monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ειναι κριμα που οι γαυροι δεν παραδεχονται οτι θα φανε ΣΥΝΤΡΙΒΗ στο Κλειστο ΟΑΚΑ
Παιδιά ήμουν σήμερα στο μπάσκετ.Ανώτεροι ποιοτικά οι Ρώσοι,σε κανένα σημείο του παιχνιδού δεν τους κοντράραμε.Κρίμα τα λεφτά που έδωσαν οι Αγγελόπουλοι!Ο Γκέρσον προσπαθεί να παίξει ένα μπάσκετ που δεν ενδείκνυται για Ευρώπη.Θέλει να βγαίνουν οι παίχτες στο 1 εναντίον 1 στην επίθεση,γι'αυτό και πήρε παίχτες ικανούς σε αυτόν τον τομέα.Έλα μου όμως που με ομάδες όπως η ΤΣΚΑ που παίζουν τέτοια άμυνα δεν γίνεται να παίξεις έτσι.Στην άμυνα σοβαρά συστήματα δεν υπάρχουν.Ο Ντόμερκαντ 0 στην άμυνα,υποτίθεται ότι είναι σουτέρ αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι από πότε έχει να κάνει καλό ματς.Ο Πεν έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά για μένα είναι περοσσότερο 2,δεν κάνει για 1.Δεν μπορεί να οργανώσει παιχνίδι,να μοιράσει μπαλιές,δεν έχει πλήρη αίσθηση του χώρου.Με απλά λόγια δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει σε μεγάλο βαθμό ο Παπαλουκάς.ʼρα ντόμερκαντ,Πεν πολύ λίγοι για τέτοιο επίπεδο.Και ποιός τους επέλεξε;Ο Γκέρσον.Ο κύριος που ήθελε να φάει τον Σχορτσιανίτη.Αυτός που έδιωξε τον Μακναμάρα,τον οποίο ο ίδιος επέλεξε,χωρίς να τον δούμε αρκετά σε επίσημα ματς.Συμπέρασμα που συνάγεται από τα παραπάνω:GERSON GO HOME!
καλημέρα, συμφωνώ φίλε μου και προσθέτω που ξέχασε και τον Μπουρούση στον πάγκο...