Νέα

Φάκελος Κερατέα: η επανάσταση φάντασμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 956
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε εισαι τεραστιος κωλοτουμπας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε νουμερο τι ελεγες για αγροτες, μεταφορεις, φαρμακοποιους, δημοσιους, καθηγητες, δασκαλους, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σαλτα γαμησου κομπλεξικο ανθρωπακι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
επιχειρήματα του μαλάκα με περικεφαλαία.

δε συζητάμε εδώ για αγώνα κάποιων αργόσχολων και τα μισθά τους.
εδώ συζητάμε για τον αγώνα κάποιων κατοίκων για την περιοχή τους.

ηλίθιε στανόβλαχε. πάνε πίσω ρε χώρκατε στο χωριό σου να κλείσεις με οδοφράγματα το δρόμο να σε επιδοτήσουν να ξύνεις τ αρχίδια σου.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
φίλος, στείλε και μένα αν δεν σου κάνει κόπο :sunglasses:

για σενα τ'αρχιδια μου κουνιουνται...  :-*

εγω να γαμηθω, εσυ τι θα ευχαριστηθεις, εκτος και αν καυλωνεις οταν γαμιωνται αλλοι...
Αν θεωρεις οτι εγιναν ολα καλα μεχρι σημερα, θα το ευχαριστηθω.
Αν θεωρεις οτι δεν εγιναν ολα καλα μεχρι σημερα και αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν θα γινουν, παλι θα το ευχαριστηθω.

Μην το καθυστερεις, αϊ γαμησου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πόσο μαλακας είναι. είναι αυτός που ο αδερφός του ήταν στα επίλεκτα σώματα στην Κρήτη και γνωρίζει άριστα την ελληνική ιστορία αλλά η ΕΛΔΗΚ είναι πολύ μακριά ιστορικά για να ξέρει πως γράφεται.
είναι επίσης αυτός που μας έδωσε τον ορισμό του εμμεσου φάουλ μετά από τάκλιν.
τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω που λέει ο Καλδάρας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πόσο μαλακας είναι. είναι αυτός που ο αδερφός του ήταν στα επίλεκτα σώματα στην Κρήτη και γνωρίζει άριστα την ελληνική ιστορία αλλά η ΕΛΔΗΚ είναι πολύ μακριά ιστορικά για να ξέρει πως γράφεται.
είναι επίσης αυτός που μας έδωσε τον ορισμό του εμμεσου φάουλ μετά από τάκλιν.
τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω που λέει ο Καλδάρας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι μια οαση δροσιας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, για πες ρε στρακι τι ελεγες για ολου αυτους, αντε ρε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εισαι μια οαση δροσιας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, για πες ρε στρακι τι ελεγες για ολου αυτους, αντε ρε...

παράθεση κάνε...
είναι γνωστό τι πούστης γκεμπελίσκος παραποιητής είσαι.
αφήνω τώρα τον ντιν ντον να σε γαμήσει.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

προτείνω δε να κάνουμε ανάλυση ΟΛΩΝ των νικς που ποστάρουν σε βάθος ενός μήνα να δούμε φόρα παρτίδα ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο περσόνας και πόσα εσείς τα λοιπά όμορφα παλλικάρια με τη θαραλέα νεοελληνική άποψη.

Προσωπικά δεν έχω κανένα, οπότε δεν με ενδιαφέρουν και οι συγκρίσεις.

Πάντως δεν βλέπω πως χωράει η λογική του "ολίγον έγκυος".
Από την στιγμή που έχεις έστω και ένα, ποια η διαφορά από το να έχεις χίλια;
(εκτός από ενδεικτική του καψίματος)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παράθεση κάνε...
είναι γνωστό τι πούστης γκεμπελίσκος παραποιητής είσαι.
αφήνω τώρα τον ντιν ντον να σε γαμήσει.
ελα για πες μας τωρα πως θα πιαστει καποιος που χρωσταει δις απο την αποδειξη της τυροπιτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις καταντησει γραφικος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ξυπνα μαλακα, πες ρε μουνακι τι ελεγες για τους αγροτες που εκλειναν τους δρομους;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ελα για πες μας τωρα πως θα πιαστει καποιος που χρωσταει δις απο την αποδειξη της τυροπιτας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις καταντησει γραφικος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ξυπνα μαλακα, πες ρε μουνακι τι ελεγες για τους αγροτες που εκλειναν τους δρομους;;
τελικά είσαι όντως ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΚΑΜΑΣ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απίστευτο το κάψιμο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. κάντε λίστα με τα άτομα απο το μπουρδέλα που η δωρεά ΟΡΓΑΝΩΝ αποτελεί κίνδυνο της Δημόσιας Υγείας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε διαρκεια 4 χρονων που συμμετεχω και με 739 μυνηματα δειχνω και νοιωθω ισχυρος στο ιντερνετ καραγκιοζη? Εσενα σε βριζω ομως γιατι το κερδισες.

