Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εξωκοινοβουλευτικά σταθερά. Συμμετέχω προσανατολίζομαι να ρίξω ψήφο, χωρίς σταυρό κλασσικά. Νομίζω είναι υποψήφιος κι ο ψυχάκιας ο Κούβελας, αλλά αναμενόμενο. Όλοι έχουν και κάποιον καμμένο στις τάξεις τους.
Αν εννοεις το "Συμμετεχω", τοτε ναι ειναι και ο Κουβελας

• Like
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Ποιος είναι ο μη-τρόμπας που θα ψηφίσεις εσύ, τύπε;

Ντρέπεσαι να μας πεις;
Έχω ήδη πει. 3-4 φορές κιόλας μέχρι τώρα. Σου απάντησα και στο πρώτο ποστ.
Καλά, έκανες και δεύτερο ποστ στο λεπτό να με ρωτήσεις το ίδιο πράγμα;
Με συγκινεις που νοιάζεσαι τόσο για την ψήφο μου.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056

και δε σταματάω άμα αξίζει κι αλβανό πρωθυπουργό η Ελλάδα
και δε μου ερχόταν που το είχα ακούσει
Αλβανο μαστρωπο λεει τυπε."Παντελονιαζει κρυφα μα γκρινιαζει φανερα" λες να εννοει τους αξιοτιμους συμπολιτες μας?:confused::confused::confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Και θα προεδρευσει και της ΕΕ το δευτερο εξαμηνο του 2027, που εχει η Ελλαδα την Προεδρια

Φανταζεσαι τον Κασσελακη να προεδρευει της ΕΕ?
Γελανε και τα σφραγισματα μου
Εφιάλτης. Θα μπει σε εφαρμογή το "Plan B" εξόδου της Ελλάδας που δεν έγινε επί Σοϊμπλε :confused::confused:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Πρεπει να επανελθει η κανονικοτητα με ΠΑΣΟΚ δυνατο και διεκδικητή της εξουσιας.
Θα έπρεπε να γυρίζουν μαζικά στο ΠΑΣΟΚ από τον Σύριζα, αλλά αρχίδια πατέρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα έπρεπε να γυρίζουν μαζικά στο ΠΑΣΟΚ από τον Σύριζα, αλλά αρχίδια πατέρα.
Ο Ανδρουλάκης δυστυχως ειναι ανθρωποδιωκτης.

Επισης, ό,τι εχει μεινει σε ΠΑΣΟΚ και Συριζα, ειναι δυνατος μηχανισμος των δυο αρχηγων. Δυσκολα θα αλλαξουν αρχηγο τα επομενα χρονια.

Καποια στιγμη, θελω να πιστευω οτι οι δυο διεκδικητες της εξουσιας στην Ελλαδα θα ειναι ο Πιερρακακης και ο Χριστοδουλακης.
Αλλά κατα το 2031 το βλεπω. Αν οχι το 2035

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Και θα προεδρευσει και της ΕΕ το δευτερο εξαμηνο του 2027, που εχει η Ελλαδα την Προεδρια

Φανταζεσαι τον Κασσελακη να προεδρευει της ΕΕ?
Γελανε και τα σφραγισματα μου
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ.
Εδώ προεδρεύει της Υπερδύναμης και ρυθμίζει τις τύχες του κόσμου ο ανοϊκος ο μπάρμπα-Τζο, που προσπαθεί να καθήσει σε καρέκλα που δεν υπάρχει.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.865
Πόντοι
5.956
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ
Εδώ προεδρεύει της Υπερδύναμης και ρυθμίζει τις τύχες του κόσμου ο ανοϊκος ο μπάρμπα-Τζο, που προσπαθεί να καθήσει σε καρέκλα που δεν υπάρχει.
Και έχει και τους κωδικούς των πυρηνικών.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ.
Πώς θα τα παει μια χαρα ενας ανθρωπος που αγνοει και τα βασικα?
Μπορει οποιοσδηποτε να αναλαβει τετοια θεση?
Μπας και νομιζετε οτι ειναι κατι απλο?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.766
Πόντοι
2.356
Πώς θα τα παει μια χαρα ενας ανθρωπος που αγνοει και τα βασικα?
Μπορει οποιοσδηποτε να αναλαβει τετοια θεση?
Μπας και νομιζετε οτι ειναι κατι απλο?
Ο Μπορέλ, ο Μισέλ και η Ούρσουλα, για να πούμε μερικά ονόματα, είναι δηλαδή το μέτρο της ικανότητας;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Επισης, ό,τι εχει μεινει σε ΠΑΣΟΚ και Συριζα, ειναι δυνατος μηχανισμος των δυο αρχηγων. Δυσκολα θα αλλαξουν αρχηγο τα επομενα χρονια.
Είσαι σίγουρος για την πουστάρα;

