ρε δε μπα να λες,στην δική μας την κοινωνία η μπασκλασαρία του ανδρέα
@sex volcano νούνερο 2 σε γράφει
Το νούμερο 1 κάποιον δω μέσα σε απόγνωση μου θυμίζει
ρε δε μπα να λες,στην δική μας την κοινωνία η μπασκλασαρία του ανδρέα
Ξέρεις ποιός θα στείλει ευρωβουλευτές με τους ευρωσκεπτικιστές ;;;Η Ελλάδα είναι σχεδόν σαν χώρα ασήμαντη εντελώς για τους συσχετισμούς στην Ευρώπη
Στις μεγάλες χώρες που παίζουν ρόλο για πρώτη φορά διαφαίνεται ελπίδα νίκης των Nation-consrvatives πράγμα που ίσως βοηθήσει τον μέσο Ευρωπαιο πολίτη και ίσως με τα απόνερα βοηθηθεί και ο ραγιας που κατοικεί στην Ελλάδα
Για Ανδρέα μιλάμε ...Άστον Γιώργορε δε μπα να λες,
ναι αλλά ψήφισες ΓΑΠ επειδή ο λαός πείναγε (και τότε πείναγε) ,Για Ανδρέα μιλάμε ...Άστον Γιώργο
Σεισμός σεισμός σοσιαλισμός .ναι αλλά ψήφισες ΓΑΠ επειδή ο λαός πείναγε (και τότε πείναγε) ,
να τα λέμε όλα
Ανεκτίμητο βιντεάκι.ρε δε μπα να λες,
έτσι και πάρει λεφτά ο κόσμος μετά μη τον είδατερε δε μπα να λες,
Eνας γραφικος, που πουλαει επιστολες στον Ιησου, λεει για τον πρωθυπουργο της χωρας "πώς εισαι ετσι ρε".
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΟΥΛΗ! «πώς είσαι έτσι ρε ούτε ο Mr bean! κοιτάξτε εδώ!»
μιλαμε αυτος ο λαος μια ζωη για τον μπουτσο...Ανδρεα,ΓΑΠ.Τσιπροπουστα,ΒΒουδα της Ραφηνας(την πατησα και εγω με δαυτον)ναι αλλά ψήφισες ΓΑΠ επειδή ο λαός πείναγε (και τότε πείναγε) ,
να τα λέμε όλα
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα θεωρήσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο .Eνας γραφικος, που πουλαει επιστολες στον Ιησου, λεει για τον πρωθυπουργο της χωρας "πώς εισαι ετσι ρε".
Ενας νουνεχής ανθρωπος, θα θεωρησει οτι ξεφτιλιζεται αυτος που λεει αυτην την χυδαιοτητα.
Ενας ανοητος, θα θεωρησει οτι ξεφτιλιζεται ο υβριζομενος.
Την ψηφο μου στον Βουδα την εχω μετανιωσει κι εγωμιλαμε αυτος ο λαος μια ζωη για τον μπουτσο...Ανδρεα,ΓΑΠ.Τσιπροπουστα,ΒΒουδα της Ραφηνας(την πατησα και εγω με δαυτον)
Ενδοοικογενειακή διαφωνία.Ο Βενιέρης αδελφός του Βελόπουλου Θεσσαλονίκη πολιτεύται με ΝΔ.Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα θεωρήσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο .
Τρόμπας και στα δεξιά, τρόμπας και στα κεντροδεξιά.
Παπαδοπουλος που σας χρειαζεται ε?Αλλα εδιωξε τον Βασιλια μαςμιλαμε αυτος ο λαος μια ζωη για τον μπουτσο...Ανδρεα,ΓΑΠ.Τσιπροπουστα,ΒΒουδα της Ραφηνας(την πατησα και εγω με δαυτον)
Γιατι, στα αριστερα?Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα θεωρήσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο .
Τρόμπας στα δεξιά, τρόμπας και στα κεντροδεξιά.
μεγα σφαλμα αυτοΠαπαδοπουλος που σας χρειαζεται ε?Αλλα εδιωξε τον Βασιλια μας
Τι θα ψηφίσεις, τύπε;Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα θεωρήσει ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον τόπο .
Τρόμπας στα δεξιά, τρόμπας και στα κεντροδεξιά.
Τα 11 του πασοκ τοτε ηταν πολλα,οι 3-4 τετραετιες(τουλαχιστον) που λες οτι θα κυβερναει ο Κυριακος ειναι λιγεςΤην ψηφο μου στον Βουδα την εχω μετανιωσει κι εγω
Αλλά πόσο θα κυβερνουσε πια το ΠΑΣΟΚ?
Ειχε ηδη 11 χρονια τοτε
Κανένα σφαλμαμεγα σφαλμα αυτο