Νέα

Φαση για να κανει καποιος σχεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φαση για να κανει καποιος σχεση

• μεσω παρεας

Ψήφοι: 84 62,2%
  • social media

Ψήφοι: 38 28,1%
  • απο τη σχολη

Ψήφοι: 17 12,6%
  • απο τον χωρο εργασιας

Ψήφοι: 45 33,3%
  • μπαρ,κλαμπ

Ψήφοι: 23 17,0%
  • προξενιο

Ψήφοι: 22 16,3%
  • γυμναστηριο δραστηριοτητες χομπυ

Ψήφοι: 25 18,5%
  • γραφειο συνοικεσιων

Ψήφοι: 3 2,2%
  • πεσιμο στο δρομο-ακυρο μερος

Ψήφοι: 18 13,3%
  • αδερφη,γνωστη φιλου

Ψήφοι: 30 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μετα τη δουλεια, δευτερο θα εβαζα το προξενειο, παροτι θεωρειται μπαναλ
Εκ των πραγματων εχει αποδειχθει οτι οδηγει σε σταθεροτερους γαμους
Συν οτι διευκολυνει καταστασεις
μεσω προξενιου σταθεροτερους γαμους?
μπορεις να εξηγήσεις γιατι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
μεσω προξενιου σταθεροτερους γαμους?
μπορεις να εξηγήσεις γιατι?

Θελει πολλη αναλυση.
Σιγουρα ειναι σημαντικο το οτι στο προξενιο η αποφαση λαμβανεται με βασει τα σημαντικοτερα στοιχεια του αλλου (τα οποια βρισκονται πισω απο τα περισσοτερα διαζυγια) οπως περιουσια, δουλεια, μορφωση, κοινωνικο στατους, φημη, κλπ
και οχι επειδη επεσαν μερικα καλα γαμησια και ωραιες διακοπες στη Σαντορινη

Επισης, ενα ΝΑΙ σε προξενιο, λειτουργει σαν ενα ειδος ορκου, εισαι πιο δεμενος με αυτο.

Δειτε ποσοι γαμοι απο προξενιο κατεληξαν σε διαζυγιο και συγκρινεται με γαμους που ξεκινησαν απο πεσιμο σε κλαμπ κλπ που ο αλλος δεν ειχε ιδεα για το ποιον του αλλου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Παντως να ξερετε οτι τη σημερον ημερα, οι καλυτεροι τροποι να βρεις καταλληλη συντροφο ειναι κατα σειρα:

1. Δουλεια
2. Προξενιο
3. Linkedin
4. Twitter (οχι facebook και instagram)
5. Καμακι 7 το πρωι σε μαγαζια που σερβιρουν πρωινο καφε, οπως starbucks, everest, κλπ

Τροποι που δεν χρησιμοποιουνται πολυ, γι αυτο και εχουμε τοσα διαζυγια

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Το προξενειο τωρα δυσκολα γινεται..ειδικα σε ηλικιες κατω των 30 αυτοι που εκαναν τα προξενεια σχεδον ολοι εχουν φυγει απ τη ζωη η ειναι παπουδες πλεον! Αυτοι που παντρευτηκαν με προξενεια τωρα ειναι +60 ολοι και σχεδον κανενα απο τα παιδια τους δεν παντρευεται με προξενειο!

Το προξενειο εχεια αλλαξει σε σχεση με παλιοτερα..τωρα γινεται μια γνωριμια στην ουσια και αμα τα βρουνε προχωραει..παλιοτερα ειτε σ αρεσε ειτε οχι παντρευοσουνα. :grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Και φυσικα, οι ιδανικη γυναικα ειναι κορη αγροτη που πινει
Αν εχει τα δυο αυτα χαρακτηριστικα, μπορειτε να την παντρευτειτε με κλειστα ματια, χωρις να την δειτε καν

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Παντως να ξερετε οτι τη σημερον ημερα, οι καλυτεροι τροποι να βρεις καταλληλη συντροφο ειναι κατα σειρα:

1. Δουλεια
2. Προξενιο
3. Linkedin
5. Καμακι 7 το πρωι σε μαγαζια που σερβιρουν πρωινο καφε, οπως starbucks, everest, κλπ

Τυπε από LinkedIn δυσκολα κατά τη γνώμη μου..
Και από δουλεια αρκεί να μην εχεις συναλλαγη (π.χ. Πελάτης)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

1. Δουλεια
2. Προξενιο
3. Linkedin

Γκόμενα από το LinkedIn ρε τύπε? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Προσωπικά, είμαι παντρεμένος 3 χρόνια τώρα, τη γυναίκα μου τη γνώρισα απο πεσηματικη σε κλαμπ.

Θεωρώ λάθος το να κατηγοριοποιεις τις γυναίκες σε γυναίκα για σχέση, για γάμο, για πούτσο, κτλ, εκ των προτέρων. Στην πορεία γνωρίζεις και βλέπεις.

