Επισκέπτης
αυτο ειναι η αποψη σου η δικια μου διαφερειΝομίζω πάντως πως οι Γερμανοί είναι ήδη στην Ελλάδα.
Και μάλλον δεν τους έφερε η αριστερά.
αυτο ειναι η αποψη σου η δικια μου διαφερειΝομίζω πάντως πως οι Γερμανοί είναι ήδη στην Ελλάδα.
Και μάλλον δεν τους έφερε η αριστερά.
Δηλαδή μας λες πως οτιδήποτε καλό είναι να γίνει στην Ελλάδα θα γίνει ΜΟΝΟ απο τα ΓΝΩΣΤΑ ΔΥΟ μεγάλα κόμματα και εσύ που το λες αυτό δεν έχεις ψηφίσει ποτέ το ένα απο αυτά;
Τι είσαι τότε, Νεοδημοκράτης;
Γιατί αν δεν είσαι τίποτα απο τα δύο και μας προτείνεις αυτό που μας προτείνεις, πρέπει να σε δει γιατρός μάλλον.
Να "τους" ειχα ψηφισει, εννοω το ΠΑΣΟΚ. Εχω προ πολλου δηλωσει κεντροδεξιος (αν και ειναι λιγο αδοκιμος ο ορος), δεν αλλαζει αυτο. Επειδη παρεξηγηθηκε ομως κι απο αλλους η φραση μου για "ελπιδα μονο απο τα δυο μεγαλα κομματα", η έννοια ειναι οτι μονο μια κυβερνητικη παραταξη (και καλως ή κακως μονο δυο εχουμε) μπορει να κανει ουσιαστικες τομες. Οχι μια μικρη παραταξη που δεν αναλαμβανει κυβερνητικες ευθυνες.
Το ζητημα τυχον κυβερνησεων συνεργασιας, ειναι κατι αλλο.
αυτο ειναι η αποψη σου η δικια μου διαφερει
Να "τους" ειχα ψηφισει, εννοω το ΠΑΣΟΚ. Εχω προ πολλου δηλωσει κεντροδεξιος (αν και ειναι λιγο αδοκιμος ο ορος), δεν αλλαζει αυτο. Επειδη παρεξηγηθηκε ομως κι απο αλλους η φραση μου για "ελπιδα μονο απο τα δυο μεγαλα κομματα", η έννοια ειναι οτι μονο μια κυβερνητικη παραταξη (και καλως ή κακως μονο δυο εχουμε) μπορει να κανει ουσιαστικες τομες. Οχι μια μικρη παραταξη που δεν αναλαμβανει κυβερνητικες ευθυνες.
Το ζητημα τυχον κυβερνησεων συνεργασιας, ειναι κατι αλλο.
Είδες όμως που ενώ στην αρχή μας πετάς ένα ξεκάθαρο "ότι καλό είναι να γίνει στην Ελλάδα θα γίνει ΜΟΝΟΝ απο τα δύο μεγάλα κόμματα" (και ενώ, επίσης ξεκάθαρα, αποκάλεσες τα μικρότερα κόμματα "λέσχες φίλων της πεταλούδας"), άρχισαν οι "επανορθωτικές" δηλώσεις, "δεν το εννοούσα έτσι" κλπ;
Στην τελική, αν δεν το εννοούσες έτσι, γιατί το έγραψες έτσι;
Προσοχη....δεν μιλησα για "ΚΟΜΜΑΤΑ"...αλλά για "ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ"... Οι οποιες σημερα εχουν συγκεκριμενη κομματικη μορφη. Αυριο μπορει να εχουν αλλο ονομα, και αλλο προφιλ. Αλλά παλι οι ιδιες παραταξεις και ο ιδιος (σχεδον) κοσμος θα εκφραζεται μεσα απο αυτα.πολύ στατική η θεώρησή σου...
σε πολλές κοινωνίες τα "κυβερνητικά" κόμματα κατέρρευσαν και σε καλύτερες συνθήκες...
ρε μαστορα ξεχασεσ να πεισ να τοθ γαμιθει ο γκωνλοσ απο πισω !Αδερφια την κυριακη οπιος παει να ψηφησει μεγαλο κομα να ΤΟΥ ΚΑΕΙ το βιντεο το στερεο το κινιτο η τηλεωραση ο δονητης το αμαξι το μιχανακι η οδοντοβουρτσα το πληντιριο το πορτατιφ το κεφαλι ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ η κυρα η πεθερα η γκομενα η κορη η ξαδερφη η πουτανα του η κατσικα του η γαιδαρα του η μαναρα του να μιν του ξανασηκοθει η καραπουτσακλαρα του ΠΟΤΕ!!!! Να τον γαμησει Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΤΣΑ Ο ΟΤΕ Η ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ Η ΠΟΛΕΩΔΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ τα καρακολια και την αστηνομια!! να την βγαζει με φαβα και ρεβυθια μεχρι να βγαλει τον ψοφο αφραγκος <,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΙΔΙΟΤΙΚΑ> ΑΜΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΣΥΝΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ
η αποψη μου ειναι οτι στην ελλαδα εχουμε την πιο οπιστοδρωμικη αριστερα του πλανητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καθε βημα πρως τα μπρως να βρισκει στον αριστερο τυχο.Ποια είναι λοιπόν η δικιά σου;
Δεν κάνει να την μάθουμε;
Achtung! Achtung! κυριακεν νεοδιμοκρατεν πασοκεν αριστεροκουκουεντεν Caput!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ντας μαυρογιαλουρενν!!!!!!!
η αποψη μου ειναι οτι στην ελλαδα εχουμε την πιο οπιστοδρωμικη αριστερα του πλανητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καθε βημα πρως τα μπρως να βρισκει στον αριστερο τυχο.
η αποψη μου ειναι οτι στην ελλαδα εχουμε την πιο οπιστοδρωμικη αριστερα του πλανητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καθε βημα πρως τα μπρως να βρισκει στον αριστερο τυχο.
είναι γεγονός πως στην Ελλάδα έχουν προσπαθήσει να γίνουν πολλά βήματα μπρος! :Sη αποψη μου ειναι οτι στην ελλαδα εχουμε την πιο οπιστοδρωμικη αριστερα του πλανητη. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα καθε βημα πρως τα μπρως να βρισκει στον αριστερο τυχο.
και να του πεσει κοκακολα στο πληκρολογιορε μαστορα ξεχασεσ να πεισ να τοθ γαμιθει ο γκωνλοσ απο πισω !
ποιος σου ειπε οτι δεν κυβερναειΜηπως το προβλημα δεν ειναι η αριστερα (που στο κατω κατω δεν κυβερναει), αλλά οτι εχουμε την πιο κομπλεξικη, μπασταρδεμενη και μη συνειδητοποιημενη Δεξια της ευρωπης?
κατα καποιο τροπο ναι αλλα οχι ολα αυτα τα εφερε η μαλακια των ΕλληνωνΔηλαδή το Μνημόνιο, το ΔΝΤ και τους μισθούς που κόβονται, τους έφερε η Αριστερά;
Αν καταλαβα καλα, εννοεις οτι μαλλον παρομοιωσα τα μικρα κομματα με "σωματεια φιλων της πεταλουδας". Προφανως δεν εννοουσα τα μικρα κομματα (εστω κι αν νομισεις οτι κανω κωλοτουμπα). Η φραση μου αυτη γραφτηκε περισσοτερο ως αντιρρηση στην ΑΠΟΧΗ που συνεστησε καποιος αλλος συνομιλητης εδω μεσα. Οχι ως αντιρρηση για τα μικρα κομματα. Η αναφορά σε "σωματεια φιλων της πεταλουδας" ειναι κυριολεκτικη, οχι μεταφορικη. Που σημαινει οτι μονο μεσα απο το υπαρχον συστημα (που καλως ή κακως, σε κυβερνητικο επιπεδο εκπροσωπουν οι δυο παραταξεις) μπορει να δοθει λυση.
κατα καποιο τροπο ναι αλλα οχι ολα αυτα τα εφερε η μαλακια των Ελληνων