Αυτοι ειναι διασημοι τυπε..πανω κατω ξερουν τι κανει ο αλλος.
Τελικα πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι ο Σαντ λεει σκληρες αληθειες ρε πουστη μου.....
πχ. σε αυτο το ποστ του που του απαντησες θα πρεπει να του βγαλετε το καπελο με την δευτερη ιδιως φωτο ειδικα αμα δειτε με τι γαζελομουνακι μαυριδερο και λαχταριστο ωσαν το σοκολατουχο γαλα ροδοπακι , κυκλοφορει τωρα ο γερο Βενσαν, 50 φευγα .....
ΣηΜΕΙΩΤΕΟΝ , για να μην ξεχνιομαστε ......
εκτος απο το οτι τωρα ξεκωλιαζει το γαζελακι του γαλακτος, σουπερμοντελ του κερατα....
εφαγε και την ΜουνοΜπελουτσαρα στα καλυτερα της χρονια και τωρα που αρχισε να σιτευει ( διοτι και τα τοπ καποτε σαπιζουν, την εριξε σουταρισμα γερο)....και μαλιστα την ετρωγε στα φουλ καλα της,
τα τοτε χρονια που γυρναγε με τον Gaspar Noe το Irreversible και στην σκηνη του μετρο σου γινοταν πετρα και μονο απο τον ρεαλισμο της σκηναρας αυτης και της 'ηθοποιαρας' της Μονικαρας, ενω σκεφτοσουνα 'αχ θεε μου ας ημουν εγω στο μετρο βιδωμενος πανω της και ας με κατηγορουσαν και για rapist....
και σκεφτειτε ρε guys οτι το Γαλλικο Ουρουκ Χαι απο το Παρισι, Βενσαν, ριχνει στο μαυριδερο καβλιδιο το τωρινο και καμια τριανταρια χρονια διαφορα......
Ε πως του γαμησες ετσι ρε Σαντ ..... πως τους πετσοκοψες ετσι ρε μαν μου >??>!>>!>!!!