στο ειπα οτι θα γινεις ρομπα, αρχιζουμε λοιπον...οι αγροτες αποζημιωνονται απο τον ελγα, τον ελγα τον ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, σε οποιοδηποτε τιμολογιο που παιρνοθν για πωληση προιοντων παρακρατειται 3%για τον ελγα, παθουν δεν παθουν ζημια ΟΛΟΙ οι αγροτες πληρωνουν τον ελγα, δηλαδη ασφαλιζουν το προιον τους κατα καποιο τροπο, πες μου λοιπον εσυ καμαρι μου ποιος αγροτης θα δεχτει να του κοψουν εικονικο τιμολογιο με περισσοτερ χρηματα απο την στιγμη που θα πληρωσει περισσοτερα στον ελγα, η ποιο θα ειναι το κερδος του εμπορου αν του καλυψει αυτος την διαφορα του ελγα;; αρα μαλακιες σου εχει πει καποιος, τις επιδοτησεις δεν τις δινει το ελληνικο κρατος αλλα η ε.ε, το οτι εγινε και γινεται κακη χρηση των επιδοτησεων απο πολλους αγροτες δεν το αρνειται κανενας, θες να παμε στα μερη μου να δεις ποσοι αγροτες εχουν μερσεντες η αλλο παραπλησιο αυτοκινητο;; μετα ομως θα εισαι ετοιμος για δημοσιο ξευτιλικη;; και κατι τελευταιο, η επιστροφη του φ.π.α στους αγροτες ειναι 11% οταβ το κρατος φορολογει τα προιοντα τους στην καταναλωση με 13%......,οτι αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε