Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ποιο κατάληλός για ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ???

• Θανάσης Παφίλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιώργος Τούσσας

• Μπάμπης Αγγουράκης

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.

• Κανένας. Είναι όλοι της Πλάκας...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
...παρόλα τα προβλήματα, το βιοτικό μας επίπεδο σαφώς βελτιώθηκε με την είσοδό μας στην Ε.Ε.

...για προβλήματα όπως η διαφθορά, η ακρίβεια, η κακή κατάσταση στη παιδεία, το ασφαλιστικό, η εγκληματικότητα, η λαθρομετανάστευση κλπ δεν ευθύνεται η Ε.Ε. αλλά εμείς ως χώρα και λαός που αδυνατούμε να τα λύσουμε...

...το ΚΚΕ προτείνει λύσεις ουτοπικές και ανεφάρμοστες που απέτυχαν παταγωδώς και οδήγησαν εκατομμύρια κόσμου στη δυστυχία....

...ο Μπάμπης Αγγουράκης αν και νέος πολιτικός πολλά υποσχόμενος, φοβάμαι πως δεν θα λύσει τα προβλήματά μας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:     

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πολυ αντικομμουνιστες ειστες εδω μεσα ρε παιδακι μου.αμαν!!!.δεν αντιλαμαβανεστε οτι μας εχουν πηδηξει;μονο το κκε κραταει εντιμη και σωστη σταση και δεν αλλαζει τις θεσεις του.ημουν ειμαι και θα ειμαι για παντα κομμουνιστης

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
...παρόλα τα προβλήματα, το βιοτικό μας επίπεδο σαφώς βελτιώθηκε με την είσοδό μας στην Ε.Ε.  

Και σε πολλές αφρικανικές χώρες,
το βιοτικό επίπεδο έχει βελτιωθεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Στην Ε.Ε ήταν κι αυτές?

Δεν το έχεις διαβάσει καλά το παραμύθι που σου έχουν δώσει φιλαράκο....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
Gushallo, ξέρεις δεν συγκρίνω την Ελλάδα με τις αφρικανικές χώρες, διότι το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας είναι κατά πολύ ανώτερο των αφρικανικών χωρών.

...μη διαβάζεις πολλά παραμύθια με κακούς καπιταλιστές και τον ήρωα - μαρξιστή Στάλιν, γιατί σου κάνουν πολύ κακό :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

adonis13 ζήσε με το όνειρο σου, κάποια μέρα ίσως γίνει η επανάσταση (ανατροπή το λέτε τώρα) και δούμε την οικοδόμηση το σοσιαλισμού στην Ελλάδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απορία από τότε που ήμουν φοιτητής προς συντρόφους ΚΚΕ:

1. Γιατί δεν τα πάτε καλά με τη καθαριότητα ? Γιατί οι σύντροφοι δεν πλένονται, δεν ξυρίζονται και φοράνε παλιά ρούχα ? Γιατί οι συντρόφισσες δεν φοράνε μίνι φούστες, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες και τα πόδια ???  :think:

2. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα δίνουν όλα για να μπουν στο Δημόσιο ???  :think:

3. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία σε σώματα ασφαλείας ??? Όταν γίνει η επανάσταση θα πρέπει να υπάρχουν κομουνιστές τα σώματα ασφαλείας για να πιάσουν τους καπιταλιστές και να τους στείλουν στα γκούλαγκ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:   

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Gushallo, ξέρεις δεν συγκρίνω την Ελλάδα με τις αφρικανικές χώρες, διότι το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας είναι κατά πολύ ανώτερο των αφρικανικών χωρών.

...μη διαβάζεις πολλά παραμύθια με κακούς καπιταλιστές και τον ήρωα - μαρξιστή Στάλιν, γιατί σου κάνουν πολύ κακό :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

adonis13 ζήσε με το όνειρο σου, κάποια μέρα ίσως γίνει η επανάσταση (ανατροπή το λέτε τώρα) και δούμε την οικοδόμηση το σοσιαλισμού στην Ελλάδα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1. Γιατί δεν τα πάτε καλά με τη καθαριότητα ? Γιατί οι σύντροφοι δεν πλένονται, δεν ξυρίζονται και φοράνε παλιά ρούχα ? Γιατί οι συντρόφισσες δεν φοράνε μίνι φούστες, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες και τα πόδια ???  :think:

2. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τα δίνουν όλα για να μπουν στο Δημόσιο ???  :think:

3. Γιατί οι σύντροφοι του ΚΚΕ αποφεύγουν την εργασία σε σώματα ασφαλείας ??? Όταν γίνει η επανάσταση θα πρέπει να υπάρχουν κομουνιστές τα σώματα ασφαλείας για να πιάσουν τους καπιταλιστές και να τους στείλουν στα γκούλαγκ... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:   

1. Η απλυσια ειναι χαρακτηριστικό των επαναστατων. Παραπέμπει στο βουνο και το ανταρτικο. Στο βουνο που ειναι και πολεμανε σκληρα για να γινει κομμουνισμος στο αιλαντα που να πλυθουν???? δε γινεται.
2. Δε θα δουλευουν οι ενδοξοι κομμουνες για τους σαταναδες καπιταλιστες, αλλα για το κραατος ωστε οι σοβιετικες δημοκρατιες αγελαδος να ειναι πλουσιες και δυνατες, σα τη μανα τους τη σοβιετικη ενωση!
3.Ειναι ψυχολογικο. Απο την κλωτσοπατιναδα που εχουν φαει δε τους παει ψυχολογικα. μολις παρουν εξουσια θα κανουν τη δικη τους αστυνομια στρατοχωροφυλακη με μολοτοφ και αναρχικους μεσα. Ειναι τα δικα τους παιδια.
Τρεμετε βρωμοκαπιταλες, ερχεται η κο-μουνία!!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
Τρεμετε βρωμοκαπιταλες, ερχεται η κο-μουνία!!

...μουνιά έρχονται από τους πρώην κομουνιστικούς παραδείσους  και  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  :fuck2: :fuck2: :fuck2: αβέρτα......

...αν δείτε σε φωτογραφία τον Αγγουράκη θα αλλάξετε γνώμη....και ψήφο  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• agourakis.jpg
    agourakis.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Η μόνη έντιμη στάση από το ΚΚΕ θα ήταν η αποχή του από τις ευρωεκλογές, αφού είναι εναντίον της Ε.Ε., επιθυμώντας τη διαλυσή της. 

Η στάση αυτή λέγεται αλλιώς: "Using your democratic rights to beat the system from the inside"

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

1. Γιατί δεν τα πάτε καλά με τη καθαριότητα ? Γιατί οι σύντροφοι δεν πλένονται, δεν ξυρίζονται και φοράνε παλιά ρούχα ? Γιατί οι συντρόφισσες δεν φοράνε μίνι φούστες, δεν ξυρίζουν τις μασχάλες και τα πόδια ???   :think:

+1000000000
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πλάκα-πλάκα ο Αγγουράκης είναι ο μόνος που έχω δει σε ΜΜΜ και συγκεκριμένα στον ΗΣΑΠ (μπορεί να πήγαινε στον Περισσό). Όλοι οι άλλοι το σνομπάρουν φαίνεται...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ΚΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ - 17%

παλιο αλλα καλο συνθημα
μου εχει μεινει απο τα φοιτητικα χρονια

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ψέμματα, έχω συναντήσει και το συγχωρεμένο το Νώντα Ζαφειρόπουλο της Νέας Δημοκρατίας.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
Πλάκα-πλάκα ο Αγγουράκης είναι ο μόνος που έχω δει σε ΜΜΜ και συγκεκριμένα στον ΗΣΑΠ (μπορεί να πήγαινε στον Περισσό). Όλοι οι άλλοι το σνομπάρουν φαίνεται...

...μα γι' αυτό στηρίζω Μπάμπη Αγγουράκη για την Ευρωβουλή  :rockon: :rockon: :rockon: 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
πολυ αντικομμουνιστες ειστες εδω μεσα ρε παιδακι μου.αμαν!!!.δεν αντιλαμαβανεστε οτι μας εχουν πηδηξει;μονο το κκε κραταει εντιμη και σωστη σταση και δεν αλλαζει τις θεσεις του.ημουν ειμαι και θα ειμαι για παντα κομμουνιστης

Τώρα το κατάλαβες φίλε μου adonis13.
Ο φασισμός είναι ιδεολογία εδώ μέσα, όσο για τον αντικομουνισμό τους είναι παραδοσιακός πλέον. ;)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ναι αυτος ο αντικομμουνισμος τους δεν εχει ορια.αμαν πια!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
μονο το κκε κραταει εντιμη και σωστη σταση και δεν αλλαζει τις θεσεις του.

ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα σύντροφε. Να μην αλλάζεις θέσεις όταν αυτές έχουν ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ εδώ και δεκαετίες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τώρα το κατάλαβες φίλε μου adonis13.
Ο φασισμός είναι ιδεολογία εδώ μέσα, όσο για τον αντικομουνισμό τους είναι παραδοσιακός πλέον. ;)

Βρε καλώς το παιδί...

Που όλο λέει για σκατόψυχους και φασίστες και όλο εδώ το βρίσκω...

Για να τελειώνει το παραμύθι: κομμουνισμός = φασισμός...
Ο αντικομμουνισμός είναι αναγκαία επιλογή για κάθε φιλελεύθερο (όχι απαραίτητα με την οικονομική έννοια) δημοκράτη...
Όχι φυσικά με τη μορφή διώξεων και απαγορεύσεων - δεν είμαστε σταλινικοί- αλλά με τη μορφή της ιδεολογικής και πολιτικής απαξίωσης...

Για εμένα το ΚΚΕ είναι περισσότερο παραθρησκευτική οργάνωση παρά πολιτικό κόμμα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε καλώς το παιδί...

Που όλο λέει για σκατόψυχους και φασίστες και όλο εδώ το βρίσκω...

Για να τελειώνει το παραμύθι: κομμουνισμός = φασισμός...
Ο αντικομμουνισμός είναι αναγκαία επιλογή για κάθε φιλελεύθερο (όχι απαραίτητα με την οικονομική έννοια) δημοκράτη...
Όχι φυσικά με τη μορφή διώξεων και απαγορεύσεων - δεν είμαστε σταλινικοί- αλλά με τη μορφή της ιδεολογικής και πολιτικής απαξίωσης...

Για εμένα το ΚΚΕ είναι περισσότερο παραθρησκευτική οργάνωση παρά πολιτικό κόμμα...

Είσαι αχαρακτήρηστος φίλε μου str81977
Δες το με προσωχή

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.516
Πόντοι
566
ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα σύντροφε. Να μην αλλάζεις θέσεις όταν αυτές έχουν ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ εδώ και δεκαετίες....

Σωστός anatolgami.

Το ΚΚΕ στο πρόσφατο συνέδριό του έκρινε ως θετική την συνεισφορά του Στάλιν στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού, απλώς έγιναν και λάθη....όπως οι εκτελέσεις και ο εκτοπισμός μερικών εκατομμυρίων αντιφρονούντων...

adonis13, απάντησε στα ερωτήματα που έχω θέσει παραπάνω....      

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είσαι αχαρακτήρηστος φίλε μου str81977
Δες το με προσωχή

ΑχαρακτηρΙστος...
ΠροσΟχη...

Δεν ξέρω για το εγχειρίδιο του καλού φασίστα αλλά πες στους ινστρούχτορες να σας μοιράσουν κανά εγχειρίδιο ορθογραφίας...

(Υ/γραφο: Έως πρόσφατα απέφευγα να ασχολούμαι με την ορθογραφία μελών...Αλλά η συμπεριφορά ορισμένων με έκανε να αναθεωρήσω...)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ΑχαρακτηρΙστος...
ΠροσΟχη...

Δεν ξέρω για το εγχειρίδιο του καλού φασίστα αλλά πες στους ινστρούχτορες να σας μοιράσουν κανά εγχειρίδιο ορθογραφίας...

(Υ/γραφο: Έως πρόσφαρα απέφευγα να ασχολούμαι με την ορθογραφία μελών...Αλλά η συμπεριφορά ορισμένων με έκανε να αναθεωρήσω...)

Χα, χα, το μετέτρεψα από ένα πετυχημένο που είδα σε ξένο φόρουμ:
"Welcome to the club of the orthography Nazis".

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom