Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
ο Ακης!!!!!
Ο Άκης είναι αθώος.
ο Ακης!!!!!
κι ο σημιτης τυπε..καθολου πιονι κ δοσιλογοςΟ Άκης είναι αθώος.
κι ο σημιτης τυπε..καθολου πιονι κ δοσιλογος
μην ακουτε μαλ..ιες!!
κι ο τσολακογλου παλιοτερα τυπε...Ο Σημίτης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.
Εσύ τρολάρεις τώρα κ καλά κάνεις.
Αν είναι να έρθει θα έρθει αφού έχουμε διαλυθεί κ φυσικά χωρίς υπουργό τον Πάνο που μπορεί να είναι μπουλης αλλά ξέρει από Άμυνα.
με αλεξη κουλη διδυμο δε μασαμε μια τυποι μου!!!
ΝΑΙ ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕς!!!Είσαι ΧΑ εσύ και ας μη το λες
Γραμμή Μιχαλολιακου περνάς.
ΝΑΙ ΤΥΠΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕς!!!
ειμαι ο ξαδερφος του Γερμενη με το μακρυ μαλλι,πυρηναρχης στο μενιδι ,πρωην ;)
τα πηρα τυπε ....Γιατί τσιμπάς;
τα πηρα τυπε ....
κ προδωθηκα...
Σωστός δικέ μου.Αν δεν βρεί άμεσα κάποιον χορηγό,τότε ίσως βγεί στην βίζιτα,αν και δύσκολο,γιατί ακόμα είναι ψηλά.Και εγώ σε εφοπλιστή το κόβω...Αλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό σκεπτικό παντρεύονται κοινοχρηστες...Ναι μεν είναι καλές στην εμφάνιση,αλλά όταν έχει περάσει απο πάνω της ο καθένας,ο οποίος μπορεί να είναι και του κύκλου του,δεν τους πειράζει;Χώρια οι αλβανοί κηπουροί κτλ κτλ...Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα κάποιο παρελθόν.Αλλά σήμερα του έχουμε γαμήσει τη μάνα.Ετσι ειναι. Η Φαιη ακολουθει τη πορεια της Μενεγακη. Μια κλαση πιο κατω βεβαια, αλλα εχει ολο το πακετο. Ξανθια κορμαρα, τηλεπαρουσιαστρια σε μεγαλα καναλια δεν βρισκεις ευκολα για να κανεις τη μοστρα σου στην υψηλη κοινωνια. Ο επομενος φραγκατος-αγαπουλης -χορηγουλης ειναι προ των πυλων. και εγω για εφοπλιστη τη κοβω τη δουλεια
Ποιος εφοπλιστης θα γυρίσει να κοιτάξει μάνα με 2 παιδιά;
Και τι μανα; Τη πρώην γυναίκα του Λιάγκα..
Τη πρώην γυναίκα του...
...του Λιάγκα :S :S :S