gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ψηνεσαι να πας Συρια εκδρομη;Διότι ας προσπαθήσει κάποιος να μπει λαθραία στις χώρες προέλευσης των λάθρων να δούμε τί καλά που θα περάσει!
ψηνεσαι να πας Συρια εκδρομη;Διότι ας προσπαθήσει κάποιος να μπει λαθραία στις χώρες προέλευσης των λάθρων να δούμε τί καλά που θα περάσει!
Μεγάλη μαγκιά μάλιστα! Και φυσικά και η αποτροπή και ο επαναπατρισμός είναι απαραίτητα, αν και δύσκολα εγχειρήματα.
Κι ακόμα πιο φυσικά άλλο είναι "αποτροπή" και φύλαξη των συνόρων μας (μήπως να τα καταργούσαμε;) κι άλλο "Τους πνίγω για να τελειώνω".
Κι εν τέλει αυτό θα ήταν και πιο εύκολο, μόνο που όντως δεν μπορεί να το κάνει μια Ευρωπαϊκή χώρα.
Διότι ας προσπαθήσει κάποιος να μπει λαθραία στις χώρες προέλευσης των λάθρων να δούμε τί καλά που θα περάσει! Κι όχι αν θα υπάρξει εκεί "αλληλέγυος" (Άλλο φρούτο αυτό πάλι, αυτοί άλλη δουλειά δεν έχουν αλήθεια;), αλλά αν θα ξαναμαθαίναμε ποτέ νέα του...
ψηνεσαι να πας Συρια εκδρομη;
ελα ρε,ενδιαφερουσα ιστοριαΤύπε μου εγώ σε τέτοια μέρη δεν θα πήγαινα ποτέ!
Ξέρω όμως μία Ελλεϊνίδα μπαζόλα η οποία πήγαινε ακριβώς στη Συρία διότι εκεί έβρισκε πούτσο!
Σκέψου για πόσο μπαζόλα μιλάμε που με τόσους σαβουρογάμηδες που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν κατάφερνε ούτε ένα να βρει να την γαμήσει.
Μετά μου έλεγε διάφορες παπαριές για "ανθρώπους με πολιτισμό" (το προσέξαμε στον εμφύλιό τους αυτό!) και άλλα τέτοια χωρίς πολιτική απόχρωση όλα αυτά, απλά για τον πούτσο η κοπέλα!
Τώρα έχει μαραζώσει η καημένη απότιστη και την σκέφτηκα απλά.
Τύπε μου εγώ σε τέτοια μέρη δεν θα πήγαινα ποτέ!
Ξέρω όμως μία Ελλεϊνίδα μπαζόλα η οποία πήγαινε ακριβώς στη Συρία διότι εκεί έβρισκε πούτσο!
Σκέψου για πόσο μπαζόλα μιλάμε που με τόσους σαβουρογάμηδες που υπάρχουν στην Ελλάδα δεν κατάφερνε ούτε ένα να βρει να την γαμήσει.
Μετά μου έλεγε διάφορες παπαριές για "ανθρώπους με πολιτισμό" (το προσέξαμε στον εμφύλιό τους αυτό!) και άλλα τέτοια χωρίς πολιτική απόχρωση όλα αυτά, απλά για τον πούτσο η κοπέλα!
Τώρα έχει μαραζώσει η καημένη απότιστη και την σκέφτηκα απλά.
θα το κανεις το ψυχικο;μονο εσενα εμπιστευομαστε
ελα ρε,ενδιαφερουσα ιστορια
θα το κανεις το ψυχικο;μονο εσενα εμπιστευομαστε
μπααα.. οσμίζομαι ότι πότισε ο ντόκ... και στα χωρίαφια του δεν μπαίνω...
Τώρα σπαμάρουμε, αλλά αν καταφέρεις να πηδήσεις αυτήν στην οποία αναφέρομαι, θα σε παραδεχθώ όντως!!
Κι αληθινή!
