aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
παλι στον εφτασαν στα νεφρα και πονεσες;;εξαέρωση εγώ προτείνω.
αααααααααααχχαχααχαχαχχααχαχαχ
παλι στον εφτασαν στα νεφρα και πονεσες;;εξαέρωση εγώ προτείνω.
αααααααααααχχαχααχαχαχχααχαχαχ
κι αυτός ξερόλας ;ακου λοιπον προκλητικε ξερολα, οι περισσοτεροι απο αυτους και μαλιστα οι 50 και ανω δεν ηταν επιλογη τους να μεινουν αγροτες και να μην σπουδασουν οπως εσυ αναλφαβητε, και εσενα σε ταισε η ε.ε αν εισαι ιδιωτης η δημοσιος, το να εγκαλεις καποιον για κακη διαχειριση οκ, αλλα να ειρωνευεσαι καποιον γιατι δεν εχει τις α γνωσεις σε κανει σκουπιδι
ακου λοιπον προκλητικε ξερολα, οι περισσοτεροι απο αυτους και μαλιστα οι 50 και ανω δεν ηταν επιλογη τους να μεινουν αγροτες και να μην σπουδασουν οπως εσυ αναλφαβητε, και εσενα σε ταισε η ε.ε αν εισαι ιδιωτης η δημοσιος, το να εγκαλεις καποιον για κακη διαχειριση οκ, αλλα να ειρωνευεσαι καποιον γιατι δεν εχει τις α γνωσεις σε κανει σκουπιδι
τι εγινε επιασε διαφραγμα η πουτσα του αραπη;; σε λιγο δεν θα κρατας ουτε το σκατο σουκι αυτός ξερόλας ;
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
όταν δεν έχει τις γνώσεις τα τρώει σε μερσεντέ....
μετά όταν του τα ζητάνε πίσω λέω γιατί με κυνηγάτε ένας αγράμματος φουκαράς είμαι....
όταν έπαιρνε την επιδότηση βέβαια το παιζε αυθεντία γύρω γύρω.....
δεν είναι τυχαίο αυτό που βγαλε ο λαός.....
ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ.
τωρα κλαμα με, ή χωρίς απολυτηριο.
η διαλεκτική σου όταν στριμώχνεσαι είναι για σεμινάριο αγροτικής μαλακίας.παλι στον εφτασαν στα νεφρα και πονεσες;;
α γεια σου, τ' ακους περσονα..εσενα λει σκουπιδιΔεν ειμαι δημοσιος υπαλληλος.
Δεν εχω παρει ποτε επιδομα ανεργιας.
Ειδαμε και τα νεα παιδια ποσο ενδιαφερονται να μαθουν 5 πραγματα γυρω απο τη δουλεια τους. Εχω συγγενεις και βλεπω...
Οσο για τους 50 και ανω, μπορουσαν αντι να τσακωνονται στα καφενεια για το πολιτικα να κατσουν να διαβασουν κατι, που θα τους φανει χρησιμο.
Σκουπιδια ειναι οσοι εζησαν για χρονια στην πλατη των αλλων.
κι αυτός ξερόλας ;
αααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ.
όταν δεν έχει τις γνώσεις τα τρώει σε μερσεντέ....
μετά όταν του τα ζητάνε πίσω λέω γιατί με κυνηγάτε ένας αγράμματος φουκαράς είμαι....
όταν έπαιρνε την επιδότηση βέβαια το παιζε αυθεντία γύρω γύρω.....
δεν είναι τυχαίο αυτό που βγαλε ο λαός.....
ΠΟΝΗΡΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ.
τωρα κλαμα με, ή χωρίς απολυτηριο.
τι εγινε επιασε διαφραγμα η πουτσα του αραπη;; σε λιγο δεν θα κρατας ουτε το σκατο σου
Ειμαι ξερολας αλλα δεν απαντησε αναλυτικα σε οσα του ειπα. Μηπως γιατι ειναι περιπου οπως τα λεω?
η διαλεκτικη μου διαμορφωνεται αναλογα με τον ποιον διαλεγομαι, οταν αλλος βγαζει κραυγες σαν να τον γαμανε δεν φταιω εγω, να προσεχεις μην χεστεις καμια μερα απο το ξεκολιασμαη διαλεκτική σου όταν στριμώχνεσαι είναι για σεμινάριο αγροτικής μαλακίας.
ααααααααααααααααααααχαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχα
σου απαντώ βλάχικα λοιπόν.
θα με κλάσεις τομπούτσο.
α γεια σου, τ' ακους περσονα..εσενα λει σκουπιδι
και σένα σε γαμάει ο αράπης;
αααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχα
η διαλεκτικη μου διαμορφωνεται αναλογα με τον ποιον διαλεγομαι, οταν αλλος βγαζει κραυγες σαν να τον γαμανε δεν φταιω εγω, να προσεχεις μην χεστεις καμια μερα απο το ξεκολιασμα
γιατί πότε άρχισε;Βλεπω σταματησες να επιχειρηματολογεις....
γιατί πότε άρχισε;
σου προτεινα κατι αν θυμασαι, να παμε στα μερη μου και μετα αν εισαι ετοιμος για δημοσιο ξεφτυλικη;; εισαι;; ασε τα πολλα λογια λοιπον, οποιος εχει αδικο πουτσα και ξυλο, εγω η εσυ..Ειμαι ξερολας αλλα δεν απαντησε αναλυτικα σε οσα του ειπα. Μηπως γιατι ειναι περιπου οπως τα λεω?
να μας γνωρίσεις την ξεφτυλίκη.σου προτεινα κατι αν θυμασαι, να παμε στα μερη μου και μετα αν εισαι ετοιμος για δημοσιο ξεφτυλικη;; εισαι;; ασε τα πολλα λογια λοιπον, οποιος εχει αδικο πουτσα και ξυλο, εγω η εσυ..
εσενα δεν σε γαμανε, εχουν γουστο, γι' αυτο λοιπον μην τριβεσαινα μας γνωρίσεις την ξεφτυλίκη.
πρέπει να είναι καμμιά βλάχα γκόμενα από τα μέρη σου.
αααααααααααχχααχχαχαχααχαχχαα