Εγώ βλέπω Δευτέρα πρωΐ να ψάχνουν τη Γεροβασίλη στο κινητό.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ο Μπορέλ, ο Μισέλ και η Ούρσουλα, για να πούμε μερικά ονόματα, είναι δηλαδή το μέτρο της ικανότητας;
Ικανός είναι ο Ντράγκι.

Η Ούρσουλα είναι ανθρωπάκι.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και κατι ακομη....
Ειπε κανενας επιτελους στον Στεφανο οτι η εφαρμογη του ποθεν εσχες για την αρχικη δηλωση λογω κτησης ιδιοτητας ειναι κανονικα ανοικτη?

Τον ειδα να λεει στο Συνταγμα "κυριε Μητσοτακη ανοιξε την πλατφορμα να καταθεσουμε αυριο τις δηλωσεις μας". Και χειροκροτουσαν τα βοδια απο κατω.

Και αναρωτιεμαι εγω. Ενας ανθρωπος να του πει τι ισχυει, σε ολοκληρο κομμα, δεν υπαρχει? Δεν θελω να υποθεσω οτι λεει επιτηδες ψεματα για το πόπολο, ενω γνωριζει την αληθεια.

Αλλά τι λεω, εδω ελεγε οτι θα παντρευτει στην Κρητη το καλοκαιρι, και δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ ανθρωπος να του πει οτι ο γαμος του ισχυει κανονικα και στην Ελλαδα με τον τελευταιο νομο και ΔΕΝ μπορει να ξαναπαντρευτει.

Και αυτον τον ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ανθρωπο καποιοι τον ονειρευονται πρωθυπουργο ή οτι "θα τα παει μια χαρα" στην ΕΕ. Οχι ρε τύποι, ούτε ικανος ειναι για πρωθυπουργος ούτε στην ΕΕ θα παει μια χαρα. Σταματηστε να παιζετε με τις τυχες της χωρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι μια χαρα ειναι. Μπορεις να διαφωνεις οσο θελεις μαζι τους, αλλά ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ πολιτικοι και οχι κλόουν. Ελεος καπου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Και αναρωτιεμαι εγω. Ενας ανθρωπος να του πει τι ισχυει, σε ολοκληρο κομμα, δεν υπαρχει? Δεν θελω να υποθεσω οτι λεει επιτηδες ψεματα για το πόπολο, ενω γνωριζει την αληθεια.
Φυσικά και γνώριζε. Πλάκα κάνεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φυσικά και γνώριζε. Πλάκα κάνεις;
Οχι φιλε, ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι δεν γνωριζει, και επισης ειμαι βεβαιος οτι αυτο το κατσαπλιαδικο κομμα πραγματικα ΔΕΝ εχει εναν ανθρωπο να του το πει.

Πραγματικα δεν βλεπω κανενα λογο αυτο το κομμα να εχει διψηφιο ποσοστο. Κανεναν.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Οχι φιλε, ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι δεν γνωριζει, και επισης ειμαι βεβαιος οτι αυτο το κατσαπλιαδικο κομμα πραγματικα ΔΕΝ εχει εναν ανθρωπο να του το πει.
Έχω μιλήσει με δημοσιογράφο για τον συγκεκριμένο.

Πρόκειται για μουνόπανο.

Trump κανονικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom