Νέα

Fake «ελληνικά» OnlyFans scammers;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Καλησπέρα παίδες. Μιας και η ΑΕΚαρα είναι 2-0 νωρίς νωρίς με κόκκινη είπα να μη περιμένω 4 ώρες να πάει Κυριακή και να το ρίξω απο σήμερα.
Εσείς που ασχολείστε με OnlyFans έχετε παρατηρήσει ότι έχει γεμίσει scam και φαινομενικά ψεύτικα προφίλ απο δήθεν Ελληνίδες?
Όλα αυτά τα προφίλ έχουν το εξής pattern:
Προφίλ στα σόσιαλ κατά προτίμηση instagram, tik tok και όλα μα όλα τα προφίλ κάνουν το ίδιο ηλίθιο στυλ βίντεο με γραμμένο σλόγκαν φαρδύ πλατύ σε κάθε βίντεο τους.
Kάπως έτσι:
1731177910986.png

Φυτρώνουν σα τα μανιτάρια πολλά account με το ίδιο στυλ και σε πρωωθούν στο εκάστοτε OF προφίλ.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
To Onlyfans από μόνο του σκαμ είναι.
Τα σκαμ σε πειράξανε τώρα, δηλαδή να τα χώνεις χωρίς να γαμάς δεν είναι σκαμ; :headbang:
Τι διαφορά έχει αν στα τρώει ο Ινδός από τη γκόμενα;
Πάλι :wanker: είσαι.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Καλησπέρα παίδες. Μιας και η ΑΕΚαρα είναι 2-0 νωρίς νωρίς με κόκκινη είπα να μη περιμένω 4 ώρες να πάει Κυριακή και να το ρίξω απο σήμερα.
Εσείς που ασχολείστε με OnlyFans έχετε παρατηρήσει ότι έχει γεμίσει scam και φαινομενικά ψεύτικα προφίλ απο δήθεν Ελληνίδες?
Προφίλ στα σόσιαλ κατά προτίμηση instagram, tik tok και όλα μα όλα τα προφίλ κάνουν το ίδιο ηλίθιο στυλ βίντεο με γραμμένο σλόγκαν φαρδύ πλατύ σε κάθε βίντεο τους.
Kάπως έτσι:
1731177910986.png

Φυτρώνουν σα τα μανιτάρια πολλά account με το ίδιο στυλ και σε πρωωθούν στο εκάστοτε OF προφίλ.
Ισχυει. Ακριβως οπως τα λες.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.123
Πόντοι
2.546
Αθλιοτατο.Κ οσο πιο πολυ/πολλες τοσο πιο ανουσιο γινεται/εγινε.Πλεον μονο τις κραζω γτ μας κοροιδευουν,οποτε κραζω.

toer1000

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
13
Πόντοι
0
Όχι μόνο only fans. Τσαταρω με μια αντίστοιχη στο ινστα. Της λέω κάνεις συνάντηση μου λέει ναι. Της λέω που και πόσο. Μου λέει έχω χώρο, 50 ευρώ δωράκι για 3 ώρες. Τι λες ρε φίλε λέω....πένα. Της κλείνω ραντεβού για Πέμπτη 19.00. Οκ μου λέει. Την Πέμπτη 4 στέλνω για επιβεβαίωση και μου λεει να βάλω τα χρήματα σε paysafe κάρτα. Καλά της λέω μόνο κας όταν βρεθούμε. Δεν απάντησε ποτέ....μεγάλη απατη

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.159
Πόντοι
506
Kάπως έτσι:
1731177910986.png

Γίνονται τέτοια πράγματα στο of? Περίεργο. Εγώ νόμιζα ότι τα κορίτσια εκεί ήταν σοβαρά. Ρε κοίτα κάτι πράγματα..

kokkalis.gif

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
Kάπως έτσι:
1731177910986.png

ΓΑΜΑΘ ?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.026
Πόντοι
2.356
Όχι μόνο only fans. Τσαταρω με μια αντίστοιχη στο ινστα. Της λέω κάνεις συνάντηση μου λέει ναι. Της λέω που και πόσο. Μου λέει έχω χώρο, 50 ευρώ δωράκι για 3 ώρες. Τι λες ρε φίλε λέω....πένα. Της κλείνω ραντεβού για Πέμπτη 19.00. Οκ μου λέει. Την Πέμπτη 4 στέλνω για επιβεβαίωση και μου λεει να βάλω τα χρήματα σε paysafe κάρτα. Καλά της λέω μόνο κας όταν βρεθούμε. Δεν απάντησε ποτέ....μεγάλη απατη
εμ πως θα παιξει στοιχημα ο μουσατος που εχει κλεψει τις φωτογραφιες αυτηνης που μιλας?

οταν εμεις μπαιναμε στο MIRC με ντεμεκ γυναικεια ονοματα για να σπασουμε πλακα αυτοι ακομα ηταν στα καλαμπαλικια των πατεραδων τους...

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
364
Πόντοι
21
Γι αυτο μόνο βιντεοκλήση με διάσημη πορνοστάρ και τέλος. Πληρώνεις κάτι παραπάνω βέβαια αλλά τα βίτσια πληρώνονται. Προσωπικά έχω απολαύσει όλα τα σεσιον μου με την θέα audrey bitoni και την jasmine jae

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.679
Πόντοι
736
Γι αυτο μόνο βιντεοκλήση με διάσημη πορνοστάρ και τέλος. Πληρώνεις κάτι παραπάνω βέβαια αλλά τα βίτσια πληρώνονται. Προσωπικά έχω απολαύσει όλα τα σεσιον μου με την θέα audrey bitoni και την jasmine jae
Πόσο φίλε?

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
364
Πόντοι
21
Πεταμένα λεφτά οι Ελληνίδες οι ξένες όμως όχι.
mariejo lebrun η νέα μου ανακάλυψη μύστες μου

pussymaniac

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
456
Πόντοι
21
κάποτε στο instagram πως είχα γλεντήσει μια τέτοια