Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ποιο κατάληλός για ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ???

• Θανάσης Παφίλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιώργος Τούσσας

• Μπάμπης Αγγουράκης

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.

• Κανένας. Είναι όλοι της Πλάκας...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
str81977, όποιος δεν συμφωνεί με το κόμμα ΚΚΕ ή κάνει κριτική είναι φασίστας....

δείτε τον πλουραλισμό ιδεών που επικρατούν στο ΚΚΕ, ο καθένας έχει τις απόψεις του, άλλες ο Αγγουράκης άλλες ο Παφίλης....ΕΛΕΟΣ...όλοι είναι σαν παπαγαλάκια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ερώτηση προς συντρόφους:

1. Διαβάζουν εφημερίδες και βιβλία που δεν εγκρίνει το ΚΚΕ ??? (Εκτός του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ)

2. Βλέπουν άλλο κανάλι εκτός του 902 ??? Ακούν ραδιόφωνο εκτός του 902 fm ???    

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΑχαρακτηρΙστος...
ΠροσΟχη...

Δεν ξέρω για το εγχειρίδιο του καλού φασίστα αλλά πες στους ινστρούχτορες να σας μοιράσουν κανά εγχειρίδιο ορθογραφίας...

(Υ/γραφο: Έως πρόσφατα απέφευγα να ασχολούμαι με την ορθογραφία μελών...Αλλά η συμπεριφορά ορισμένων με έκανε να αναθεωρήσω...)

Δεν νομίζω ότι ΄σε ενόχλησε η ανοδρογραφία μου (άλλωστε είμαι δυσλεξικός) αλλά η φωτογραφία σου με την κουκούλα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
ΚΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ - 17%

παλιο αλλα καλο συνθημα
μου εχει μεινει απο τα φοιτητικα χρονια

Ούτε στην 100η κατανομή δε θαπαιρνε ο κόκκινος φασισμός 17% στην Ελλάδα. 13% πήραν με το ζόρι το 89  όταν ενώθηκαν με το τότε ΚΚΕ εσωτερικού και πήραν και δυσαρεστημένους απ' το ΠΑΣΟΚ. Η πραγματική τους δύναμη είναι (και θα παραμείνει) γύρω στο 7%.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
...οι σύντροφοι του ΚΚΕ έχουν μεγάλη πλάκα. Πολεμούν τον φασισμό για να επιβάλουν τον δικό τους φασισμό...

...σε ποια πρώην κομουνιστική χώρα υπήρχε δημοκρατία ???

anatolgami, κοροϊδεύουν ακόμα αρκετό κόσμο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του 2007 πήρε 8% :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
str81977, όποιος δεν συμφωνεί με το κόμμα ΚΚΕ ή κάνει κριτική είναι φασίστας....

δείτε τον πλουραλισμό ιδεών που επικρατούν στο ΚΚΕ, ο καθένας έχει τις απόψεις του, άλλες ο Αγγουράκης άλλες ο Παφίλης....ΕΛΕΟΣ...όλοι είναι σαν παπαγαλάκια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ερώτηση προς συντρόφους:

1. Διαβάζουν εφημερίδες και βιβλία που δεν εγκρίνει το ΚΚΕ ??? (Εκτός του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ)

2. Βλέπουν άλλο κανάλι εκτός του 902 ??? Ακούν ραδιόφωνο εκτός του 902 fm ???   

Είπαμε...
Παραθρησκευτική οργάνωση...

Δεν νομίζω ότι ΄σε ενόχλησε η ανοδρογραφία μου (άλλωστε είμαι δυσλεξικός) αλλά η φωτογραφία σου με την κουκούλα

Και όπως τα μέλη των παραθρησκευτικών οργανώσεων βλέπουν παντού το σατανά, τα κουκούδια βλέπουν παντού φασίστες...Άκόμη και στον καθρέφτη...

Γράψε τώρα ότι είχες ανακαλύψει το καρτέλ των εργολάβων κάτι μήνες πριν να ευθυμήσουμε λίγο και άσε τις ταμπέλες...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
20.Φανή Τρελλη ???

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
...μάλλον Τρελη  :2funny:

...ρε παιδιά, έφτιαξα ολόκληρο θέμα για τον Μπάμπη Αγγουράκη, γιατί δεν τον ψηφίζετε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στη πλουτοκρατία ??? 

Συνημμένα

• agourakis.jpg
    agourakis.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 18

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
To ΚΚΕ με ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο που κατεβάζει δείχνει ότι ουσιαστικά δεν θέλει να πείσει κανέναν άλλο να το ψηφίσει εκτός από τους ήδη υπάρχοντες οπαδούς του.

Πιστεύω ότι στην πραγματικότητα η ηγεσία του είναι ικανοποιημένη με τα ποσοστά που έχει και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να τα αυξήσει.

Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που δεν ενδιαφέρεται για την αύξση των μελών του.
Γιατί αν υπάρξουν νέα μέλη και μπει φρέσκος κόσμος τότε αυξάνεται η αμφισβήτηση της ηγεσίας και αρχίζει να τρίζει η καρέκλα της.

Από αυτή την άποψη το ψηφοδέλτιο είναι τέλειο για την ηγεσία του ΚΚΕ: δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να διαταραχθεί το εσωκομματικό status quo.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Gushallo, ξέρεις δεν συγκρίνω την Ελλάδα με τις αφρικανικές χώρες, διότι το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας είναι κατά πολύ ανώτερο των αφρικανικών χωρών.

...μη διαβάζεις πολλά παραμύθια με κακούς καπιταλιστές και τον ήρωα - μαρξιστή Στάλιν, γιατί σου κάνουν πολύ κακό :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

adonis13 ζήσε με το όνειρο σου, κάποια μέρα ίσως γίνει η επανάσταση (ανατροπή το λέτε τώρα) και δούμε την οικοδόμηση το σοσιαλισμού στην Ελλάδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απορία από τότε που ήμουν φοιτητής προς συντρόφους ΚΚΕ:

1. Γιατί δεν τα πάτε καλά με τη καθαριότητα ? Γιατί οι σύντροφοι δεν πλένονται, δεν ξυρίζονται και φοράνε παλιά ρούχα ? Γιατί οι συντρόφισσες δεν φοράνε μίνι φούστες, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες και τα πόδια ???   :think:

2. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα δίνουν όλα για να μπουν στο Δημόσιο ???  :think:

3. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία σε σώματα ασφαλείας ??? Όταν γίνει η επανάσταση θα πρέπει να υπάρχουν κομουνιστές τα σώματα ασφαλείας για να πιάσουν τους καπιταλιστές και να τους στείλουν στα γκούλαγκ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:   
τα πιστευεις αυτα πουλες σε τι πιστευεις εσυ; εδω μας εχουν πηδηξει κι εσεις ......

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
τα πιστευεις αυτα πουλες σε τι πιστευεις εσυ; εδω μας εχουν πηδηξει κι εσεις ......

...αν γράφω ανακρίβειες μπορείς να πεις τη γνώμη σου, εδώ δεν είναι Περισσός, θα διαβάσεις και άλλες απόψεις, αιρετικές, αντεπαναστατικές  :2funny: :2funny: :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δηλαδη εισαι καπιταλιστης και φασιστας;

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω φιλε μου και ξυριζομαι και μπανιο καθε μερα κανω και καθε αλλο παρα παλια ρουχα φοραω.γιατην δουλεια που λες δεν εχω προβλημα ειτε ιδιωτικος τομεας ειναι ειτε δημοσιος.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
...απλά δεν είμαι κομουνιστής ... αλλά στηρίζω Αγγουράκη.... :2funny:

...ακόμα πιστεύεις στο καπιταλιστής = φασίστας...δηλαδή για το 92% των Ελλήνων... :S

...το ότι τηρείς τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας είναι υπέρ σου, αν και σπάνιο φαινόμενο για κομουνιστές  :think: :think: :think: 

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
δεν ειναι καθολου σπανιο φαινομενο φιλε μου.εχεις λαθος εντυπωση

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
1. Η απλυσια ειναι χαρακτηριστικό των επαναστατων. Παραπέμπει στο βουνο και το ανταρτικο. Στο βουνο που ειναι και πολεμανε σκληρα για να γινει κομμουνισμος στο αιλαντα που να πλυθουν???? δε γινεται.
2. Δε θα δουλευουν οι ενδοξοι κομμουνες για τους σαταναδες καπιταλιστες, αλλα για το κραατος ωστε οι σοβιετικες δημοκρατιες αγελαδος να ειναι πλουσιες και δυνατες, σα τη μανα τους τη σοβιετικη ενωση!
3.Ειναι ψυχολογικο. Απο την κλωτσοπατιναδα που εχουν φαει δε τους παει ψυχολογικα. μολις παρουν εξουσια θα κανουν τη δικη τους αστυνομια στρατοχωροφυλακη με μολοτοφ και αναρχικους μεσα. Ειναι τα δικα τους παιδια.
Τρεμετε βρωμοκαπιταλες, ερχεται η κο-μουνία!!

...ωραία απάντηση, με κάλυψες απολύτα...

...ας θυμηθούμε λίγο τον Μπάμπη Αγγουράκη....

...στις ευρωεκλογές ψήφο στον Μπάμπη Αγγουράκη.... 

Συνημμένα

• agourakis.jpg
    agourakis.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 17

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εδω μεσα ο αντικομμουνισμος δεν εχει οριο!!!!!!!! τι να πω; δεν εχετε επιγνωση της πραγματικοτητας μαλλον.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
adonis13, γιατί δεν μας κάνεις κατήχηση στις αρχές του κομουνισμού ???

Που ξέρεις, μπορεί κάποια στιγμή να γίνουμε και εμείς κομουνιστές..... :2funny:

...πάντως όταν μηλάτε για αντικομουνισμό έχετε πλάκα...σας πιάνει το σύνδρομο της καταδίωξης λες και έσαστε ακόμα στη παρανομία...και ας έχουν περάσει 35 χρόνια από τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ στην Ελλάδα... 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Gushallo, ξέρεις δεν συγκρίνω την Ελλάδα με τις αφρικανικές χώρες, διότι το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας είναι κατά πολύ ανώτερο των αφρικανικών χωρών.

...μη διαβάζεις πολλά παραμύθια με κακούς καπιταλιστές και τον ήρωα - μαρξιστή Στάλιν, γιατί σου κάνουν πολύ κακό :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

adonis13 ζήσε με το όνειρο σου, κάποια μέρα ίσως γίνει η επανάσταση (ανατροπή το λέτε τώρα) και δούμε την οικοδόμηση το σοσιαλισμού στην Ελλάδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απορία από τότε που ήμουν φοιτητής προς συντρόφους ΚΚΕ:

1. Γιατί δεν τα πάτε καλά με τη καθαριότητα ? Γιατί οι σύντροφοι δεν πλένονται, δεν ξυρίζονται και φοράνε παλιά ρούχα ? Γιατί οι συντρόφισσες δεν φοράνε μίνι φούστες, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες και τα πόδια ???  :think:

2. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα δίνουν όλα για να μπουν στο Δημόσιο ???  :think:

3. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία σε σώματα ασφαλείας ??? Όταν γίνει η επανάσταση θα πρέπει να υπάρχουν κομουνιστές τα σώματα ασφαλείας για να πιάσουν τους καπιταλιστές και να τους στείλουν στα γκούλαγκ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:   

Τι μυαλό. Τι ατράνταχτα επιχειρήματα.

Μας έκανες αλοιφή Steka...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
...από τον σημερινό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στη σελίδα 8 (ερώτηση στη Παπαρήγα):

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί τα κομμουνιστικά κόμματα συμμετέχουν στις ευρωεκλογές; Αφού είμαστε αντίθετοι με όλο αυτό το σχέδιο, δε θα ήταν καλύτερο να μην έχουμε κανέναν μέσα στην Ευρωπαϊκή Ενωση για να οργανώσουμε την πάλη έξω από αυτήν;

-- Α. Π.: Κατ' αρχήν μ' αυτήν τη λογική δε θα παίρναμε μέρος ούτε στις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα. Γιατί, μη φανταστείτε ότι είμαστε λάτρεις του αστικού Κοινοβουλίου. Το ίδιο, δεν είμαστε λάτρεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ωστόσο, είναι και εδώ μια μορφή πάλης, ένα πεδίο πάλης, που εμείς σε καμία περίπτωση δεν το θεωρούμε το κύριο και το αποκλειστικό. Για σκεφτείτε να μην έπαιρνε μέρος το ΚΚΕ στις εκλογές ή τ' άλλα κόμματα στη χώρα τους. Στην ουσία, θα λέγαμε στον κόσμο «μπείτε στην παγίδα των άλλων κομμάτων». Είναι στοιχείο έκφρασης της αντίθεσης η συμμετοχή στις εκλογές και πάλη να ισχυροποιηθούν τα κομμουνιστικά κόμματα που με συνέπεια παλεύουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Είναι ένας δείκτης με τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πριν απ' όλα, μπορείς να δώσεις πολύ περισσότερα στοιχεία και αποκαλύψεις, όχι μόνο ιδεολογικοπολιτικές αποκαλύψεις, αλλά και πολύ συγκεκριμένες. Τι γίνεται εκεί, πώς λειτουργεί. Βεβαίως, παρεμβαίνουμε και με στόχο, αν μπορεί κάτι να κατακτηθεί, αυτό να γίνει. Και γενικά ως κομμουνιστικό κόμμα δεν αφήνουμε κανένα μέσο πάλης που μπορεί να βοηθήσει. Κανένα από μόνο του δε φτάνει, και, πολύ περισσότερο, οι εκλογές.

Και θέλω να πω και το εξής πράγμα: Θα έρθει η φάση, η «στιγμή» - ας το πω σε εισαγωγικά, δε θα είναι μια στιγμή - που οι συνηθισμένες και οι κλασικές μορφές πάλης θα έχουν ξεπεραστεί και θα είναι οι μορφές πάλης που δεν έχουν σχέση με την κλασική κοινοβουλευτική ψηφοφορία. Εμείς είμαστε υπέρ τού να υπάρχουν άλλα λαϊκά όργανα, όργανα ελεγκτικού ελέγχου κτλ., συνθήκες πια εδώ σοσιαλισμού, άλλης κατάστασης. Στις σημερινές συνθήκες, και οι εκλογές αποτελούν ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός, και το Κοινοβούλιο είναι σοβαρό πεδίο δράσης που μας δίνει υλικό για να παλεύουμε και εκτός.

________________________________________________________________________________________________________________

...ποιός είπε πως το ΚΚΕ είναι εναντίον της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ???

...στις πρώην λαικές δημοκρατίες υπήρχαν κοινοβούλια, όπου το σύνολο των βουλευτών ήταν μέλη του κομουνιστικού κόμματος...που είχαν εκλεγεί με "δημοκρατικές διαδικασίες" :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

...Gushallo πως ανατρέπεις έτσι τα επιχειρήματά μου...:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έχετε πλάκα πάντως, κι εσύ, κι οι άλλοι φίλοι σου εδώ μέσα.

Μας διασκεδάζετε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom