σκεφτοσουνα 'αχ θεε μου ας ημουν εγω στο μετρο βιδωμενος πανω της και ας με κατηγορουσαν και για rapist....
και σκεφτειτε ρε guys οτι το Γαλλικο Ουρουκ Χαι απο το Παρισι, Βενσαν,  ριχνει στο μαυριδερο καβλιδιο το τωρινο και καμια τριανταρια χρονια διαφορα......
Ε πως του γαμησες ετσι ρε Σαντ ..... πως τους πετσοκοψες ετσι ρε μαν μου >??>!>>!>!!!

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Aναλογως τι εχει δυνατο σημειο ο καθενας
Αν χορευεις μπορεις να κανεις παιχνιδι σε κλαμπ
Αν εχεις δυνατο fb/insta κανεις παιχνιδι από εκει

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
μεσω προξενιου σταθεροτερους γαμους?
μπορεις να εξηγήσεις γιατι?

Απλο
Για να καταληξουν σε προξενιο είναι για τον πουτσο
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρουνε κατι άλλο μετα τον γαμο για αυτό και κραταει

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όλα ρε μάγκες. Τι μαλακίες είναι αυτές; το θέμα είναι πως θα χωθείς και τι θα πεις. Η ίδια που βλέπεις στο γυμναστήριο ξέρεις πάει και στη σχολή της, έχει μια παρέα, περπατάει σε άκυρο σημείο στο δρόμο, βγαίνει σε μπαρ.... οπότε είναι η ίδια κοπέλα όλες οι περιπτώσεις που γράφεις

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Βασικά, ένας συνδυασμός είναι.

Προσωπικά, σε όλα έχω παίξει εκτός από γραφειο συνοικεσιων