kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Στο οτι 2 αριστεροι συμφωνουν παντα μεταξυ τους, ελεος
γι'αυτό άλλωστε στην Ελλάδα υπάρχει ενωμένη αριστερά καμία διαφωνία
Στο οτι 2 αριστεροι συμφωνουν παντα μεταξυ τους, ελεος
Ναι ρε άμπαλε,πού διαφωνήσαμε;;;Στο οτι 2 αριστεροι συμφωνουν παντα μεταξυ τους, ελεος
Και μια και το εβαλες πιο πανω, τι επαναλαμβανομενη μαλακια ειναι αυτο με το Σολουν? Αν δηλαδη ο ΦΠ (πχ) ελεγε αντι Δυρραχιο Επιδαμνος, δεν θα τον ελεγες μαλακα?
Μακάρι να ήξεραν τα 10-15 κόμματα της αριστεράς πάνω σε τι διαφωνούν!!!γι'αυτό άλλωστε στην Ελλάδα υπάρχει ενωμένη αριστερά καμία διαφωνία
πάω πάσο...
Δεν βριζω. Ετσι μιλαω, ετσι γραφω. Αν βρισω για να προσβαλω καποιον θα το καταλαβεις.ding-dong, εκτός του ότι βρίζεις άλλα μέλη και αντλείς ικανοποίηση βλέποντας σημαίες να καίγονται πού νομίζεις ότι διαφωνούμε επί της ουσίας;
Και με την ευκαιρια για να απαντησω στον ΦΠ που με ειχε ρωτησει για το καψιμο της σημαιας.. ΝΑΙ με ενθουσιαζει. Συμβολα του κρατους ή οποιαδηποτε συμβολου το οποιο διαχωριζει τους ανθρωπους (θρησκευτικα, οπαδικα, εθνικα κτλ), με φτιαχνει οταν εκφυλιζονται και διασυρονται.
ούτε κι εγώ μπορώ εναποθέσω τις ελπίδες μου στην μεταστροφή της πολιτικής συνείδησης των ψηφοφόρων (κατάργηση πελατειακών σχέσεων, κατάργηση δικομματισμού κτλ) ή πολύ περισσότερο των πολιτικών...
και αν μέχρι πριν κάτι μήνες η χρήση βίας για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού μου φάνταζε αδιανόητη, ακριβώς επειδή δεν βλέπω άλλη λύση στον ορίζοντα έχω αρχίσει και συμφιλιώνομαι με αυτά τα ακραία μέσα έκφρασης
η διαφορά μου με τον νταν ντιν νταν, είναι ότι εκείνος μέσα από μια λαϊκή επανάσταση ονειρεύεται την κατάργηση κάθε κρατικής εξουσίας (αυτό εννοούσα με το τι πιστεύει ότι θα γίνει μετά), ενώ εγώ δεν προσβλέπω στην κατάργηση αλλά στην εκ βάθρων αλλαγή της
κατά τα άλλα, συμπαθής φυσιογνωμία ο ντυνάν, εσχάτως μάλιστα διαπιστώνω ότι επί της ουσίας δεν διαφωνούμε και σε πάρα πολλά (χωρίς πλάκα τώρα), εκτός αν εξαιρέσεις το παραπάνω και το γεγονός ότι αιθεροβατεί
Ναι ρε άμπαλε,πού διαφωνήσαμε;;;
Δεν θυμάμαι....
Ναι στην περίπτωση που το έκανε ο ΦΠ,θα τον έλεγα μαλάκα!!!
Αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Μακεδόνες χωρίς εισαγωγικά!!!Αλλωστε η πολη, θεσσαλονικη ιδρυθηκε, απο Μακεδονες (χωρις εισαγωγικα)
Και μεις οι αριστεροί...
Άλλο τι νομίζετε-φαντασιώνεστε....
Εχεις αρχισει και συμφιλιωνεσαι με αυτα τα ακραια μεσα εκφρασης. Ελπιζω συντομα να συμφιλιωθεις και με την ιδεα οτι μια ακραια αλλαγη της κρατικης εξουσιας θα ειναι η καταργηση της. Το να αποριπτεις δογματικα πραγματα τα οποια δεν εχεις αποψη σε κανει στειρο.
Αυτοπροσδιοριζόμενοι ως Μακεδόνες χωρίς εισαγωγικά!!!
