Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.630
- Πόντοι
- 1.046
Και εγώ για να είμαι ειλικρινής αυτό σκέφτηκα....Αχ μιλφάρα να σου κατεβάσω τα φερμουάρ.....
Στην τελευταία φωτό ειδικά με τα ροζ...Μας έφτιαξε!η θεία Φαίη έχει καύλες
Έτσι! Να της απλώνεις τα χύσια με το πουτσοκέφαλο όπως αλείφει τον αφρό.Kάπου στη μέση πάει να πέσει η πετσέτα της μιλφάρας!!!
Πω ρε τι μας κάνει η καριόλα βραδιάτικα.....
Κάτι ακούγεται ότι έχει έναν πιτσιρικά από κοντά.Ε την βρωμιάρα ψοφαει για ψωλή.
Που εθεάθη ρε γκασμά, βγάζει τα κερατά της από την τηλεόραση, τι βίζιτες να κάνει; Σας έχει φάει η μαλακίαΌχι εθεάθη
Εθεάθη στη Λάρισα σε πολυτελές ξενοδοχείο με γνωστό επιχειρηματία και sugar daddy. Την καλημέρα μου....Που εθεάθη ρε γκασμά, βγάζει τα κερατά της από την τηλεόραση, τι βίζιτες να κάνει; Σας έχει φάει η μαλακία
Nαι να ήρθε τότε που διαφήμιζε το καινούργιο εμπορικό της Λάρισας που την είχαν στα εγκαίνια και κάθε τρεις και λίγο το διαφήμιζε.Που το είχε διαφημίσει και στο ίνστα και στην εκπομπή της δεν παίζει ε????Εθεάθη στη Λάρισα σε πολυτελές ξενοδοχείο με γνωστό επιχειρηματία και sugar daddy. Την καλημέρα μου....
Τρέλα βυζιά έχει!Γκομεναρα είναι πάντως και κρατιέται καλά!Kάπου στη μέση πάει να πέσει η πετσέτα της μιλφάρας!!!
Πω ρε τι μας κάνει η καριόλα βραδιάτικα.....
Και μόνο που βρέθηκε με τον συγκεκριμένο που παίρνει βίζιτες κλειστού κύκλου και τις πάει σε 5αστερα που εσύ ούτε την πουτάνα της σειράς δεν μπορείς να πας μου φτάνει για να καταλάβω τι ρόλο βαράει η κυρία που θαυμάζεις....Δηλαδή πιστευετέ οτι θα εκανε βίζιτες και θα πήγαινε σε ξενοδοχείο;;;
Δεν μιλάω για τότε....Nαι να ήρθε τότε που διαφήμιζε το καινούργιο εμπορικό της Λάρισας που την είχαν στα εγκαίνια και κάθε τρεις και λίγο το διαφήμιζε.Που το είχε διαφημίσει και στο ίνστα και στην εκπομπή της δεν παίζει ε????
Χαχα !Δηλαδή πιστευετέ οτι θα εκανε βίζιτες και θα πήγαινε σε ξενοδοχείο;;; Ρε στην μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να εκανε βιζιτες θα πήγαινε σε καμια βιλα η σε κανα σκάφος....