Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.432
Πόντοι
201
Πάντως η πουτάνα έχει δει ότι έχουν ανέβει τα νούμερα τελευταία και κάθε μέρα έχει τα πόδια έξω σερί!!!Καμιά σχέση με τις μαλακίες που φορούσε το πρώτο καιρό φέτος..
Οντως,καθε μερα με τα 2 μετρα ποδια ειναι η μιλφαρα,παντως τα βλεπεις μονο οταν ειναι ορθια ή οταν κανει συνεντευξεις με αυτα τα επικα σταυροποδια,το θεμα ειναι να βγαλει και τις βυζαρες της εξω οπως παλιοτερα,εποχες αλτερ ή και αντ1 πιο προσφατα,και να εχει τα μασταρια μονιμο πλανο ο σκηνοθετης οταν κουτσομπολευουνε,μεχρι να τη χυνουμε,εκει να δεις πως θα σηκωθουν χιλιαδες ψωλες και μαζι με αυτες και τα νουμερα της εκπομπης...Φαιη,αν θες τηλεθεαση,πεταξε τα ολα

:bigdick::jade: :bigdick: :jade: :bigdick: :jade:

Τελευταία τροποποίηση:

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Πάντως η πουτάνα έχει δει ότι έχουν ανέβει τα νούμερα τελευταία και κάθε μέρα έχει τα πόδια έξω σερί!!!Καμιά σχέση με τις μαλακίες που φορούσε το πρώτο καιρό φέτος..
Μπορει να διαβαζει και τη σελιδα της :2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Τί νόμιζε,ότι τη βλέπουμε για τη μούρη της;

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.736
Πόντοι
2.256
Η καβλιάρα ζωντοχήρα ξέρει ότι ο κώλος είναι το αδύνατο σημείο της και το παλεύει. Κάνει θεραπεία για να αυξήσει τον όγκο από τα κωλομέρια κατά 30 % με τη μέθοδο της Κιμ Καρντάσιαν. Τα μηχανικά κωλοσκάμπιλα πάντως την πονάνε.

Συνημμένα

• YouCut_20211014_145336690.mp4
    6,8 MB · Εμφανίσεις: 61

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.301
Πόντοι
20.686
Η καβλιάρα ζωντοχήρα ξέρει ότι ο κώλος είναι το αδύνατο σημείο της και το παλεύει. Κάνει θεραπεία για να αυξήσει τον όγκο από τα κωλομέρια κατά 30 % με τη μέθοδο της Κιμ Καρντάσιαν. Τα μηχανικά κωλοσκάμπιλα πάντως την πονάνε.
Ετοιμαζει τον κωλο της η Φαίη?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Αρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει

faih-skorda1.png

starxidiams

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
646
Πόντοι
81
Αρκεί να μην κάνει τον κώλο της σαν της Καρντασιαν.Προσωπικά δε με χαλάει ο κώλος της όπως είναι και τώρα,δεν ξέρω γιατί θέλει να τον μεγαλώσει

faih-skorda1.png
Νταξει
Ψιλο ακωλη νομίζω...
Απόψεις ειναι αυτά βέβαια

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.978
Πόντοι
9.931
Ετοιμαζει τον κωλο της η Φαίη?
Τον ετοιμάζει γιατι μαλλον θα βγει σε αναζήτηση γαμια η ισως εχει βρει και θελει να του προφέρει μεγαλύτερο κωλο στο πισωκολλητο:fuck1::fuck2::pipa3:

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.504
Πόντοι
7.636
Τον ετοιμάζει γιατι μαλλον θα βγει σε αναζήτηση γαμια η ισως εχει βρει και θελει να του προφέρει μεγαλύτερο κωλο στο πισωκολλητο:fuck1::fuck2::pipa3:
Πάντως άσχημα δεν θα περάσει οποίος είναι ο υποψήφιος...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.301
Πόντοι
20.686

faih-skorda1.png
Ποιος κωλος :think:

Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441

faih-skorda1.png
Άμα δεν σε χαλάει ο κώλος στη φωτογραφία που είναι σαν 70χρονης τότε ποιος..Χαμηλά στάνταρ έχεις ρε τύπε μου ,είπαμε

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Βλέπω ότι οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχετε συνηθίσει τις χοντροκωλες, πλαστικοποιημένες τύπου Καρντάσιαν και σας χαλάει η Φαίη. Τι να κάνει η γυναίκα; Αυτόν τον σωματότυπο έχει. Ψηλά αδύνατα πόδια και μικρό έως ανύπαρκτο κωλαρακο.
Εδώ ολόκληρη Αλεσαντρα Αμπρόζιο, μοντέλο της Victoria's Secret και έχει ανύπαρκτο κώλο.
1634223451997.png