Δεν θα σου κάνω ψυχανάλυση, τουλάχιστον όχι τσάμπα. Συνέχισε να βρίζεις αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα- είναι και πιο ασφαλές από τα αντικαταθλιπτικά και τα κουμπιά.

Νοοτροπιες Κερατεας θα δυσκολευαν τις λαμογιες. Κοινωνικη συνειδηση απαλαγμενη απο κομματικες αντιληψεις ειναι αλλα που να σου εξηγω τωρα. Το που θα πανε τα σκουπιδια και πως θα τα διαχειριστουν ειναι δουλεια αλλων.

Κοινωνική συνείδηση ding dong (τα αρχίδια μου κουνιούνται- κοπυραητ κοσνικ) ... = τα σκουπίδια είναι δουλειά άλλων- να πάνε αλλού αλλά όχι στην κερατέα και ας πνιγεί η αττική στο σκουπίδι.

Εγω ειμαι εδω για να βοηθησω οποιον χρειαζεται βοηθεια και για να εμποδισω οποιον θελει να κανει το κακο..

Τύπε, χωρίς παρεξήγηση...Οι ήρωες της μαρβελ δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα και το να κυκλοφορείς με τη στολή του σπάιντερμαν οποτεδήποτε εκτός αποκριών δεν είναι δείγμα καλής ψυχικής υγείας.

Τον εαυτο μου τον εχω στησει στον τοιχο και τον γαμαω στην κριτικη.

Έχυσες ή ακόμη;

Αϊ γαμμησου τωρα...

Και στα δικά σας οι ελεύθερες!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για σενα τ'αρχιδια μου κουνιουνται...  :-*
Αν θεωρεις οτι εγιναν ολα καλα μεχρι σημερα, θα το ευχαριστηθω.
Αν θεωρεις οτι δεν εγιναν ολα καλα μεχρι σημερα και αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν θα γινουν, παλι θα το ευχαριστηθω.

Μην το καθυστερεις, αϊ γαμησου...

είσαι λοιπόν υπέρ των κινητοποιήσεων τύπου Κερατέας, καταστάσεις δηλ. όπου ο λαός εξεγείρεται κατά της επιβολής της κρατικής εξουσίας με έργα και δη βίαια και επιθυμείς περαιτέρω να γενικευτούν τέτοια φαινόμενα ώστε να επιφέρουν αντιστοίχως γενικευμένα αποτελέσματα (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)

ερώτηση: πόσο σίγουρος είσαι ότι αν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα η ζωή μας θα αλλάξει προς το καλύτερο; (επιθυμητή η αναφορά απτών παραδειγμάτων, εάν και εφ'όσον ετούτα υπάρχουν :rolleyes: )

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Κοινωνική συνείδηση ding dong (τα αρχίδια μου κουνιούνται- κοπυραητ κοσνικ) ... = τα σκουπίδια είναι δουλειά άλλων- να πάνε αλλού αλλά όχι στην κερατέα και ας πνιγεί η αττική στο σκουπίδι.

Δεν το παιζω ειδικος, εκει που δεν ειμαι. Το "ειναι δουλεια αλλων" σημαινει οτι καποιοι ξερουν καλυτερα αρα εχουν την ευθυνη.
Μια κοινωνια πολιτων με συνειδηση ασκει κριτικη ωστε βελτιωθει. Εισαι τοσο ηλιθιος ή τοσο βολεμενος ωστε να μην σε ανησυχει τιποτα απο αυτα που συμβαινουν γυρω σου? Αποφευγεις να απαντησεις...

