nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.207
- Πόντοι
- 1.106
Μα απόδειξη μέσω mydata εεεεκάνω στοχευμένο μάρκετινγκ έχω βαρεθεί να βλέπω στα πιεμ ''φίλε μπορείς να μου στείλεις τη λιόλιου''
Θέλω να με πατάει με τη γόβα της και μετά να την γλύφω
cash onlyΜα απόδειξη μέσω mydata εεεε
Το mydata καλύπτει την περίπτωση cash. Οχι στην φοροδιαφυγή.....cash only
συμφωνώ γιαυτό έχω ανεβάσει 30% τις τιμές για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και κυρίως ο κωστής....Το mydata καλύπτει την περίπτωση cash. Οχι στην φοροδιαφυγή.....
Τέλεια. Δηλαδή με Μαύρα θα το ΄πάρω -30% - ΦΠΑ????συμφωνώ γιαυτό έχω ανεβάσει 30% τις τιμές για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και κυρίως ο κωστής....
Ποια ειναι η Λιολιου;για να ξέρεις....ακόμα μου στέλνουν πι εμ αν έχω το βίντεο με τη λιόλιου
όχι αν θες μαύρα πήγαινε στη λαική εμείς είμαστε σοβαρή εταιρεία θα το πληρώσεις με κάρτα για να φανεί στο τάξις και θα λάβεις ονομαστική απόδειξη στο μειλ σου.Τέλεια. Δηλαδή με Μαύρα θα το ΄πάρω -30% - ΦΠΑ????
έχουν αφηνιάσει τώρα μου ζητάμε ακόμα και screenshotΠοια ειναι η Λιολιου;
Δίνω cash ....όχι αν θες μαύρα πήγαινε στη λαική εμείς είμαστε σοβαρή εταιρεία θα το πληρώσεις με κάρτα για να φανεί στο τάξις και θα λάβεις ονομαστική απόδειξη στο μειλ σου.
κάτω η φοροδιαφυγή.
έχει χαλάσει η ταμειακή δεν μπορώ να πάρω cash μόνο κάρτα και απόδειξη κατευθείαν στην εφορία μη σου πω και με κοινοποίηση στον κωστή.Δίνω cash ....
Το mydata απόδειξη θέλει, οχι υποχρεωτικά κάρτα.
Τέλος πάντων. Νέα πρόταση . Μισά μαύρα , μισά α΄σπρα παίζει??
πες να σου κοψει ενα δελτιο αποστολης και μολις φτιαξει την ταμειακη να κοψει το τιμολόγιοΔίνω cash ....
Το mydata απόδειξη θέλει, οχι υποχρεωτικά κάρτα.
Τέλος πάντων. Νέα πρόταση . Μισά μαύρα , μισά α΄σπρα παίζει??
ωραία. Στείλε το video και στον Κωστή και θα ρυθμιστεί το θέμα mydata... Θα μπει εξαίρεση...έχει χαλάσει η ταμειακή δεν μπορώ να πάρω cash μόνο κάρτα και απόδειξη κατευθείαν στην εφορία μη σου πω και με κοινοποίηση στον κωστή.
δεν παίρνουμε μαύρα δεν είμαστε τέτοιοι πως να στο πω εδώ θα πληρώσεις premium λιανική με καπέλο και απόδειξη με τάξη και αλφαδιά
ξηλώσου
μαν ακόμα δεν έχεις ψωνίσει τίποταωραία. Στείλε το video και στον Κωστή και θα ρυθμιστεί το θέμα mydata... Θα μπει εξαίρεση...
Μην ανησυχεις
ΑΑ δεν κατάλαβες. Ψωνίζω με μετρητά μαύρα και στελνεις και το video στον Κωστή να γλυτώσεις τον έλεγχο.μαν ακόμα δεν έχεις ψωνίσει τίποτα
μήπως είσαι από αυτούς που πάνε και ζητάνε προσφορές για πολλά πράγματα και στο τέλος δεν παίρνεις τίποτα?
για αρχή δεν πουλάμε τίποτα που να κάνει κάτω από 500 ευρώ οπότε ξέχασε τα τα μετρητά.ΑΑ δεν κατάλαβες. Ψωνίζω με μετρητά μαύρα και στελνεις και το video στον Κωστή να γλυτώσεις τον έλεγχο.
ΟΚ???
ααα 1300 cash. Θέλεις????για αρχή δεν πουλάμε τίποτα που να κάνει κάτω από 500 ευρώ οπότε ξέχασε τα τα μετρητά.
τι μας πέρασες για μπακάλικο?
1400 με κάρτα και είναι ετοιμοπαράδοτο και όσο αργείς να το αγοράσεις ρισκάρεις να μπουν και να το πάρουνΑργείς 1200 έπεσε