Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.842
- Πόντοι
- 3.656
για να ξέρεις....ακόμα μου στέλνουν πι εμ αν έχω το βίντεο με τη λιόλιου
τι έτσι τζάμπα? να το κλείσουμε το μαγαζί τότεΝα σου πω ενα μυστικο , αν το στειλεις θα σταματησουν
ανεβασε τιμοκατάλογο αδερφε να σωσεις τον κοσμακη , και εγω θα σου γραψω και θετικη κριτικητι έτσι τζάμπα? να το κλείσουμε το μαγαζί τότε
αν δω ότι έχει πολύ ζήτηση κάτι μπορεί να γίνει αλλά μόνο με προκαταβολή σε μπιτκοινανεβασε τιμοκατάλογο αδερφε να σωσεις τον κοσμακη , και εγω θα σου γραψω και θετικη κριτικη
ναι αλλα αν δεν ενημερωσεις τον κοσμο οτι εχεις το υλικο ρε μαν πως περιμένεις να πουλησεις ;αν δω ότι έχει πολύ ζήτηση κάτι μπορεί να γίνει αλλά μόνο με προκαταβολή σε μπιτκοιν
κάνω στοχευμένο μάρκετινγκ έχω βαρεθεί να βλέπω στα πιεμ ''φίλε μπορείς να μου στείλεις τη λιόλιου''ναι αλλα αν δεν ενημερωσεις τον κοσμο οτι εχεις το υλικο ρε μαν πως περιμένεις να πουλησεις ;
Να σου πω ενα μυστικο , αν το στειλεις θα σταματησουν
Μου ζητανε αυτο που παιζουν μαζι Λιολιου-Κωνστα σε πμ,τους στελνω σε εσενα βεβαια που το εχεις
Κατι πειραξε αυτη ή ειναι φρεσκο το μποτοξΜωρή καυλιάρα!!!
Μεγάλωσε η μυτηΚατι πειραξε αυτη ή ειναι φρεσκο το μποτοξ
Eκει που γελαει στο τελος,το στομα θυμιζει λιγο το χαμογελο του Τζοκερ(εκεινο βεβαια δεν ηταν τοσο μεγαλο)Μεγάλωσε η μυτη
Ένα μποτοξάκι λόγω καινούριας σεζόν πρέπει να το κανε. Βέβαια θα συνοδεύτηκε με πολλές λευκές μάσκες περιποίησης προσώπου για καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος από τον αρχιτέκτονα. Αυτό είναι στήριγμα στη σχέση, να την έχει έννοια για να βγει λαμπερή στην πρεμιέρα.Κατι πειραξε αυτη ή ειναι φρεσκο το μποτοξ
Ο αρχιτεκτονας ειναι διαφημιστικο εφε,ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ οχι να τη σκιζει και να της κανει μαλιστα και περιποιηση προσωπου για τελειωμα αλλα ουτε καν να του τον εχει πιασει.Παω στοιχημα οτι οι κοινες "εμφανισεις" στα κρουαζιεροπλοια και οι διαρροες απο τα μεσημεριαναδικα και τα περιοδικα ειναι ολα φτιαχτα,καλη ωρα αμα εχετε δει το γνωστο σηριαλ στους 2 ξενους η κουντουρατου με τον αιαντα με τη ψευτικη σχεση τους.Η φαιη θελει ΓΑΜΙΑ(δες)σε αυτη τη φαση της ζωης της,αλλο με το -γυμνοσα-λιαγκα που ηθελε καριερες και οικογενειες,θελω να ελπιζω τουλαχιστον οτι ειναι κολπο αυτη η εικονικη σχεση για ντορο γυρω απο το ονομα της,θα χασω καθε ελπιδα γις τις γυναικες αν τετοια θεα τα εχει με τετοιο μαλακοκαυληΕδω θα μου πεις οι γυναικες της showbiz πανε με γερους,με μπουχεσες,με ασχημους,με μετροσεξουαλ,με ο,τι θες ,στο φλουφλη τον αρχιτεκτονα θα κολλησει η αλλη?ελπιζω και παλι να μη κανω λαθος και να ειναι ολα αυτα ενα κολπο.Ένα μποτοξάκι λόγω καινούριας σεζόν πρέπει να το κανε. Βέβαια θα συνοδεύτηκε με πολλές λευκές μάσκες περιποίησης προσώπου για καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος από τον αρχιτέκτονα. Αυτό είναι στήριγμα στη σχέση, να την έχει έννοια για να βγει λαμπερή στην πρεμιέρα.