Παρεμπιπτόντως όποτε έκανα κάτι με γκόμενα καριεριστρια κτλ δεν ήταν για πολλά πολλά. Για fuck buddies είναι ότι πρέπει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Οι κορες των αγροτων.. ξεθαρεψαν, σπουδασαν και εφυγαν απο το χωριο! παλια ναι ηταν καλη περιπτωση για γαμο.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Θεωρώ πως ΔΕΝ έχεις βάλει την επιλογή της σύγχρονης κοινωνίας όπως τα δέλα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ε δεν έχω παντρευτεί καμιά τέτοια για να ξέρω

Πηγαινε στην Χαλαστρα που την εχεις κοντα κανα Σαββατοβραδο και θα γνωρισεις πολλες. Φυγε λιγο απ τις ψηλομυτες της Αριστοτελους

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
για να κανεις καποιος σχεση ,μεσω ποιας φασης είναι ευκολοτερο να γνωριστεί με κοπελες,ας ψηφισουν αυτοι που ειχαν επιτυχιες με τα εν λογω μερη.

Τύπε νηματοθετη και λοιποί συναγωνιστές, το σημαντικό με τις γκομενες, όπως και σε όλα στη ζωή, είναι να ξέρεις τα δυνατά και τα αδύνατα σου σημεία. Ο Σουν Τζου έγραψε πως ο στρατηγός που γνωρίζει τον εαυτό του και τον αντίπαλο θα νικάει πάντα.

Εγώ είμαι πολύ μέτριος εμφανισιακά. Τι σημαίνει αυτό? Πως οι γκομενες θα με διαλεξουν τελευταίο αν βαλω τον εαυτό μου σε φάση που είμαι μία απο τις πολλές επιλογές. Πώς το αντιμετωπίζω αυτό? Απλά βάζω τον εαυτό μου σε φάση που είμαι η μόνη επιλογή, δηλαδη πέσιμο και μάλιστα ακόμα καλύτερα σε φάση που η αλλη δεν το περιμένει, πχ το πρωί.

Στα σοσιαλ, τιντερ, παρέες, οι γκομενες έχουν επιλογές, και προφανώς θα διαλέξουν τον πιο ωραίο. Ξερό καμάκι όμως λίγοι κάνουμε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πηγαινε στην Χαλαστρα που την εχεις κοντα κανα Σαββατοβραδο και θα γνωρισεις πολλες. Φυγε λιγο απ τις ψηλομυτες της Αριστοτελους

Ποια χαλάστρα ρε τύπε,πώς θα συννενοηθώ εκεί πέρα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τύπε νηματοθετη και λοιποί συναγωνιστές, το σημαντικό με τις γκομενες, όπως και σε όλα στη ζωή, είναι να ξέρεις τα δυνατά και τα αδύνατα σου σημεία. Ο Σουν Τζου έγραψε πως ο στρατηγός που γνωρίζει τον εαυτό του και τον αντίπαλο θα νικάει πάντα.

Εγώ είμαι πολύ μέτριος εμφανισιακά. Τι σημαίνει αυτό? Πως οι γκομενες θα με διαλεξουν τελευταίο αν βαλω τον εαυτό μου σε φάση που είμαι μία απο τις πολλές επιλογές. Πώς το αντιμετωπίζω αυτό? Απλά βάζω τον εαυτό μου σε φάση που είμαι η μόνη επιλογή, δηλαδη πέσιμο και μάλιστα ακόμα καλύτερα σε φάση που η αλλη δεν το περιμένει, πχ το πρωί.

Στα σοσιαλ, τιντερ, παρέες, οι γκομενες έχουν επιλογές, και προφανώς θα διαλέξουν τον πιο ωραίο. Ξερό καμάκι όμως λίγοι κάνουμε.

Αρα συμφωνουμε στο πεσιμο το πρωι. Αυτο ομως το ξεπερασες-παραβλεψες και σταθηκες στο linkedin. Δεν ειναι δικαιο εκ μερους σου...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Χαλαστρα καλα ειναι τυπε..για πανε διπλα στην πιερια και στα ορεινα χωρια κοντα στο χιονοδρομικο κεντρο.. ελατοχωρι,μοσχοποταμο, ρητινη να ξεχασεις κι αυτα που ηξερες. :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αρα συμφωνουμε στο πεσιμο το πρωι. Αυτο ομως το ξεπερασες-παραβλεψες και σταθηκες στο linkedin. Δεν ειναι δικαιο εκ μερους σου...

:2funny: ρε δεν προσπαθώ να στην πω, την άποψή μου λεω, και το LinkedIn απλά μου έκανε εντύπωση.

Ναι, το νούμερο 5 σου είναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζω γκομενες. Για καποιον ωραίο όμως ίσως το τιντερ ή οι παρέες πχ ίσως να αποδίδουν καλύτερα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ είμαι πολύ μέτριος εμφανισιακά. Τι σημαίνει αυτό? Πως οι γκομενες θα με διαλεξουν τελευταίο αν βαλω τον εαυτό μου σε φάση που είμαι μία απο τις πολλές επιλογές.

Καλά,μην το λες αυτό.Πολλές ωραίες έξω με μέτριους τις βλέπεις,κοντούς κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom