gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
ευχομαι στον κυριο πρετεντερη να πνιγει (στο αιγαιο, στο ιονιο, στον παγασητικο, αδιαφορο) κι ας ειναι και αυγουστος.
επισης ευχομαι να ειναι κοντα του καποιος απ'αυτους που γλιτωσαν προχθες, να τον αναγνωρισει και να τον τραβαει εξω απ'την επιφανεια, ωστε να πνιγει (ο κυριος πρετεντερης) οσο πιο αργα και βασανιστικα γινεται.
επισης δεν εχω να ευχηθω κατι σε οσους προτιμουν να πνιγονται ανθρωποι στην θαλασσα που θεωρουν (αγνωστο για ποιο λογο) δικη τους, για να μπορουν να κινουνται οι ιδιοι εντος ε.ε. χωρις διατυπωσεις.
δεν εχω να τους ευχηθω κατι, γιατι αυτο το κατι, τοσο αθλιο τους συμβαινει ηδη κι ας μην το ξερουν.
αντιθετως τους ευχαριστω γιατι καποιες στιγμες αυτοκριτικης θεωρωντας τον εαυτο μου παλιανθρωπο θα τους θυμαμαι και θ'ανακαλω.
Ο Πετεντέρης πάντως δεν ευχήθηκε σε κανέναν να πνιγεί! Ούτε και είπε πως καλά έπαθαν που πνίγηκαν. Απλά είπε πως δεν φταίμε εμείς, αυτό που υπεστήριξα κι εγώ. Οπότε μάλλον σαν να εύχεσαι να πνιγώ κι εγώ μαζί με τον Πρετεντέρη, απλά επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις για τις ευθύνες του ατυχήματος!
Όμως έτσι την δική σου σκατοψυχιά αναδεικνύεις, όχι του Πρετεντέρη!
Συνέχισε, καλά το πας...