Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
:o :o :o
προσεχως το πολύ σε μια βδομαδασε ποσο χρονο θα ξαναδουμε μουνοτρυπιδι απο σταυροποδι λες;
προσεχως το πολύ σε μια βδομαδα
εγραψες!!!ηταν εντελως αντιτηλεοπτικος ο χαλβας, της εριχνε τα νουμερα,
ο λιαγκας ο μεγαλοδημοσιογραφος του σταρ για το μονο που ηταν καλος ηταν να ενημερωνει για το εξωγαμο του αλιγατορα με την ελεφαντινα στο ζωολογικο της μπρατισλαβα.
τζωννυ συντροφος ΘΑΣΟΚ ο λιαγκας..δεν ντρεπεσαι??επιτελους τον εδιωξε τον μπουχεσα
τοτε ρογα,στο αλτερ μουνοτρυπα,κωλοτρυπιδι ποτε θα δουμε ρε παιδια??o λιαγκας ηταν απλα ένα πισωγυρισμα στη μεγαλη καριερα της που αρχισε να τη κτιζει μεθοδικα από το μακεδονια tv πετωντας τη ρογα εξω
τοτε ρογα,στο αλτερ μουνοτρυπα,κωλοτρυπιδι ποτε θα δουμε ρε παιδια??
σημερα πηγα σε μια γνωστη μου που δουλευει σε ενα μαγαζακι κ μου λεγε για την φαιη...μου λεγε οτι περναει ενα Γολγοθα...μαλιστα εβλεπε το πρωινο μονο κ μονο για την Φαιη.Ήμαρτον με το ξανθό μηδενικό ξέκωλο...
o λιαγκας ηταν απλα ένα πισωγυρισμα στη μεγαλη καριερα της που αρχισε να τη κτιζει μεθοδικα από το μακεδονια tv πετωντας τη ρογα εξω
Η τυπισσα κατω αριστερα βγαζει σελφι;
Τυπε στην σημερινη εποχη η οικογενεια και τα παιδια αποτελουνε τροχοπέδη για καποια σαν την Φαιη που μπορει να κανει μεγαλη καριερα μπροστα απο τις καμερες. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/imagecache/optimize/others/DSC_1767.jpg[/img[/URL]]
[/quote]πως το βλεπεις,θα κανει γυρισματα η θα κατεβει κανα Μεταξι?
Τυπε με φόντο 3 ατομα που γαμιούνται πρεπει να μαζεψε πολλα likes :S :S :S
γιατι το λες αυτο Γιωργο?λιαγκας με την φαιη σκορδα ηταν θεμα χρονου να χωρισουνε
γιατι το λες αυτο Γιωργο?
αληθευει ΓιωργοΟ Γιωργος εχει επώνυμο νονό και μαθαινει τι συμβαινει στον χωρο της showβιζ ακομη και πριν δημοσιευθεί στο CIAO τυπε. :S :S :S