Εν τω μεταξύ αυτή είναι άσχετη με τα πολιτικά, αλλιώς δεν θα μπορούσε να γίνει κι αυτή "αλληλέγγυα" να τον βρίσκει εδώ τον πούτσο να μην τρέχει στου διαόλου τη μάνα;
Τόσες (και τόσοι! ;)) γιατί το κάνουν νομίζεις;
Καταλαβαινεις τωρα οτι αυτο που ποσταρεις γκρεμιζει ολους τους ισχυρισμους οτι αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα;[size=18pt]Υγρός «τάφος» για χιλιάδες μετανάστες η Μεσόγειος[/size]
28.01.2014 , 18:00 μμ
Περίπου 20.000 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους στη Μεσόγειο τα τελευταία 20 χρόνια, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στις ιταλικές αρχές, με σχεδόν 45.000 μετανάστες να θέτουν το 2013 τη ζωή τους σε κίνδυνο, προσπαθώντας να φτάσουν στις ιταλικές και τις μαλτέζικες ακτές.
Τα παραπάνω στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) από τη Γενεύη.
«Ο αριθμός αυτός είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί από το 2008, με εξαίρεση το 2011, χρονιά της κρίσης στη Λιβύη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του IOM.
Περίπου 42.900 μετανάστες κατάφεραν να φτάσουν στην Ιταλία και 2.800 στη Μάλτα.
Μεταξύ αυτών που προσέφυγαν στην Ιταλία, 5.400 ήταν γυναίκες και 8.300 ανήλικοι, εκ των οποίων οι 5.200 δεν συνοδεύονταν.
Η πλειονότητα των μεταναστών (14.700) έφτασαν στη Λαμπεντούζα και στις ιταλικές ακτές κοντά στις Συρακούσες (14.300).
«Οι αριθμοί των μεταναστών δείχνουν ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι φεύγουν για να γλιτώσουν από τον πόλεμο και τα καταπιεστικά καθεστώτα», δήλωσε ο Χοσέ Άνχελ Οροπόσα, διευθυντής του συντονιστικού γραφείου του IOM για τη Μεσόγειο.
Η πλειονότητα των μεταναστών προέρχονται από τη Συρία, την Ερυθραία και τη Σομαλία.
Σύμφωνα με τον Οροπόσα, «όλοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους και έχουν το δικαίωμα να λάβουν την προστασία του ιταλικού δικαίου».
Το 2013 καταγράφηκαν 700 θάνατοι, έναντι 2.300 το 2011.
Κάτσε να δούμε αν τό 'χω!
"Μωρή τσουρομαδημένη πουλάδα που γουστάρεις να σου γαμάνε τα Πάκια τη σούφρα, έχεις κι άλλα να μας πεις πριν βγεις στη γύρα για να βρεις τους γαμιάδες σου;"
Καλός μαθητής; Πως σου φαίνομαι Πίξι;
Καταλαβαινεις τωρα οτι αυτο που ποσταρεις γκρεμιζει ολους τους ισχυρισμους οτι αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα;
Δεν ειπα ΣΟΥ ειπα ισχυρισμους.που είναι αυτός ο "ισχυρισμός" μου?
Θα ελεγε δηλαδη μαγκες, παρτε τηλεφωνο τους δικους μας στο ισλαμαμπαντ, να ερχονται μονοι τους γιατι εδω τα γυναικοπαιδα τα πνιγουν. Εμεις καλα, θα παρουμε και ασυλο!
Σοβαρα τωρα το να ριξεις το ηθικο σε καποιον ο οποιος διασχιζει με τα ποδια την τουρκια για δευτερη-τριτη φορα, με την οικογενεια του ξεροντας οτι αν τον πιασουν εκει θα τον γαμησουν και φτανει να διασχισει το αιγαιο χειμωνιατικα με ενα σαπιο βαρκακι με αλλους 40, δεν νομιζω οτι γινεται. Αν σταματαγαν ετσι ευκολα μονο και μονο τα βασανιστηρια απο τους τουρκους θα εφταναν.
Αυτο τον παραλληλισμο με τον Βασιλειο τον Β το διαβασα και χθες, ειναι λιγο ακυρο.
Δεν ειπα ΣΟΥ ειπα ισχυρισμους.