Νέα

Ευγενία Σαμαρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lalito

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
303
Πόντοι
21
Την Σαμαρά την είδα πριν λίγο καιρό να περπατάει μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιοπουλο, όταν περνούσα με το αυτοκίνητο μου από έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Κυψέλης (μου κάνει εντύπωση που μένουν εκεί, αν όντως μένουν σε εκείνη την περιοχή). Την είχε βάλει προστατευτικά από την μέσα μεριά του δρόμου για να μην την πατήσω :confused: (δεν περπατούσαν στο πεζοδρόμιο γιατί είχαν παρκάρει αυτοκίνητα).
Όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, έτσι είναι και από κοντά. Όμορφη και απλή.
Παγκρατι μενει...την εχω δει πολλακις να εχει περσοναλ τρεινερ κ να γυμναζεται στο παναθηναιο σταδιο

• Like
Αντιδράσεις: Triant

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.746
Πόντοι
456
Οι καλλιτέχνες μαζί με τα χαρτιά τους έχουν και θέση σε πελατολόγιο ειδικών ψυχικής υγείας...μαζί πάνε αυτά .
Όχι όλοι οι καλλιτέχνες. Κατά κύριο λόγο οι βλαμμένοι ηθοποιοί.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Όχι όλοι οι καλλιτέχνες. Κατά κύριο λόγο οι βλαμμένοι ηθοποιοί.
...που κατα κύριο λόγο είναι ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ και γενικά καλλιτέχνες.Οι πιο πολλοί έχουν "φουιτ" ( όπως λέμε πάνω) στα μυαλά τους.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
...που κατα κύριο λόγο είναι ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ και γενικά καλλιτέχνες.Οι πιο πολλοί έχουν "φουιτ" ( όπως λέμε πάνω) στα μυαλά τους.
Έχουν φούιτ ΟΧΙ γιατί είναι καλλιτέχνες φυσικά, κάθε άλλο, αλλά γιατί η πλειοψηφία εξ αυτών έχει μέσα στα μυαλά τους τον καρκίνο του Κομμουνισμού/Σοσιαλισμού/Wokeκισμού - Αφύπνισης.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.450
Πόντοι
9.931

Εκανε και αυτη κρυοσυντηρηση:jerking: Σα να σου λεει τωρα θελω να κανω την ζωαρα μου και να γαμηθω διχως αυριο, στα 40 φευγα αν δεν βαριέμαι θα κανω ενα παιδι, βεβαια σε εκείνη την ηλικία αμφιβάλω αν θα εχει όρεξη να κανει παιδι και τις αντοχές να το μεγαλώσει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946

Εκανε και αυτη κρυοσυντηρηση:jerking: Σα να σου λεει τωρα θελω να κανω την ζωαρα μου και να γαμηθω διχως αυριο, στα 40 φευγα αν δεν βαριέμαι θα κανω ενα παιδι, βεβαια σε εκείνη την ηλικία αμφιβάλω αν θα εχει όρεξη να κανει παιδι και τις αντοχές να το μεγαλώσει.
Ένα μικρό προσοστό πρόκειται να έχει επιτυχή κατάληξη, όσων ανύπαντρων γατομάνων/σκυλομάνων καταψύχουν τα ωάριά τους. Μιλώ εκ δικών μου περιπτώσεων σε φιλικό περιβάλλον, το ίδιο αποδεικνύουν τα στατιστικά. Είναι όμως ΗΔΗ αργά, όταν καταλάβουν την μαλακία που έκαναν νεότερες.

open4all

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
640
Πόντοι
81
Ευγενια, σε αγαπω...

Καρδούλα, καρδούλα, καρδούλα.

• Like
Αντιδράσεις: Triant

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.628
Πόντοι
3.656

Μάλλον δεν βρήκε κανα γονο καλο παιδί :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.945
Πόντοι
12.756
δεν υπαρχει πιο καριολα απο δαυτην :coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Έχουν φούιτ ΟΧΙ γιατί είναι καλλιτέχνες φυσικά, κάθε άλλο, αλλά γιατί η πλειοψηφία εξ αυτών έχει μέσα στα μυαλά τους τον καρκίνο του Κομμουνισμού/Σοσιαλισμού/Wokeκισμού - Αφύπνισης.
Δυστυχώς αυτά πάνε μαζί...
Δεν βλέπεις που στην Ουσα όλο το σταρ σύστεμ.παει με την Καμαλα που θέλει να ανοίξει τα σύνορα και να γίνει η επικράτεια όπως ήμασταν κι εμείς επί ΣΥΡΙΖΑ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297

Σιγά μην τρέχει η ίδια...θα τρέχει η αλλοδαπή οικιακή βοηθός και οι στενοί συγγενείς του ζεύγους.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Δυστυχώς αυτά πάνε μαζί...
Δεν βλέπεις που στην Ουσα όλο το σταρ σύστεμ.παει με την Καμαλα που θέλει να ανοίξει τα σύνορα και να γίνει η επικράτεια όπως ήμασταν κι εμείς επί ΣΥΡΙΖΑ;
Ο Σύριζα άλλαξε με την ΝΔ, στην λαθρολαγνίαση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.528
Πόντοι
9.297
Ο Σύριζα άλλαξε με την ΝΔ, στην λαθρολαγνίαση.
Όχι..τώρα έχουμε δύο κόμματα λάθρο/ανωμαλολαγνων και όχι μόνο ένα...μην πω δυο και μισό...μιλάω για το μισό ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom