Νέα

Φασαρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θεμα για να μπορεσουμε να ανταλαξουμε ιστοριες απο φασαριες που εχουμε συμετασχει.
Εγω προσωπικα εχω σταματισει να μπλεκομαι σε φασαριες εδω και 5 χρονια ,απο τοτε που εκανα την πρωτη μου εταιρια.
Πιο πριν μαλωνα για το παραμικρο απο τοτε που θυμαμε τον εαυτο μου.
Η ιστορια που θα αναφερω ειναι απο τις πολυ λιγες φορες που τις εφαγα πριν απο 1,5 χρονια στα μπουζουκια απο 3 μπραβους.
Και φυσικα οπως γινεται παντα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν εφταιγα.
Μιλαμε για πολυ ξυλο,με βαλανε σε ενα δωματιο και με βαρουσανε με οτι βρησκαν για 5-7 λεπτα.
Αλλα το ευχαριστηθικα γιατι δεν μου σπασανε τιποτα(ηταν επαγγελματιες).
βεβαια ημουν 10 μερες μελανιασμενος

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δηλαδη γουσταρες να τις τρως?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχαα Σαβάλα μπορεί να ήθελες να ξεμεθύσεις και να τον άφησες επίτηδες να σου σκάσεις το μπουκέτο!

Επισκέπτης
H ιστορια σου tasaef μου θυμισε ενα καλοζυγισμένο μπουκετο που εφαγα στη μυτη (ευτυχως δεν εσπασε) απο ενα πορτιερη ενα χειμωνιατικο βραδυ εξω απο club της βουλιαγμενης :2funny:
Ενας σουρομενος κολλητος πεταξε μια μαλακια και ο τυπος κερασε μια μπουνια στον κολλητο στο ματι και μια εμενα στη μυτη.
Δε με πειραξε το μπουκετο, δεν ηταν το πρωτο που εφαγα και φυσικα δεν ειναι και το τελευταιο (τι να κανουμε ειμαι λιγο ατακτος :rockon:)
Με πειραξε ομως γιατι ο τυπος ηταν στο υψος μου και στα κιλα μου και δεν ξερω αν θα τον επαιρνα αλλα συγουρα θα τον κερναγα καιγω μερικες :grin: πραγμα που δεν εγινε γιατι η ποσοτητα βοτκας εκεινο το βραδυ στον οργανισμο μου ηταν πραγματικα overloaded :rockon:

Κοντε καραφλα σε θυμαμαι, ελπιζω καποτε να τα ξαναπούμε ;) :rockon:
και εγω που ημουν??εκτος αν ημουν εγω ο κολλητος σου και ημουν χωμα και δεν το θυμαμαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φασαρια στο γηπεδο?σε μαγαζια?τι απο ολα??

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Κ εγώ τις έφαγα μια φορά. Ήταν ένας σε καρτοτηλέφωνο που μιλούσε με τις ώρες. Δεν ξέρω πώς, αλλά του λέω "άντε τελειώνε, περιμένουμε ώρα". Με το που κλείνει το τηλέφωνο με άρχισε στις γρήγορες. Αυτός ήταν πιο γυμνασμένος κ το ριξα στο τρέξιμο.
Το καλύτερο μάθημα για να μη μπλέκω σε φασαρίες. Άλλωστε μια παροιμία λέει "του φευγαλα η μάνα, δε κλαίει ποτέ". Αν την έγραψα λάθος διορθώστε με.

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλά με τα παιδιά που κάθονται σε  "πορτες" δεν κάνει να έχεις και πολλά πολλά .... η αλητεία που έχουν απο  "πίσω" δεν είναι και το καλύτερο ...

Επισκέπτης
φασαρια στο γηπεδο?σε μαγαζια?τι απο ολα??

εμεις δν τσακωνομαστε ποτε...ειμαστε καλα παιδια....ειναι η φυση του ανρθωπου τετοια... :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

και στις γυναικες....
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Υ/Γ-->ευτυχως το φορουμ εχει πολυ smilies κ δν γραφουμε πολλα... :o

Επισκέπτης
αντρας που δεν εχει μπλεξει σε καυγα ,δεν ειναι αντρας  :rockon: :rockon: :rockon:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
warthol δε διαφωνώ αλλά δε ξέρεις ο άλλος αν έχεις μαχαίρι ή πιστόλι. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα διαόλια ποιος νοιάζεται για 2 μπουνιές παραπάνω.