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.421
Πόντοι
3.506

faih-skorda1.png
Ενταξει ξερουμε οτι ο κωλος δεν ειναι το δυνατο της σημειο αλλα εχω την εντυπωση οτι στην συγκεκριμενη φωτο εχει πεσει τοσο ρετους που τον εχει εξαφανισει εντελως.Χωρια που η μεση της εδω ειναι μια ευθεια,το παρακαναν στο photoshop.Και συ ρε τυπε τοσες αρετουσαριστες της κυκλοφορουν,αυτη βρηκες να βαλεις;:cheesy:
Μην τρελαθουμε ομως η γυναικα ειναι μουναρα απ τις λιγες,η κορμαρα της ειναι για πολλες αμαρτιες,εχει τον τροπο να μας τον κανει καγκελο,καυλα μεγιστη η Φαιαρα...Παρακατω 2 αρετουσαριστες προς αποκατασταση της αληθειας...
Υγ:Την εχω ικανη να μας διαβαζει εδω μεσα,και να παει να φουσκωσει τον κωλο της για να μας ικανοποιησει χαχαχα

fay ass1.jpg

fay ass2.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Αυτόν που της έδωσε η φύση.Γιατί να τον πειράξει;Σ'αυτό το σώμα,αυτός ο κώλος ταιριάζει.Το στήθος αν είναι πλάκα μπορεί να το φουσκώσει,αλλά τον κώλο μπορεί να τον χαλάσει εντελώς αν αρχίσει εμφυτεύματα και τέτοια

Εμένα μόνο η μούρη της με χαλάει,αλλά αν είχε και μούρη και κώλο καλύτερα θα'ταν μοντέλο

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.134
Πόντοι
1.046
Ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα πουκάμισο.Σκέψου να γυρνάς σπίτι και να σε περιμένει έτσι η καυλομιλφάρα.Πωπω μπουτάρες που έχει. :takethis:

Συνημμένα

• ezgif.com-gif-maker.gif
    ezgif.com-gif-maker.gif
    24,2 MB · Εμφανίσεις: 267
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
2.861
Πόντοι
441
Βλέπω ότι οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια έχετε συνηθίσει τις χοντροκωλες, πλαστικοποιημένες τύπου Καρντάσιαν και σας χαλάει η Φαίη. Τι να κάνει η γυναίκα; Αυτόν τον σωματότυπο έχει. Ψηλά αδύνατα πόδια και μικρό έως ανύπαρκτο κωλαρακο.
Εδώ ολόκληρη Αλεσαντρα Αμπρόζιο, μοντέλο της Victoria's Secret και έχει ανύπαρκτο κώλο.
1634223451997.png
Δεν εχουμε συνηθισει τις χοντροκωλες και ουτε τις γουσταρουμε,εδω μεσα πατε απτο ενα ακρο στο αλλο,υπαρχουν και οι νορμαλ κωλοι ξερεις,τα ισοπεδωνετε ολα μολις διαφωνειτε με καποιον σαν καλοι ουγγανοι.
Οταν διαφωνειτε να το εκφραζετε με επιχειρηματα και οχι με πορδες αναφερομενοι σε αγνωστους μεταξυ αγνωστων λες και ξερετε τα γουστα του καθενα
Ουτε ο κωλος της Καρντασιαν μαρεσει αλλά ουτε και ο ανυπαρκτος κωλος της Σκορδα
Χαλια ο ενας χαλια και ο αλλος,χωνεψτε το να παμε παρακατω.
Εσυ που σου κανουν και λαικ,ανεφερες τα ακραια παραδειγματα της Καρντασιαν και ενος μοντελου της Victoria Secret ,λες και στην μεση δεν υπαρχει τιποτα,το χαος.
Δηλαδή ,ολες στον πλανητη μας έχουν κωλο ή σαν της Σκορδά,ή σαν της Καρντάσιαν με αυτά που λες.
Anyway,καλή η Σκορδά,την έχω παιξει και γω παλια με τις βυζαρες και τα ποδια της αλλά κώλος 0 όπως και η Τσιμτσιλή.
Και μαθετε να ακουτε και την γνωμη του αλλου που και που στο bou ή στη κανονικη σας ζωη και να μην γινεστε ακραίοι.Δεν ειναι ολες οι γυναικες ουτε Καρντασιαν ουτε Σκορδά ουτε Λίμα,υπαρχει και η μεση που για καποιο λογο μαλλον αγνοεις πληρως.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.301
Πόντοι
20.686
Οντως η Σκορδα εχει φοβερα ποδια αλλα κωλο μηδεν.
Και τελικα ο καθενας εχει τα δικα του γουστα και προτιμησεις.
Και δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.

boobookies

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Like
16.736
Πόντοι
2.256
Μεγάλο σχολείο τελικά το κανάλι Alter και οι θερμές σχέσεις που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Απενοχοποίησε την έλξη μεταξύ γυναικών.

Συνημμένα

• toprwino_ant1_1634555740631.jpg
    toprwino_ant1_1634555740631.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 294

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom