Μέχρι τοτε οι πενθούντες επιζησαντες του Φαρμακονησιού, θα επικοινωνούν το μηνυμα πίσω στην πατριδα τους, ότι η "κατασταση άλλαξε και στην Ελλάδα".
Καιρος ηταν να γινει.....να σταματησει το μηνυμα οτι οι Ελληνες ειναι "οι μαλακες" που δεχονται τους παντες και τα παντα .......και ειδικα σε μια εποχη δυσκολη για τους ιδιους τους ελληνες !!!! Ας τους θρεψει ο Αλλαχ ....αυτο πιστευουν και για αυτο ειναι τεμπεληδες στις χωρες τους...........
Γιατι να αλλαξει η Ελλαδα ευνοικα απεναντι τους και να μην προσπαθησουν να αλλαξουν την κατασταση στις πατριδες τους.....και δεν μιλαω για αφγανισταν και ιρακ .....μιλαω για τους αλλους που ερχονται να δουλεψουν παρανομα και στελνουν εμβασματα στις πατριδες τους με σκοπο να γυρισουν "πλουσιοι" πισω ..........και που προφανως δεν τους νοιαζει να αλλαξουν το καθεστως εφοσον ο σκοπος τους ειναι η οικονομικη αφαιμαξη μεχρι να φτιαξουν αυτο που θελουν στις πατριδες τους !!!
Αυτη ειναι η αληθεια ......και πηγαιντε και ρωτηστε ποσοι λαθρομεταναστες ειναι αυτοι που ειναι μονοι τους χωρις οικογενειες στην ελλαδα.......τα νουμερα ειναι συντριπτικα εναντι αυτων που ηρθαν με οικογενειες !!!
Και οταν καποιοι φωναζαν οτι οι λαθραιοι εχουν φτασει τα 2 μυρια .....μας ελεγαν γραφικους ........Ιδου και η παραδοχη της Κυβερνησης ετσι για να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο και οριμενοι το παιζουν Αθνρωπιστες εις βαρος των Ελληνων που πληρωνουν την Νυφη !!!
"Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, έχουμε και ένα ποτάμι παράνομων μεταναστών – περίπου 2 εκατομμύρια – που εισρέουν μέσω των συνόρων μας, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, καθώς και από τα ταραχώδη σημεία της Μέσης Ανατολής και τη Νοτιοανατολικής Ασίας."
Γραφειο τυπου Πρωθυπουργου ,απο ομιλια του στην εκδήλωση «Economic Ideas Forum» που διοργάνωσε το Centre of European Studies.
www.primeminister.gov.gr/2013/06/07/12199]http://www.primeminister.gov.gr/2013/06/07/12199[/url]
παραδοχη ανοιχτα της Κυβερνησης που το εκρυβε εδω και χρονια..........και καποιοι αριστεροι μιλανε για κατι χιλιαδες μονο που ισως φτανουν το ενα μυριο !!!!!
Οποιος τους θελει να τους "φιλεψει" σπιτι του και εγω παω πασο εαν το κανουν αυτοι που θελουν.....με ζορι ομως στο σπιτι μου και στην τσεπη μου ,δεν δεχομαι απο κανεναν υποδειξεις και ανθρωπισμους επειδη καποιοι θελουν να μετατρεψουν την ελλαδα σε μελλοντικη Συρια απο ισλαμιστες που θα θελουν δικαιωματα ως καταπιεσμενοι !!!!!!