nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.321
- Πόντοι
- 1.106
Επιτέλους μετά από ημέρες σήμερα είναι ντυμένη σαν πουτανα που πηγαινει για ραντεβου σε κυριλέ ξενοδοχειο
Αν δεν ανέβουν τα νούμερα θα βελτιωθεί κι άλλο.Επιτέλους μετά από ημέρες σήμερα είναι ντυμένη σαν πουτανα που πηγαινει για ραντεβου σε κυριλέ ξενοδοχειο
Μετά τη συνέντευξη νομίζω με εκείνον τον πραγματογνωμονα για τον Mad Clip γυρνάνε να κάτσουν και η καυλα σέρνει με το τακουνι το σκαμπό!!!Μπούτια μπούτια μπούτια!!!!
Έχει ωραίο σώμα η μιλφαρα πόδια ατελείωτα..Μπούτια μπούτια μπούτια!!!!
Μετά τη συνέντευξη νομίζω με εκείνον τον πραγματογνωμονα για τον Mad Clip γυρνάνε να κάτσουν και η καυλα σέρνει με το τακουνι το σκαμπό!!!
Ανεβάστε ASAP ο οποίος μπορεί ??
Θεός! RespectΕδώ είσαι!
ΣΑΝ ΚΙΝΕΖΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑΔεν ειμαι μεγαλος φαν της, οκ ομορφη γυναικα και αρκετα καυλα!
Αλλα σημερα ηταν κουκλαρα η τυπισσα! Μουναρος απλα!
ΣΑΝ ΚΙΝΕΖΑ ΕΓΙΝΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ
Σουηδία η σοουμπιζ φίλε. Ίσως και λιγο ψωμολυσσα του Λιάγκα ΟΚΘα με πειτε κατίνα, αλλα πως κανει παλι εκπομπη με τον Λιάγκα? τα ξαναβρηκαν?
Στο δικο σας το χωριο εχει τετοιες ξανθιες μιλφαρες;Εχει τετοια προφορα η Φαιη η μπερδευετε αυτα που ακουτε στα χωρια σας με την εικονα της Φαιης κανοντας ενα αποτροπαιο μονταζ στο θολωμενο σας υπολειμμα μυαλου;ελα φιλιναδα μι βλεπς,εχου γεν του φασιου αικο του κιλκις,τσξεγιλαου ουλνούς ,πιταου κανα ιταλικου κιολα και σφαζουντι στα πουδαρια μου,τσδειχνου μια φουρα ντβδουμαδα δάχλα και τριλένονται δω ζναθήνα