Ήταν όμως;;;;
Μακεδόνες ήταν,τί ορίζεις όμως ως Μακεδόνες είναι το θέμα κ πόσο σχέση έχουν με τους σημερινούς έλληνες.Μαλιστα...Οι αρχαιοι Μακεδονες, δεν ηταν λοιπον Μακεδονες, αυτο τι ειναι καινουριο? Εχω χασει επεισοδια ?
Μακεδόνες ήταν,τί ορίζεις όμως ως Μακεδόνες είναι το θέμα κ πόσο σχέση έχουν με τους σημερινούς έλληνες.
1830 η ίδρυση του ελληνικού κράτους.
ηρθε το βαρυ πυροβολικο της αριστερης διανοησης....
Εχεις αρχισει και συμφιλιωνεσαι με αυτα τα ακραια μεσα εκφρασης. Ελπιζω συντομα να συμφιλιωθεις και με την ιδεα οτι μια ακραια αλλαγη της κρατικης εξουσιας θα ειναι η καταργηση της. Το να αποριπτεις δογματικα πραγματα τα οποια δεν εχεις αποψη σε κανει στειρο.
Υπαρχουν παραδειγματα λειτουργιας μιας τετοιας κοινωνιας αλλα επεζησε για πολυ λιγο. Η αναγκη κεντρικης διαχειρισης και εξουσιας την μεταλαξε σε μια χυδαια μορφη διακυβερνησης με την μασκα του Κομμουνισμου. Οσο πιστευεις οτι χρειαζεσαι ελεγκτικους μηχανισμους για να παιξεις τον ρολο σου σε μια κοινωνια, δεν θα αλλαξει τιποτα. Το μονο που θα μαθεις μονο, θα ειναι να κρυβεσαι καλυτερα.
Ασχετο αυτο που λες με το εμετικο σολουν, οι Μακεδονες ειπα την εβγαλαν θεσσαλονικη. Προς τιμην της γυναικας του Κασσανδρου και κορης του Φιλλιπου Β.Μακεδόνες ήταν,τί ορίζεις όμως ως Μακεδόνες είναι το θέμα κ πόσο σχέση έχουν με τους σημερινούς έλληνες.
Δεν βριζω. Ετσι μιλαω, ετσι γραφω. Αν βρισω για να προσβαλω καποιον θα το καταλαβεις.
Που διαφωνουμε δεν ξερω γιατι δεν παρακολουθω τοσο συχνα το φορουμ. Αρκετα κοινα σημεια βρισκω με πολλους, οπως και με σενα. Δεν διαφωνω απλα για να διαφωνω...
Παντως αν θες να καψουμε τιποτα Τουρκικες σημαιες να ανεβασουμε και το πατριωτικο σου αισθημα δεν εχω θεμα. Σου ξαναεγραψα...
Ένας συμβολισμός.Για την ελληνική σε ρώτησα διότι ελληνική είχες ποστάρει να καίγεται. Το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ" που συμβολίζει με τις εννιά της γραμμές γιατί πατάς, καις και γουστάρεις όταν διασύρεται; ΑΥΤΟ μου είναι ακατανόητο.
Τέλος το σπαμ γιατί θα με ξανα πρασινίσουν κ δεν είμαι βαζέλα!!!
Όλα κόκκινα!!!Πρώτον: Τί είσαι ρε στράκι;
...
Φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται οι κάτοικοι, όταν ξαφνικά βρίσκονται μπροστά σε μια κατάσταση που απειλεί να αλλάξει δραματικά τους όρους διαβίωσης τους. Δεν πρόκειται για κάτι το οποίο ήταν δεδομένο εξ αρχής (όπως πχ οι κάτοικοι πέριξ των φυλακών Κορυδαλλού που αφού αγόρασαν κοψοχρονιά τώρα χτυπιούνται να φύγουν οι φυλακές), ήταν κάτι το οποίο υπήρχε σαν προοπτική στα χαρτιά και τώρα υλοποιείται στο πόδι, με ξύλο και μπινελίκι.
Ένας συμβολισμός.
Ο άλλος συμβολισμός είναι το κράτος,εκεί χτυπάμε οι πυρομανείς σημαιών.
Ελευθερία λόγου έχουμε,ό,τι θέλουν μπορούν να κάνουν,δικαιωμά τους.
Ό, τι πείτε κύριε Βαρβιτσιώτη.
Μίλτε...