Aν ησουν 10 χρονια μεγαλυτερος θα θυμοσουν τις διαφημησεις με τα echo στα ΑΜ για "οικοπεδα στην κερατεα (εαεαεα) με φως νερο τηλεφωνο (νονονο)" και θα καταλαβαινες τι οικογενειες μαζευτηκαν εκει. Εννοω φτωχες...
Τυχαινει απο κληρονομια να εχω (μικρο) οικοπεδο στα συνορα της Εκαλης. Ρε μαγκες δεν εχει πιασει φωτια ποτε, μπορει στο χιλιομετρο να καιγεται το συμπαν αλλα ως δια μαγειας με το που φτανει κοντα εξασθενει. Με το ιδιο σκεπτικο που η Εκαλη δεν καηκε ποτε, γινεται σκουπιδοτοπος η Κερατεα....
Η ζωη μας θα αλλαξει προς το καλυτερο ΙΜΟ οταν γενικευτουν αυτες οι αντιδρασεις, γινει η Ελλας ισωμα και ξεκινησουμε απο το μηδεν. Δεν βλεπω φως στην πεπατημενη της "αλλαγης"....
δεν κατάλαβες (ή μάλλον εγώ το διετύπωσα ελλειπώς)
ούτε κι εγώ μπορώ εναποθέσω τις ελπίδες μου στην μεταστροφή της πολιτικής συνείδησης των ψηφοφόρων (κατάργηση πελατειακών σχέσεων, κατάργηση δικομματισμού κτλ) ή πολύ περισσότερο των πολιτικών...
και αν μέχρι πριν κάτι μήνες η χρήση βίας για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μου φάνταζε αδιανόητη, ακριβώς επειδή δεν βλέπω άλλη λύση στον ορίζοντα έχω αρχίσει και συμφιλιώνομαι με αυτά τα ακραία μέσα έκφρασης
η διαφορά μου με τον νταν ντιν νταν, είναι ότι εκείνος μέσα από μια λαϊκή επανάσταση ονειρεύεται την κατάργηση κάθε κρατικής εξουσίας (αυτό εννοούσα με το τι πιστεύει ότι θα γίνει μετά), ενώ εγώ δεν προσβλέπω στην κατάργηση αλλά στην εκ βάθρων αλλαγή της
κατά τα άλλα, συμπαθής φυσιογνωμία ο ντυνάν, εσχάτως μάλιστα διαπιστώνω ότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε και σε πάρα πολλά (χωρίς πλάκα τώρα), εκτός αν εξαιρέσεις το παραπάνω και το γεγονός ότι αιθεροβατεί
Υ.Γ. βάλε κανά κήπο στο τεμάχιο στην Εκάλη να τρως κανά ζαρζαβατικό
έρχονται δύσκολοι καιροί