Εξωκοινοβουλευτικά σταθερά. Συμμετέχω προσανατολίζομαι να ρίξω ψήφο, χωρίς σταυρό κλασσικά. Νομίζω είναι υποψήφιος κι ο ψυχάκιας ο Κούβελας, αλλά αναμενόμενο. Όλοι έχουν και κάποιον καμμένο στις τάξεις τους.
Έχω ήδη πει. 3-4 φορές κιόλας μέχρι τώρα. Σου απάντησα και στο πρώτο ποστ.
Καλά, έκανες και δεύτερο ποστ στο λεπτό να με ρωτήσεις το ίδιο πράγμα;
Με συγκινεις που νοιάζεσαι τόσο για την ψήφο μου.
Επισης, ό,τι εχει μεινει σε ΠΑΣΟΚ και Συριζα, ειναι δυνατος μηχανισμος των δυο αρχηγων. Δυσκολα θα αλλαξουν αρχηγο τα επομενα χρονια.
Καποια στιγμη, θελω να πιστευω οτι οι δυο διεκδικητες της εξουσιας στην Ελλαδα θα ειναι ο Πιερρακακης και ο Χριστοδουλακης.
Αλλά κατα το 2031 το βλεπω. Αν οχι το 2035
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ.
Εδώ προεδρεύει της Υπερδύναμης και ρυθμίζει τις τύχες του κόσμου ο ανοϊκος ο μπάρμπα-Τζο, που προσπαθεί να καθήσει σε καρέκλα που δεν υπάρχει.
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ
Εδώ προεδρεύει της Υπερδύναμης και ρυθμίζει τις τύχες του κόσμου ο ανοϊκος ο μπάρμπα-Τζο, που προσπαθεί να καθήσει σε καρέκλα που δεν υπάρχει.
Ο Στέφανος μια χαρά θα τα πάει. Βλέπουμε και τι τσακμακια ηγέτες έχουν τώρα κάποιες χώρες της ΕΕ.
Και κατι ακομη....
Ειπε κανενας επιτελους στον Στεφανο οτι η εφαρμογη του ποθεν εσχες για την αρχικη δηλωση λογω κτησης ιδιοτητας ειναι κανονικα ανοικτη?
Τον ειδα να λεει στο Συνταγμα "κυριε Μητσοτακη ανοιξε την πλατφορμα να καταθεσουμε αυριο τις δηλωσεις μας". Και χειροκροτουσαν τα βοδια απο κατω.
Και αναρωτιεμαι εγω. Ενας ανθρωπος να του πει τι ισχυει, σε ολοκληρο κομμα, δεν υπαρχει? Δεν θελω να υποθεσω οτι λεει επιτηδες ψεματα για το πόπολο, ενω γνωριζει την αληθεια.
Αλλά τι λεω, εδω ελεγε οτι θα παντρευτει στην Κρητη το καλοκαιρι, και δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ ανθρωπος να του πει οτι ο γαμος του ισχυει κανονικα και στην Ελλαδα με τον τελευταιο νομο και ΔΕΝ μπορει να ξαναπαντρευτει.
Και αυτον τον ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ ανθρωπο καποιοι τον ονειρευονται πρωθυπουργο ή οτι "θα τα παει μια χαρα" στην ΕΕ. Οχι ρε τύποι, ούτε ικανος ειναι για πρωθυπουργος ούτε στην ΕΕ θα παει μια χαρα. Σταματηστε να παιζετε με τις τυχες της χωρας
Και αναρωτιεμαι εγω. Ενας ανθρωπος να του πει τι ισχυει, σε ολοκληρο κομμα, δεν υπαρχει? Δεν θελω να υποθεσω οτι λεει επιτηδες ψεματα για το πόπολο, ενω γνωριζει την αληθεια.