να το θέσω αλλιώς.
πιστεύεις ότι επιδοκιμάζω όποιες βάρβαρες πρακτικές υπάρχουν σε άλλους πολιτισμούς. σωστά;
δωσε ρε καμια τυροπιτα στον λαθρομεταναστη εξω απο το σπιτι σου .....κοιλιοδουλε!!!!
να το θέσω αλλιώς.
πιστεύεις ότι επιδοκιμάζω όποιες βάρβαρες πρακτικές υπάρχουν σε άλλους πολιτισμούς. σωστά;
να το θέσω αλλιώς.
Ψηφισε χρυση αυγη εσυ, και αυτοι θα γινουν κυβερνηση.Ρε παίχτη έλεος! Δεν μπορείς να απαντήσεις χωρίς να υπάρχει ερωτηματικό στην απάντησή σου;
Σε 10 λεπτά αποσυνδέομαι και πάω για ύπνο, σημειωτέον. Δυο ώρες το παιδεύουμε το θέμα...
Ρε παίχτη έλεος! Δεν μπορείς να απαντήσεις χωρίς να υπάρχει ερωτηματικό στην απάντησή σου;
Σε 10 λεπτά αποσυνδέομαι και πάω για ύπνο, σημειωτέον. Δυο ώρες το παιδεύουμε το θέμα...
Τι βλέπουν τα μπιρμπιλωτά μου τα ματάκια; Τέλειωσαν οι 200 κλώνοι του αιώνιου μαλάκα πορνόπαπου που τον στήριζαν και ξέθαψαν τον αναπληρωματικό αιώνιο μαλάκα υπερπόντικα για στήριξη;
είδες πόσο δύσκολο σου είναι να τεκμηριώσεις τη μαλακία σου?
ακόμα κι εσύ το κατάλαβες!
Ψηφισε χρυση αυγη εσυ, και αυτοι θα γινουν κυβερνηση.
ρώτα τον Mackie Messer να σου πει ξέρει αυτός
Ακομη χειροτερα.Είπα εγώ πως θα ψηφίσω Χ.Α. ρε σύ; "Δράση" είπα πως θα ψηφίσω!
Κι όταν ο φίλος σου ο Αντωνάκης διώξει τον Γιαννάκη το βλάκα από ΥΠ.ΟΙΚ., μαζί με όσους άλλους βλαμμένους εκεί μέσα έχουν σπουδάσει οικονομικά στη Μόσχα επί "υπερκτού" και βγάζουν νόμους που γελάει όλη η αγορά, τότε μόνον θα ξαναψηφίσω Ν.Δ. ;)
Πάπια μαζί τελειώσαμε αφού δεν μου απαντάς!
Τώρα κάτσε στη γωνία να με απολαύσεις σε ρεσιτάλ με τον Άλεξ!
δε με αφορούν τα οικογενειακά σας...
αφού μπρος στο φόβο του Τσίπρα, σαμαράκι θα ξαναγίνεις...
Εδω γινανε τσιπρακια οι πασόκοι, αυτο σε πειραξε?δε με αφορούν τα οικογενειακά σας...
αφού μπρος στο φόβο του Τσίπρα, σαμαράκι θα ξαναγίνεις...
ρώτα τον JohnHolmes2014 τότε η κάνα άλλο από τα 200 κλωνάρια σου ρεζίλι της κοινωνίας
εσύ θα μας πεις ποιανου φαν μου κλώνος είσαι?
Λοιπόν Άλεξ στα "οικογενειακά" μας, που λέει κι ο Πάπιας.
Τρεις καραμπινάτες μαλακίες του ΥΠ.ΟΙΚ. στις οποίες συνεχίζει να επιμένει!
1. Υψηλή φορολόγηση πετρελαίου θέρμανσης:: Ο κόσμος κρυώνει, η ατμόσφαιρα επιβαρύνεται με ρύπους και το δημόσιο ΧΑΝΕΙ 500 δις ετησίως! Αλλα ο Γιαννάκης ο βλάκας και οι συν αυτώ επιμένουν στο μέτρο!
2. Απίστευτη μπαρούφα όπου όποιος κάνει πάνω από 3 χρηματιστηριακές πράξεις ετησίως θα θεωρείται "επιτηδευματίας" και θα πρέπει να κρατάει και βιβλία!! Άραγε προσπαθούν να βουλιάξουν το ΧΑΑ ή απλά είναι βλάκες; Το μέτρο δεν απεσύρθη, απλά η εφαρμογή του ανεστάλει. (Νομίζω)
3. Πάνω που έριξαν το κόστος των μεταβιβάσεων τω ακινήτων, μπας και κινηθεί λίγο η αγορά, εφάρμοσαν το μέτρο της "υπεραξίας" που ΔΕΝ θα αποδώσει τίποτε σήμερα, παρά σε μερικά χρόνια (αν βέβαια γίνει καμία αγοραπωλησία στο μεταξύ!) Και μάλιστα με την πονηρή λογική να μην αποπληθωρίζονται οι τιμές, πάει να πει αν σήμερα αγοράσεις κάτι με 100.000 και σε δέκα χρόνια το πουλήσεις 150.000, ενώ οι 100.000 θα έχουν γίνει 200.000 με τον πληθωρισμό και χασούρα θα έχεις και φόρο θα πληρώσεις!
Για τις αντικειμενικές τιμές που είναι εξωφρενικά πάνω από τις αγοραίες (π.χ. 1.200 το τ.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα για κτίσματα του 63, που η αγοραία δεν είναι ούτε 400 το τ.μ.), ας μην μιλήσουμε καλύτερα...