Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
στα αρχίδια μου...
Να σου πω, πάντως πέρα από την πλάκα, κάτι απίστευτες γυφτιές στις γειτονιές που έχω κατάκαιρούς μείνει τις κάνουν και δικοί μας.
Το μπάσκετ με τη σακούλα σκουπιδιών στον κάδο από το μπαλκόνι αργά το βράδυ το είχε παίξει δικός μας. Το φτύσιμο από το μπαλκόνι στο δρόμο πάλι δικός μας ενώ ο ίδιος πετάει και τα μυξομάντηλα που φυσάει τη μύτη του ο γυφτόμπεης να πουμε.
Άκου ρε μαλακα, χου και φτου από το μπαλκόνι στο δρόμο. Του γαμάς τίποτε; Μόνο που το θυμάμαι φουντώνω. Στη γειτονιά λέει τον φοβούνται διότι ήταν παλιά πληροφοριοδότης της αστυνομίας και έχει τα κονέ και καλεί την αστυνομία για όποιον του κάθεται στη μύτη. Βέβαια κι αυτοί δεν έχουν καθαρή τη φωλιά τους (διάφορες παρανομίες) αλλά δεν πάει άλλο με αυτόν.
Πάντως και οι ξένοι κάνουν τα απίστευτα. Αλβανίδα έχει πετάξει τσιγάρο από το μπαλκόνι το οποίο πήγε κι έκατσε στο λάστιχο τζαμιού του αυτοκινήτου κι έσβησε εκεί, ενώ έχουν κατουρήσει μερικές φορές στα παρτέρια, στις εισόδους των πολυκατοικιών ξένοι. Έχω δει τουλάχιστον 2-3 φορές νυχτερινή ώρα.
Τί τα θέλουμε;. Ένας μαλάκας φθάνει να γαμήσει το σύστημα...