Νέα

Φαινόμενο σπασαρχίδω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκεσ σασ εχει τυχει μια γκομενα να σασ λεει καθημερινα ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ? κ οταν τησ τηλεφωνειτε να κανει την κινεζα?μα τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε γμτ?θαυμαστεσ ψαχνουν κ κανουν τοσουσ θεατρινισμουσ για μια γαμωπροσκληση για καφε για να νιωσουν καμποσεσ?σορρυ για την γραφη,γραφω απο wap

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και σε ποιόν δεν έχει τύχει; Η γκόμενα είναι για πέταμα και καλύτερα να την αγνοήσεις τελείως.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Την επόμενη φορά πες της "Α αυριο δε μπορω ΙΣΩΣ μια αλλη φορά" και μη ξαναπάρεις τηλ!

Ετσι ...ετσι...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ολο και πληθαινουν αυτες σαν τα μικροβια!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για να καταλάβετε τι θέλουν οι ελεεινίδες δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό άρθρο:

"Καλό παιδί, αλλά...

Μην τον διαλέξεις αν θέλεις να βασανιστείς με μερικά κακά παιδιά ακόμη, ώσπου να το πάρεις απόφαση."

Και στο υπόλοιπο του άρθρου θα δείτε ότι όποιος δεν πίνει μέχρι σούρας, δεν καπνίζει, δε φέρεται άσχημα, φοράει σιδερωμένα ρούχα, είναι ερωτευμένος (=κορόιδο), δεν έχει παρά να κάθεται στην αναμονή και να περιμένει σα  :jerking: πότε η μικρή πριγκήπισσα θα τελειώσει με όσους κάνουν τα αντίθετα για να καταδεχτεί να κοιτάξει κι αυτόν.

Η τεχνική λοιπόν του "ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?" αποσκοπεί στο να κρατάει το υποψήφιο θύμα καψουρωμένο και στην καβάντζα για το μέλλον, ενώ κάποιος χλέμπουρας απολαμβάνει το φρέσκο ψάρι (που όταν μπαγιατέψει θα απολαύσει -τρόπος του λέγειν- και το θύμα, αν συνεχίσει να είναι κορόιδο).

Με άλλα λόγια, κάποιοι είναι στην αναμονή με το πουλί στο χέρι για πολύ μελλοντική χρήση, ενώ κάποιος τελευταίος παίρνει το μουνί (και τον κώλο).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]....Με άλλα λόγια, κάποιοι είναι στην αναμονή με το πουλί στο χέρι για πολύ μελλοντική χρήση, ενώ κάποιος τελευταίος παίρνει το μουνί (και τον κώλο).[/size]

Και πίπα-κώλο!

Επισκέπτης
Μερικοι εδω μεσα συστηματικα παρακολουθουν το Forum του Cosmopolitan,ενδεχομενως να καταθετουν και τα οβολα καθε μηνα για την βιβλο.Μηπως τελικα το bourdela.com απλα ειναι ο καθρεφτης του Cosmopolitan,ενα αντεστραμμενο ειδωλο του?

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι φιλε,εχουν δικιο.το κοσμο ειναι ο καθρευτησ τησ ψυχησ τουσ..καλα κανει ο αδελφοσ κ βαζει τα λινκσ

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
γραψημο θελει μην παεισ τηλ ξανα

Επισκέπτης
Είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε να της γαμάμε πιο πολύ…όταν μας τα σπανέ…

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
οι ποιο τιμιες γυναικες τελικα ειναι οι πουτανες...

Επισκέπτης
μαγκεσ σασ εχει τυχει μια γκομενα να σασ λεει καθημερινα ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ? κ οταν τησ τηλεφωνειτε να κανει την κινεζα?μα τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε γμτ?θαυμαστεσ ψαχνουν κ κανουν τοσουσ θεατρινισμουσ για μια γαμωπροσκληση για καφε για να νιωσουν καμποσεσ?

Φίλε, λυπάμαι, αλλά δείχνεις άγνοια βασικών αρχών του παιχνιδιού.
Όταν παίζει θέμα να βγείς με μια γκόμενα , υπάρχουν δύο απαντήσεις.

1)Ναι θα βγώ μαζί σου για καφέ τότε (συγκεκριμένη ημερομηνία/τόπος/ώρα).

2)Οποιαδήποτε άλλη εξήγα=Δεν σε γουστάρω, δεν πρόκειται ποτέ να κάνω τίποτε μαζί σου αλλά σε παίζω και σε ξεφτυλίζω και σου τρώγω το χρόνο σου μέχρι να βρώ κάποιον που θα γουστάρω τρελά.

Εφόσον σου είπε αυτή να πάτε για καφέ, έπρεπε να πάρεις μία φορά να το επιβεβαιώσεις, εφόσον δεν δεχθηκε να την κλασεις με το άγριο για να δείξεις ότι είσαι άνδρας και να μην ασχοληθείς ξανά.

Το δράμα που βιώνεις τώρα πρόκειται να έχει και χειρότερη συνέχεια. Κάποια στιγμή θα πει ότι είσαι ενοχλητικός, ότι κατάντησες κουραστικός, ότι την παρακαλάς καιρό, ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι δεν σε γουστάρει και άλλα τέτοια σχέδια.

Ο δάσκαλος τα έχει γράψει εδώ :

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πουτάνες στα κρεβάτια σας,αυτό μόνο σας λέω,
μαζί με τους νταβάδες σας κι'αφήστε με να κλαίω.
Η σίφιλη γιατρεύεται,γιατί όμως να κολλήσω,
Δε πρόκειται, δε πρόκειται εγώ να σας γαμήσω!!!
Μαζέψτε τα και φύγετε γιατί δεν είμαι 'γω,
είμαι σκατοκαριόλης από το Χολαργό!
Ο πούτσος μου μεγάλος και μεγαλοπρεπής,
εγώ όμως γαμάω μουνάκια περι οπής.

Album : Βρωμίλλος

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαγκεσ σασ εχει τυχει μια γκομενα να σασ λεει καθημερινα ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ? κ οταν τησ τηλεφωνειτε να κανει την κινεζα?μα τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε γμτ?θαυμαστεσ ψαχνουν κ κανουν τοσουσ θεατρινισμουσ για μια γαμωπροσκληση για καφε για να νιωσουν καμποσεσ?σορρυ για την γραφη,γραφω απο wap

Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό...
Αν μια κοπέλα αρνηθεί ρητή πρόσκληση (προσοχή, όχι γενική ατάκα του τύπου "να πάμε κάποτε για καφέ" αλλά "πάμε αύριο στις 6.00 στο Κολωνάκι- Ραντεβού έξω από το Τζάκσον - over and out") πάνω από 2 φορές απλά δεν ξανασχολείσαι μαζί της και αν τυχόν σε πάρει αυτή της απευθύνεις πάλι ρητή πρόσκληση ώστε να είναι υποχρεωμένη να πει ναι ή όχι και να κόψει τις παπαριές του τύπου "Καλό θα ήταν να τα λέγαμε κάποια στιγμή"..

Καμία γκόμενα δεν μπορεί να παίξει μαζί σου αν δεν της δώσεις εσύ το δικαίωμα...
Και καμία γκόμενα δεν μπορεί να σου στερήσει την αξιοπρέπεια αν δεν της το επιτρέψεις- όπως πχ επιμένοντας να πας για καφέ ή να εξακολουθείς μα μιλάς σε μία τύπισσα που μάλλον σε έχει κλασμένο ή στην καβάτζα...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Για να καταλάβετε τι θέλουν οι ελεεινίδες δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό άρθρο:

"Καλό παιδί, αλλά...

Μην τον διαλέξεις αν θέλεις να βασανιστείς με μερικά κακά παιδιά ακόμη, ώσπου να το πάρεις απόφαση."

Και στο υπόλοιπο του άρθρου θα δείτε ότι όποιος δεν πίνει μέχρι σούρας, δεν καπνίζει, δε φέρεται άσχημα, φοράει σιδερωμένα ρούχα, είναι ερωτευμένος (=κορόιδο), δεν έχει παρά να κάθεται στην αναμονή και να περιμένει σα  :jerking: πότε η μικρή πριγκήπισσα θα τελειώσει με όσους κάνουν τα αντίθετα για να καταδεχτεί να κοιτάξει κι αυτόν.

Η τεχνική λοιπόν του "ΠΑΜΕ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ?" αποσκοπεί στο να κρατάει το υποψήφιο θύμα καψουρωμένο και στην καβάντζα για το μέλλον, ενώ κάποιος χλέμπουρας απολαμβάνει το φρέσκο ψάρι (που όταν μπαγιατέψει θα απολαύσει -τρόπος του λέγειν- και το θύμα, αν συνεχίσει να είναι κορόιδο).

Με άλλα λόγια, κάποιοι είναι στην αναμονή με το πουλί στο χέρι για πολύ μελλοντική χρήση, ενώ κάποιος τελευταίος παίρνει το μουνί (και τον κώλο).
για αυτο και εμεις αν ειμαστε μαγκες πολεμαμε ανορθοδοξα.δε μας θελει η 20αρα?παμε στην 30αρα.δε μας θελει η ψηλη?παμε στην κοντη.δε μας θελει η λευκη?παμε στη μαυρη.η αγορα αδερφια ειναι μεγαλη.αλλα πρεπει να παιζουμε χωρις στερεοτυπα.μονο τοτε οι πιθανοτητες ειναι υπερ μας.μονο τοτε το μειονεκτημα μετατρεπεται σε πλεονεκτημα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Πουτάνες στα κρεβάτια σας,αυτό μόνο σας λέω,
μαζί με τους νταβάδες σας κι'αφήστε με να κλαίω.
Η σίφιλη γιατρεύεται,γιατί όμως να κολλήσω,
Δε πρόκειται, δε πρόκειται εγώ να σας γαμήσω!!!
Μαζέψτε τα και φύγετε γιατί δεν είμαι 'γω,
είμαι σκατοκαριόλης από το Χολαργό!
Ο πούτσος μου μεγάλος και μεγαλοπρεπής,
εγώ όμως γαμάω μουνάκια περι οπής.

Album : Βρωμίλλος

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!!

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
για αυτο και εμεις αν ειμαστε μαγκες πολεμαμε ανορθοδοξα.δε μας θελει η 20αρα?παμε στην 30αρα.δε μας θελει η ψηλη?παμε στην κοντη.δε μας θελει η λευκη?παμε στη μαυρη.η αγορα αδερφια ειναι μεγαλη.αλλα πρεπει να παιζουμε χωρις στερεοτυπα.μονο τοτε οι πιθανοτητες ειναι υπερ μας.μονο τοτε το μειονεκτημα μετατρεπεται σε πλεονεκτημα

Φιλαρακι εχεις απολυτο δικιο εγω αυτο το καταλαβα στα 21 μου μετα απο 1 χρονο αγαμιας επειδη κυνηγουσα τις τελειες εμφανισιακι και τωρα και γαμαω περισσοτερο και εχω γνωρισει γυναικα που αξιζει περισσοτερα και με τι τιμημα?...........10 κιλα παραπανω......αυτο ηταν ολο!!

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα αυτή η συμπεριφορά μου φαίνεται εντελώς ανισόρροπη και αντικοινωνική. Όταν δεν θέλω να δω κάποιον, δεν του απευθύνω ποτέ πρόσκληση για καφέ με δική μου πρωτοβουλία, είναι εντελώς ανάρμοστο.

Παρόλα αυτά, μου το έχουν κάνει γυναίκες κατά κόρον σε φάσεις που εγώ να μην κάνω νύξη καθόλου και αυτές να λένε "να βρεθούμε μια απο αυτές τις μέρες, να πιούμε καφέ κτλ..." και φυσικά όταν παίρνω τηλ. να το επιβεβαιώσω να τρώω φτύσιμο.
Εννοείται βέβαια πως δεν ξαναπαίρνω εγώ τηλ., αλλά από την άλλη δεν βλέπω κιόλας ρε παιδιά το δικό μου φτύσιμο να πιάνει τόπο, κοινώς να παίρνουν αυτές τηλ. και να λένε "λοιπόν πάμε για καφέ σε 2 ώρες στο τάδε μέρος κτλ".

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά σκέφτονται εκείνη την ώρα με το μικρό του το μυαλό, πάντως τέτοια περιστατικά είναι πολύ μα πολύ ενοχλητικά.
:idiot:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
να που θα πιάσει τόπο το φτύσιμο  ;)

Συνημμένα

• image001.jpg