memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
παλι αρχισε τα τσιφτετελια το ΠαΠακι? ειναι χελι λεμε....Απλά θεωρώ πως τις δικές σου απόψεις τις εκφράζεις εσύ καλύτερα.
Τέλος πάντων μην απαντήσεις κι όλας...
παλι αρχισε τα τσιφτετελια το ΠαΠακι? ειναι χελι λεμε....Απλά θεωρώ πως τις δικές σου απόψεις τις εκφράζεις εσύ καλύτερα.
Επειδη εχεις διαλεξει εναν
πολιτικο χωρο,δεν μπορεις να τα δεις αντικειμενικα.
Τωρα αυτη η μαλακια που πεταξες,τι σχεση εχει με το συγκεκριμενο θεμα,μονο εσυ ξερεις.πες τα ρε μυαλαρα, εδω σημερα που βρεχει στην αθηνα πηγαν οι αλλοι γεναρη μηνα και εμειναν αστεγοι και βρισκονται στο ελεος του θεου απο υπαιτιοτητα τους τι να πεις. και ο γκαβουλιακας που ειναι ανθρωπιστης αλλα απλα δεν θελει μεταναστες να του χαλανε την θεα και τα νερα στο αιγαιο που πανε και πεθαινουν μονοι τους οι χαζοι, θα βγει τρεχοντας εξω και θα παρει τον ελληνα αστεγο να τον βαλει σπιτι του. Γιατι ειναι υπερ της χωρας του πανω απο ολα. θα μου πεις τι μιλας σε ορνια με σαπισμενες ψυχες που περιμενουν τα ψοφιμια για να ζησουν;
κακη σας νυχτα με εφιαλτες σιχαμενοι
Απλά θεωρώ πως τις δικές σου απόψεις τις εκφράζεις εσύ καλύτερα.
όχι ντοκ. δε θα απαντήσω.
περιμένω να μου πεις εσύ ποια πιστεύεις ότι είναι η άποψή μου με βάση τις θέσεις μου.
τόσο δύσκολο είναι?
παλι αρχισε τα τσιφτετελια το ΠαΠακι? ειναι χελι λεμε....
θα σου πω εγω που σε εχω ταπωσει τοσες φορες....γουσταρεις πακια να τσιμπουκωνεις...τα θελεις σπιτι σου και εξω απο την πορτα σου.....για αυτο και τους θες ολους στην ελλαδα να ερθουν...ειναι γυρω στο 1,2 δις ολοι οι μουσουλμανοι....τους μισους του θες ελλαδα να εχεις να τους αλλαζεις σα τις σερβιετες σου.....πες τοση οτι αυτα θες και ασε τις φλυαριες κηφηνα!!!
Ρε δικε μου αν δεν μπορεις να συζητησεις πολιτισμενα,πηγαινε σε κανα συνεδριο της χρυσης αυγης,να φωναζετε ουγκ ολοι μαζι,και μην συμμετεχεις στα θρεντ.θα σου πω εγω που σε εχω ταπωσει τοσες φορες....γουσταρεις πακια να τσιμπουκωνεις...τα θελεις σπιτι σου και εξω απο την πορτα σου.....για αυτο και τους θες ολους στην ελλαδα να ερθουν...ειναι γυρω στο 1,2 δις ολοι οι μουσουλμανοι....τους μισους του θες ελλαδα να εχεις να τους αλλαζεις σα τις σερβιετες σου.....πες τοση οτι αυτα θες και ασε τις φλυαριες κηφηνα!!!
κωλώνεις ως συνήθως...
αναμενόμενο.
Ρε δικε μου αν δεν μπορεις να συζητησεις πολιτισμενα,πηγαινε σε κανα συνεδριο της χρυσης αυγης,να φωναζετε ουγκ ολοι μαζι,και μην συμμετεχεις στα θρεντ.
αααα ήρθε και το νομικό δίκαιο να σιγοντάρει...
δρ, ιδού οι ομοϊδεάτες σου...
Κωλώνω να αναφερθώ στις δικές σου απόψεις, ενώ δεν κωλώνω να εκθέσω τις δικές μου; Λίγο σόλικο δεν ακούγεται;
Μεταξύ μας τώρα ξέρεις και ξέρω γιατί δεν απαντάμε κι εσύ κι εγώ. Επειδή απλά έχεις την αξίωση να ορίζεις την συζήτηση όπως γουστάρεις εσύ κι αυτή την χάρη δεν θα στην κάνω, ούτε σήμερα ούτε ποτέ! ;)
αααα ήρθε και το νομικό δίκαιο να σιγοντάρει...
δρ, ιδού οι ομοϊδεάτες σου...
παρε ρε μιστερ μαλακα κανα δυο λαθρομεταναστες σπιτι σου ??? δωσε μας το παραδειγμα ??? γιατι δεν απαντας σε αυτο ρε φαφλατα ???? αποφευγεις σα το διαολο το λιβανι αριστερε του κωλου!!!!!!
να σου πω εγώ γιατί δεν απαντάς.
γιατί αν απαντήσεις θα ταπωθείς.
είτε έτσι είτε αλλιώς.
γατί το δήθεν "επιχείρημα" σου είναι μια φασιστική μπαρούφα και το χεις καταλάβει.
έστω αργά.
να σου πω εγώ γιατί δεν απαντάς.
γιατί αν απαντήσεις θα ταπωθείς.
είτε έτσι είτε αλλιώς.
γατί το δήθεν "επιχείρημα" σου είναι μια φασιστική μπαρούφα και το χεις καταλάβει.
έστω αργά.
περιμένω το ντοκ παλιάτσε...
Ο,τινανισμός.πες τα ρε μυαλαρα, εδω σημερα που βρεχει στην αθηνα πηγαν οι αλλοι γεναρη μηνα και εμειναν αστεγοι και βρισκονται στο ελεος του θεου απο υπαιτιοτητα τους τι να πεις. και ο γκαβουλιακας που ειναι ανθρωπιστης αλλα απλα δεν θελει μεταναστες να του χαλανε την θεα και τα νερα στο αιγαιο που πανε και πεθαινουν μονοι τους οι χαζοι, θα βγει τρεχοντας εξω και θα παρει τον ελληνα αστεγο να τον βαλει σπιτι του. Γιατι ειναι υπερ της χωρας του πανω απο ολα. θα μου πεις τι μιλας σε ορνια με σαπισμενες ψυχες που περιμενουν τα ψοφιμια για να ζησουν;
κακη σας νυχτα με εφιαλτες σιχαμενοι
Οπότε μας εκθέτεις ο ίδιος τις απόψεις σου και με "ταπώνεις" με άνεση! Τί περιμένεις τόση ώρα, πήγε μία σε λίγο θα κοιμηθούμε.