είσαι λοιπόν υπέρ των κινητοποιήσεων τύπου Κερατέας, καταστάσεις δηλ. όπου ο λαός εξεγείρεται κατά της επιβολής της κρατικής εξουσίας με έργα και δη βίαια και επιθυμείς περαιτέρω να γενικευτούν τέτοια φαινόμενα ώστε να επιφέρουν αντιστοίχως γενικευμένα αποτελέσματα (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)

ερώτηση: πόσο σίγουρος είσαι ότι αν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα η ζωή μας θα αλλάξει προς το καλύτερο; (επιθυμητή η αναφορά απτών παραδειγμάτων, εάν και εφ'όσον ετούτα υπάρχουν :rolleyes: )

Η κρατικη εξουσια επιβαλεται με βια. Και βια θα βρει απεναντι της.
Στην Κερατεα δεν υπαρχει τιποτα περισσοτερο απο την προσπαθεια εφαρμογης μιας υπουργικης αποφασης πιστευεις ή ειναι προσπαθεια φιμωσης οποιαδηποτε μορφης αντιδρασης;

Και για την ερωτηση σου.. Δεν ειμαι σιγουρος οτι η πραγματικοτητα μας θα αλλαξει προς το καλυτερο, αλλα η απαθεια και ο ωχαδερφισμος αυτης της γυφτορατσας που εχει κανει το τριπτυχο "ετσι ειναι τα πραγματα εδω".. "εδω ειναι Ελλαδα".. "εγω θα τ'αλλαξω;" κανονα συμπεριφορας.. ειναι καιρος να αλλαξει. Και καποια στιγμη θα αλλαξει και η πραγματικοτητα μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το παιζω ειδικος, εκει που δεν ειμαι. Το "ειναι δουλεια αλλων" σημαινει οτι καποιοι ξερουν καλυτερα αρα εχουν την ευθυνη.
Μια κοινωνια πολιτων με συνειδηση ασκει κριτικη ωστε βελτιωθει. Εισαι τοσο ηλιθιος ή τοσο βολεμενος ωστε να μην σε ανησυχει τιποτα απο αυτα που συμβαινουν γυρω σου? Αποφευγεις να απαντησεις...

Η κρατικη εξουσια επιβαλεται με βια. Και βια θα βρει απεναντι της.
Στην Κερατεα δεν υπαρχει τιποτα περισσοτερο απο την προσπαθεια εφαρμογης μιας υπουργικης αποφασης πιστευεις ή ειναι προσπαθεια φιμωσης οποιαδηποτε μορφης αντιδρασης;

Και για την ερωτηση σου.. Δεν ειμαι σιγουρος οτι η πραγματικοτητα μας θα αλλαξει προς το καλυτερο, αλλα η απαθεια και ο ωχαδερφισμος αυτης της γυφτορατσας που εχει κανει το τριπτυχο "ετσι ειναι τα πραγματα εδω".. "εδω ειναι Ελλαδα".. "εγω θα τ'αλλαξω;" κανονα συμπεριφορας.. ειναι καιρος να αλλαξει. Και καποια στιγμη θα αλλαξει και η πραγματικοτητα μας.

Αυτοί που ξέρουν έκριναν ότι η Κερατέα είναι ο κατάλληλος τόπος για χυτυ...
Και έχουν την ευθύνη.
Κάποιος πρέπει να αποφασίζει στην τελική.
Αν οι κερατιώτες τόσα χρόνια έχτιζαν αυθαίρετα, καταπατούσαν, βρώμιζαν με παράνομες χωματερές, δεν σημαίνει ότι θα είναι για πάντα εκτός νόμου...
Και το κυριότερο, δεν θα κρατάνε όμηρο μια ολόκληρη πρωτευουσα 4.000.000 επειδή ξαφνικά θυμήθηκαν τί όμορφο είναι το οβριόκαστρο...

Από κει και πέρα, αν εσύ θεωρείς ότι όποιος φωνάζει πιο δυνατά έχει και δίκιο, πάω πάσο...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Aν ησουν 10 χρονια μεγαλυτερος θα θυμοσουν τις διαφημησεις με τα echo στα ΑΜ για "οικοπεδα στην κερατεα (εαεαεα) με φως νερο τηλεφωνο (νονονο)" και θα καταλαβαινες τι οικογενειες μαζευτηκαν εκει. Εννοω φτωχες...

Τυχαινει απο κληρονομια να εχω (μικρο) οικοπεδο στα συνορα της Εκαλης. Ρε μαγκες δεν εχει πιασει φωτια ποτε, μπορει στο χιλιομετρο να καιγεται το συμπαν αλλα ως δια μαγειας με το που φτανει κοντα εξασθενει. Με το ιδιο σκεπτικο που η Εκαλη δεν καηκε ποτε, γινεται σκουπιδοτοπος η Κερατεα....

Η ζωη μας θα αλλαξει προς το καλυτερο ΙΜΟ οταν γενικευτουν αυτες οι αντιδρασεις, γινει η Ελλας ισωμα και ξεκινησουμε απο το μηδεν. Δεν βλεπω φως στην πεπατημενη της "αλλαγης"....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom