Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
564
Πόντοι
96
Ετσι ειναι. Η Φαιη ακολουθει τη πορεια της Μενεγακη. Μια κλαση πιο κατω βεβαια, αλλα εχει ολο το πακετο. Ξανθια κορμαρα, τηλεπαρουσιαστρια σε μεγαλα καναλια δεν βρισκεις ευκολα για να κανεις τη μοστρα σου στην υψηλη κοινωνια. Ο επομενος φραγκατος-αγαπουλης -χορηγουλης ειναι προ των πυλων. και εγω για εφοπλιστη τη κοβω τη δουλεια
:thumbsup: :thumbsup:

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Καλα και την εσκιζε ο Ουγγαρεζος και ο Λιαγκας κρατουσε το φαναρι και στο τελος τον σουταρε κι απο πανω;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Μήμπως την γαμησε ο μάγειρας που ειχε παλια με τα ταττου;
Για τον Ουγγαρέζο δε νομίζω , εχει clean face

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
η φαιη ηταν το πουτανακι του αλτερ μαζι με βασια λοη τσιμτσιληδες κλπ
η τσιμτσιλη πηρε το μαμοθρεφτο δικηγορο την εκανε καλα
η βασια δεν θυμαμαι
η φαιη πηρε τον κουασιμοδο λιαγκα,φτιαγμενος αυτος τηλεοπτικα την ανεβασε την εκανε σταρ και αφου εφυγαν τα παιδακια της απο την ηλικια μπεμπε ανοιξε το μουνομαγαζι της ανακαινισμενο και φρεσκοξυρισμενο!!
ποιος ψωλαρας την εσκισε απαιτω απο τα λαγωνικα του μπου να μαθουμε!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.763
Πόντοι
6.515
Ετσι ειναι. Η Φαιη ακολουθει τη πορεια της Μενεγακη. Μια κλαση πιο κατω βεβαια, αλλα εχει ολο το πακετο. Ξανθια κορμαρα, τηλεπαρουσιαστρια σε μεγαλα καναλια δεν βρισκεις ευκολα για να κανεις τη μοστρα σου στην υψηλη κοινωνια. Ο επομενος φραγκατος-αγαπουλης -χορηγουλης ειναι προ των πυλων. και εγω για εφοπλιστη τη κοβω τη δουλεια

επειδή οι επιχειρηματιες η εχουν χρεοκωπησει η την εχουν κανει εξω ή είναι στυλ αγγλουπα, εφοπλιστης σιγουρα.
Λογικα θα εχει ηδη τη λιστα και θα μελεταει τους διαθεσιμους και τα τοναζ, μπορει να της τη δανεισε η καινουργιου  :rockon:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.459
Πόντοι
216
Μηπως τραβιεται με το Κωστοπουλο, την αλλη λερα της Ελλαδας?

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.233
Πόντοι
206
κουασιμοδο δεν τον λες, λιγο στομαχι παραπανω, να ειμαστε και λογικοί  :S
εχει πολυ μεγαλη καμπουρα και οι ωμοι του ερχονται μπροστα,γι αυτο το ειπα.νταξη κοιλιτσα εχουν σχεδον ολοι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.455
Πόντοι
9.931
Απο εδω και πέρα λογικά η Φαιη για ενα διάστημα θα ασχοληθεί με νεανικές πούτσες και μετά απο κάνα χρόνο θα ψάξει να βρει κανα 40 φεύγα για να το ξαναπαίξει καλή σύζυγος και νοικοκυρά.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
αχ που εισαι σταμουλη πατουσοπιρφορε  :'(

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
επειδή την έχω δει από κοντά αρκετές φορές και τελείως άφτιαχτη σας λέω ότι έχετε πέσει θύματα του marketing. Η κοπέλα με άριστα το 10 είναι στο 5.1. Είναι ενα κοριτσάκι που δεν εχει τίποτα ιδιαίτερα ωραίο επάνω του, ούτε σώμα ούτε κυρίως πρόσωπο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.739
Πόντοι
2.606
επειδή την έχω δει από κοντά αρκετές φορές και τελείως άφτιαχτη σας λέω ότι έχετε πέσει θύματα του marketing. Η κοπέλα με άριστα το 10 είναι στο 5.1. Είναι ενα κοριτσάκι που δεν εχει τίποτα ιδιαίτερα ωραίο επάνω του, ούτε σώμα ούτε κυρίως πρόσωπο.

Τυπε ετσι ηταν  :think: :S :S :S

ugly+girl.jpg

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.010
Πόντοι
3.936
Μήμπως την γαμησε ο μάγειρας που ειχε παλια με τα ταττου;
Για τον Ουγγαρέζο δε νομίζω , εχει clean face

Είχε βγάλει ο Θέμος πολλά βίντεο που έκανε παιχνίδι με τον μάγειρα μπροστά στη κάμερα.

Ο Λιάγκας που το παίζει συντηρητικός που ήταν τότε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom