Νέα

Φαινόμενο σπασαρχίδω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνόντας με τους προλαλήσαντες που επιβραβεύουν τον σαφή ορισμό του εν λόγω ραντεβού, και δίνοντας στην κιουρία το πλεονέκτημα των ανειλλημένων υποχρεώσεων για δύο δικές σου προτάσεις, σου προτείνω την εξής απλή φράση: πάμε γι'άλλα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μαγκεσ σασ εχει τυχει μια γκομενα να σασ λεει καθημερινα ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ? κ οταν τησ τηλεφωνειτε να κανει την κινεζα?μα τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε γμτ?θαυμαστεσ ψαχνουν κ κανουν τοσουσ θεατρινισμουσ για μια γαμωπροσκληση για καφε για να νιωσουν καμποσεσ?σορρυ για την γραφη,γραφω απο wap

τελικα πρεπει να καθιερωθει: κανει την ελληνιδα!..  :tickedoff:
αυτες εχουν τα χιλια μυρια κακα επανω τους, τι μας φταινε οι αμοιρες οι κινεζες??  :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εμένα αυτή η συμπεριφορά μου φαίνεται εντελώς ανισόρροπη και αντικοινωνική. Όταν δεν θέλω να δω κάποιον, δεν του απευθύνω ποτέ πρόσκληση για καφέ με δική μου πρωτοβουλία, είναι εντελώς ανάρμοστο.

Παρόλα αυτά, μου το έχουν κάνει γυναίκες κατά κόρον σε φάσεις που εγώ να μην κάνω νύξη καθόλου και αυτές να λένε "να βρεθούμε μια απο αυτές τις μέρες, να πιούμε καφέ κτλ..." και φυσικά όταν παίρνω τηλ. να το επιβεβαιώσω να τρώω φτύσιμο.
Εννοείται βέβαια πως δεν ξαναπαίρνω εγώ τηλ.,  [size=11pt]κοιαλλά από την άλλη δεν βλέπω κιόλας ρε παιδιά το δικό μου φτύσιμο να πιάνει τόπο,[/size]νώς να παίρνουν αυτές τηλ. και να λένε "λοιπόν πάμε για καφέ σε 2 ώρες στο τάδε μέρος κτλ".

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά σκέφτονται εκείνη την ώρα με το μικρό του το μυαλό, πάντως τέτοια περιστατικά είναι πολύ μα πολύ ενοχλητικά.
:idiot:

Το ότι γουστάρουν φτύσιμο, είναι αλήθεια, ή μάλλον, η μισή αλήθεια... :think:

Πρέπει, όμως, να διαχωρίσουμε αν το φτύσιμο  το ρίξεις σε γκόμενα αφού πρώτα τη γαμήσεις, οπότε τρώει φλασιά και τρελαίνεται, ή αν δεν ασχολείσαι μαζί της γενικά, χωρίς όμως να έχεις κάνει κάτι μαζί της, οπότε πάει γι' άλλα ακόμα κι αν αρχικά ενδιαφερόταν, άλλωστε στην ουρά υπάρχουν πολλοί μαλακοπίτουρες :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom