teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
Τοσα ξερεις τοσα λεςΆσε κι εδώ που είμαι μας έχουν κατακλύσει βαλκάνιες και ανατολικες ξανθες υπάρξεις. Και ανοιξε το ματι μας...
Τοσα ξερεις τοσα λεςΆσε κι εδώ που είμαι μας έχουν κατακλύσει βαλκάνιες και ανατολικες ξανθες υπάρξεις. Και ανοιξε το ματι μας...
Σου θίξαμε τις ελλεηνίδες τυπε;;;;Τοσα ξερεις τοσα λες
οχι τυπε, αντθετως μου ελυσες πολλες αποριεςΣου θίξαμε τις ελλεηνίδες τυπε;;;;
Στη διάθεση σας ....οχι τυπε, αντθετως μου ελυσες πολλες αποριες
Αν την συγκρίνουμε με αυτήν στο avatar σου για παραδειγμα δεν φτουράει τίποτα... απορω με ορισμενους, δεν εχουν δει γυναικα στη ζωη τους και την εχουν κανει θεα;πολυ απλη ομως....
Φίλε κι εγώ αν είχα ξεμείνει μαζί της σε ερημονήσι και ειχα να κανω σεξ κανα 2-3 μηνες ισως να την εβλεπα ετσι....Οκ πάρα πολύ όμορφη, μου αρέσει υπερβολικά.
Αυτό όμως με τα ψυχολογικά και ότι πρέπει να τα πούνε όλα αυτά δημόσια,
ε αει σιχτίρ.
ειναι ιεροσυλια να μπαινουν στην ιδια προταση ευγενια σαμαρα και τρἐισι λορντς.Αν την συγκρίνουμε με αυτήν στο avatar σου για παραδειγμα δεν φτουράει τίποτα... απορω με ορισμενους, δεν εχουν δει γυναικα στη ζωη τους και την εχουν κανει θεα;
Οφθαλμίατρο θες.Τίποτα δεν έχει κερδίσει. Επιμένω, μέτρια είναι. Καθημερινα βλέπεις πολύ πιο ομορφες τριγύρω
Οφθαλμίατρο θες.
H Σαμαρά θα αποδείξει ότι μετράει διαχρονικά αν μετά από σαράντα χρόνια βγει μέλος με άβαταρ φωτογραφία της.ειναι ιεροσυλια να μπαινουν στην ιδια προταση ευγενια σαμαρα και τρἐισι λορντς.
Ευτυχώς..διότι η ενδυμασια είναι για τσίρκο.Πολλά υποσχόμενο βλέμμα.
Οι καλλιτέχνες μαζί με τα χαρτιά τους έχουν και θέση σε πελατολόγιο ειδικών ψυχικής υγείας...μαζί πάνε αυτά .Μια απλή γκόμενα, απλά οι πυρφόροι μυριάδες.
Ψυχολογικά γιατί έχει; Δεν έχει παιδιά; Δεν είναι γατομάνα και σκυλομάνα; Έχει μικρή ψωλή ο γκόμενος; Μένει στην Κυψέλη γιατί είναι δεν βρήκε χορηγό;