Επισκέπτης
Καλά με τα παιδιά που κάθονται σε  "πορτες" δεν κάνει να έχεις και πολλά πολλά .... η αλητεία που έχουν απο  "πίσω" δεν είναι και το καλύτερο ...

καρναβαλι πατρας πριν 12 χρονια περιπου,
Στο καλυτερο κλαμπ της πολης πανε να μπουνε κατι παιδια ψιλολεσια απο αθηνα και οι πορτιεριδες τους κοβουν,τα παιδια λενε κατι και ξαφνικα τρωνε μερικες σφαλιαρες,φευφουν και μετα απο 2-3 λεπτα επιστεφουν και ψεκαζουν με σπρευ τους 4-5 πορτιεριδες και τους κανουν μαυρους στο ξυλο.Οι αλλοι 5-6 πορτιεριδες ηταν μεσα στο μαγαζι και φοβοτανε να βγουν.
εγω ειμουν μεσα και τους ειδα που χεστηκανε

Επισκέπτης
προσωπικα αποφευγω πια τους καυγαδες γιατι χανω τον ελεγχο!!με πορτιερη δεν εχω παιξει ποτε ξυλο γιατι δεν ετυχε!ασε που δεν πηγαινω σε κλαμπ !προτιμω τα ροκαδικα οπου δουλευουν φιλαρακια  :rockon: :rockon:!!πινω και τσαμπα  :grin: :grin:

Επισκέπτης
2 περιστατικα καλου ξυλου εχω να θυμαμαι....

1.μια φορα κ ενω συζηταγαμε σε μια πλατεια 3 ατομα γυρω στα 15-16 κ καθως ηταν περασμενη η ωρα περασαν 5 πρεζακο-αλητακια ηλικιας 16-20 που ψαχνοντουσαν...πιθανον να θελαν να κλεψουν....ή να κανουν φασαρια χωρις λογο....ακομα τρεχουν...τους κυνηγαγαμε με καδρονια απο παρακειμενη πολυκατοικια υπο ανεγερση....
Υ/Γ-->χασαμε ενα πορτοφολι....κ ειχαμε κ 1 σκισμενο γονατο απο πεσιμο...:P :P :P...

2.Σε ενα στενο κοντα στο Π.Φαληρο.....εγω με το αμαξι κ στα αριστερα καποιος που πεταγεται κ αυτος με αμαξι...σταματαω...αρχιζω να του ριχνω καντηλια κλπ...μου λεει βγες εξω μωρη κοτα να τα πεις....βγαινω ο μαλακας εξω....του ριχνω 2 μπουκετα...αλλα δν καταλαβε το θεο του....μου τραβαει κροσε που ειδα τον ουρανο ανασκελα....σηκωνομαι κ πιανομαστε στα χερια....κ εκει που του τραβηξα μια στην κοιλια το αρχιδι μου δαγκωσε το αφτι κ μετα ετρεχα νοσοκομειο με σκισμενο το αφτι....

Υ/Γ--->το αφτι ηταν μια χαρα μετα απο 1 μηνα με ραμματα....το αρχιδι....αμα το πετυχω ξανα...θα φυγω τρεχοντας....:P :P :P :P...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Κλασικός τρόπος για να ξεφύγεις άμα είσαι σε δύσκολη θέση και σε έχει βάλει ο άλλος απο κάτω είναι να του πιάσεις τις πουτσότριχες και να του τις τραβήξεις μέχρι να πεσει κάτω απο τον πόνο  :dancing:

Ακούγεται αστείο, αλλά μου το έχει πει φίλος καρατέγκα και εξακριβωμένα πιάνει...

Υ.Γ. Το μόνο μειονέκτημα είναι να πείσεις μετά τον άλλον οτι δεν είσαι λούγκρα !

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θυμάμαι φεύγοντας από το κωλομάγαζο στην Κηφισίας, έχοντας πιει τον μόρνο, κλείνω με το αμάξι έναν πιτσιρικά με ένα κουβά και την παρέά του. Έρχεται στην Κηφισίας "θα σου κάνω, θα σου δείξω κλπ" , τραβάω χειρόφρενο, κλείνουμε την Κηφισίας και τον κυνηγάω, είχα και άλλους 2 μαζί μου, σταματάει άλλο ένα αμάξι βγαίνουν άλλοι 4 πιτσιρικάδες, ο ένας με κλειδί γαλλικό, και ένας χειροπαίδαρος. Χαμός στην Κηφισίας, ώσπου με πιάνει ο χειροπαίδαρος, ωραίος τύπος... Το έπαιζα τσαμπούκι εγώ, με προειδοποιεί αλλά εγώ μάγκας. Μου σκάει μία στα λαγόνια και πέφτω κανά 5λεπτο ξερός. Μετά ήρθαν οι μπάτσοι, εγώ ακόμα τάβλα, με μαζέψανε και φύγαμε. Έφαγα ξύλο από ένα πιτσιρίκι. -10 πόντους στην αυτοπεποίθησή μου.
Άλλο: Συγγρού πάλι με το κωλάμαξο παρέα με έναν Ουκρανό συμμαθητή μου τότε, πάμε σε κείνο το κωλοχανίο στον Πειραία Belle Noche με τις ρωσοπόντιες, πετυχαίνω έναν τρελαμένο με κλειώ στον δρόμο, με κλείνει, φεύγω από δεξιά, του έρχομαι δίπλα, τον βρίζω και μου βγάζει πιστόλι! Το χάρβαλο δεν έχει ξανατρέξει έτσι, Σέννα έγινα και τον απέφυγα...
Άλλο καλό: Με δύο από τα κορίτσα που αγαπήσαμε πάλι στο κωλοκλαμπ στην Κηφισίας, φεύγοντας η έτσι αρχίζει τα γαλλικά στους πορτιέρηδες... πάλι ρέμα εγώ, τους βλέπω να τρέχουνε, τους πιάνει στα ρωσικά, κομπλάρουνε προς στιγμήν οπότε φεύγω μπαντιλικωτός ξανά...
Και το πιο επεισοδιακό ήταν όταν είχα τηλεφωνικές απειλές ότι θα με κάψουν μες στο αμάξι, ότι είμαι αγαπητικός του γλυκού νερού, νταβαδάκος της τρύπιας δεκάρας, κάτι τύποι από το ερώτικα, με ακολουθούσαν όποτε έφευγα από το κατάστημα, ε μου κλάσαν μια μάντρα, έβαλα παρακολούθηση στο τηλέφωνο και δεν ξαναπήραν ούτε με πήραν από πίσω.
Ε μετά πήρα πιο γρήγορο αυτοκίνητο και μου την έπεφταν τιουνεράδες, καυλόγκαζοι κλπ κλπ αλλά εγώ την πάπια... κο κο κο, μιας και ακόμα το χρωστάω. Το πουλάω κιόλας, μπούνια το 'χω αν ενδιαφέρεται κανείς. :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κλασικός τρόπος για να ξεφύγεις άμα είσαι σε δύσκολη θέση και σε έχει βάλει ο άλλος απο κάτω είναι να του πιάσεις τις πουτσότριχες και να του τις τραβήξεις μέχρι να πεσει κάτω απο τον πόνο  :dancing:

Kι αν τα'χει ξυρισμένα;;;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τότε πράγματι έχεις πρόβλημα  :grin: (Ειδικά αν είναι μέλος του Bourdela.com και διαβάζει το thread "Ξύρισμα αρχιδιών"  :2funny:)

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να του ζουλίξεις τα παπάρια... Του πούστη, σιδερένια θα τα έχει ??

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τότε πράγματι έχεις πρόβλημα  :grin: (Ειδικά αν είναι μέλος του Bourdela.com και διαβάζει το thread "Ξύρισμα αρχιδιών"  :2funny:)

Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις να του ζουλίξεις τα παπάρια... Του πούστη, σιδερένια θα τα έχει ??

και αν ειναι ευνουχος?

μαλακιες για καθε ειδος επιθεσης υπαρχουν.... ζωη να χουμε :cheesy:

εγω σα καλη μπατσοφατσα μια φορα μονο εχω μπλεξει με εναν ζουμπα που περναγα ενα κεφαλι. ο τυπος μαλλον καταλαβε οτι δεν παιζει να το γλυτωσει, μου τραβηξε μια κουτουλια στο στο στομα και αρχισε την τρεχαλα.

συνολο 2 ραφες

αυτα τα ολιγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom