Νέα

Eυχή και κατάρα πρός τους μπουρδελιάριδες ψηφοφόρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 615
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τι επιχειρήματα να σου πω; Σα να σου λέω ότι η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και να με ρωτάς "γιατί"

Η Αθηνα ειναι πρωτευουσα της Ελλαδας, επειδη το προβλεπει ενας νομος. Αυτη ειναι η απαντηση. Στην φραση μου "ελπιδα για κατι καλο ειναι τα δυο μεγαλα κομματα μονο, αρκει να μπουν σε αυτα σοβαροι ανθρωποι" τι αντεπιχειρημα υπαρχει?

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σορυ, απλα ειχα την εντυπωση οτι οταν καποιος αμφισβητει μια προβλεψη του αλλου (εγω μιλησα για βουλευτικες εκλογες και οχι τις αυριανες), εχει υποψη του μια διαφορετικη εκδοχη.

1) Δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στις βουλευτικές. Εδώ μιλάμε για τις αυριανές.

2) Εγώ δεν έκανα πρόβλεψη. Αν δεις το πρώτο μου ποστ στο θέμα (πήγαινε πίσω 3 σελίδες) θα δεις ότι έκανα μια παραίνεση προς τους φίλους εδώ να μην ενισχύσουν μεγάλα κόμματα, και είπα και τι σκοπεύω να κάνω εγώ.

3) Δεν έκανα πρόβλεψη, γιατί δε σκοπεύω να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα. Για να κάνεις πρόβλεψη πρέπει να έχεις στοιχεία, να διαβάζεις, να παρακολουθείς, να συζητάς, να αναζητάς πληροφορίες, κλπ.  Το κάνω σε πολύ μικρό ποσοστό του χρόνου μου, και δεν σκοπεύω να το αυξήσω.

4) Στην τελική, αφού είπα τι εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ο καθένας, υπάρχει και η (μεγάλη) πιθανότητα αυτό να το κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Ε, στ' αρχίδια μου. Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα, να τα βάψω μαύρα επειδή πάλι Πασοκ και ΝΔ θα πάρουν 80%? Ας πάρουν!

Αυτό είναι το πρίσμα κάτω από το οποίο συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση.
Έχω και καλύτερα πράματα να κάνω, ξέρεις.

Δε σου κάνω πρόβλεψη γιατί δεν αισθάνομαι ικανός να την κάνω.
Άλλες που έχω κάνει (σε άλλους τομείς, όχι πολιτικά, που τους ξέρω καλύτερα), έχω πέσει (συνήθως) μέσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
1) Δεν κατάλαβα ότι αναφερόσουν στις βουλευτικές. Εδώ μιλάμε για τις αυριανές.

2) Εγώ δεν έκανα πρόβλεψη. Αν δεις το πρώτο μου ποστ στο θέμα (πήγαινε πίσω 3 σελίδες) θα δεις ότι έκανα μια παραίνεση προς τους φίλους εδώ να μην ενισχύσουν μεγάλα κόμματα, και είπα και τι σκοπεύω να κάνω εγώ.

3) Δεν έκανα πρόβλεψη, γιατί δε σκοπεύω να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα. Για να κάνεις πρόβλεψη πρέπει να έχεις στοιχεία, να διαβάζεις, να παρακολουθείς, να συζητάς, να αναζητάς πληροφορίες, κλπ.  Το κάνω σε πολύ μικρό ποσοστό του χρόνου μου, και δεν σκοπεύω να το αυξήσω.

4) Στην τελική, αφού είπα τι εγώ θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ο καθένας, υπάρχει και η (μεγάλη) πιθανότητα αυτό να το κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Ε, στ' αρχίδια μου. Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα, να τα βάψω μαύρα επειδή πάλι Πασοκ και ΝΔ θα πάρουν 80%? Ας πάρουν!

Αυτό είναι το πρίσμα κάτω από το οποίο συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση.
Έχω και καλύτερα πράματα να κάνω, ξέρεις.

Δε σου κάνω πρόβλεψη γιατί δεν αισθάνομαι ικανός να την κάνω.
Άλλες που έχω κάνει (σε άλλους τομείς, όχι πολιτικά, που τους ξέρω καλύτερα), έχω πέσει (συνήθως) μέσα.

Οκ. Δεκτά.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στην φραση μου "ελπιδα για κατι καλο ειναι τα δυο μεγαλα κομματα μονο, αρκει να μπουν σε αυτα σοβαροι ανθρωποι" τι αντεπιχειρημα υπαρχει?

Σου απάντησα εγώ.

Συγκεκριμένα σου έιπα:

"Όσο για το άλλο που λες (αρκεί να...), ε, ας μπουν πρώτα τέτοιοι άνθρωποι, και μετά το ξανασυζητάμε.  Αφου ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ρε, να κάνουν τίποτα!  Αν δεν είσαι οργανωμένο κομματόσκυλο (και μη αρνούμενος συμμετοχή σε κομματικές λαμογιές) δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σου απάντησα εγώ.

Συγκεκριμένα σου έιπα:

"Όσο για το άλλο που λες (αρκεί να...), ε, ας μπουν πρώτα τέτοιοι άνθρωποι, και μετά το ξανασυζητάμε.  Αφου ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ρε, να κάνουν τίποτα!  Αν δεν είσαι οργανωμένο κομματόσκυλο (και μη αρνούμενος συμμετοχή σε κομματικές λαμογιές) δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!"

Ναι φιλε μου, αλλά η παραθεση μου δεν αφορουσε εσενα. Η δικη σου απαντηση με καλυψε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η Αθηνα ειναι πρωτευουσα της Ελλαδας, επειδη το προβλεπει ενας νομος. Αυτη ειναι η απαντηση. Στην φραση μου "ελπιδα για κατι καλο ειναι τα δυο μεγαλα κομματα μονο, αρκει να μπουν σε αυτα σοβαροι ανθρωποι" τι αντεπιχειρημα υπαρχει?

αν μπουν σοβαροί άνθρωποι σε μικρά κόμματα γιατί να μην υπάρξει κάτι καλό;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή αν μπουν σοβαροί άνθρωποι σε μικρά κόμματα γιατί να μην υπάρξει κάτι καλό;

Γιατι καλως ή κακως, δεν εχουμε το χρονο να περιμενουμε τα μικρα κομματα να γινουν μεγαλα σιγα σιγα για να παρουν την πλειοψηφια. Δεν νομιζω ομως οτι διαφωνουμε ουσιαστικα πουθενα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γιατι καλως ή κακως, δεν εχουμε το χρονο να περιμενουμε τα μικρα κομματα να γινουν μεγαλα σιγα σιγα για να παρουν την πλειοψηφια. Δεν νομιζω ομως οτι διαφωνουμε ουσιαστικα πουθενα.
διαφωνούμε. Εσύ περιμένεις απο τα δύο κόμματα να αλλάξουν συμπεριφορά "στα γεράματα". Σορυ αλλά εγώ άλλη ευκαιρία δεν τους δίνω

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι φιλε μου, αλλά η παραθεση μου δεν αφορουσε εσενα. Η δικη σου απαντηση με καλυψε.

Νομίζω ότι:

Όταν γράφουμε κάτι εδώ, το γράφουμε για να το διαβάσουν ΟΛΟΙ όσοι διαβάζουν το θέμα.
Αν θέλουμε να πούμε κάτι ΜΟΝΟ σε έναν από τους συμμετέχοντες, τότε του στέλνουμε ΡΜ.

Επομένως:
1) Είπες την άποψή σου (αν μπουν αξιόλογοι... κλπ)
2) Σου απάντησα εγώ γιατί δε μπαίνουν
3) Λες (τώρα) ότι σε κάλυψε αυτή μου η απάντηση (χαίρομαι γι αυτό)
4) Πετάχτηκε κάποιος (ο LION νομίζω) και έβαλε ανθρωπάκια
5) του λες για επιχειρήματα (και όχι ανθρωπάκια) - σωστό, αλλά γιατί ασχολείσαι?
6) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ότι δεν υπάρχει αντεπιχείρημα σε αυτό που είπες, ενώ εγώ στο έδωσα, και μάλιστα το σχολίασες κι όλας!

Μα είναι κουβέντα αυτή?  Τι θέλεις τώρα, να ασχολείσαι με τα ανθρωπάκια που γράφονται?

Σορυ αλλά εγώ άλλη ευκαιρία δεν τους δίνω

Και να και ένα σημείο που συμφωνώ με τον LION.

Επισκέπτης
politis2 συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις.

αλεξανδρος τα 2 μεγαλα κομματα μας εφεραν στην κατασταση που ειμαστε σημερα κι εσυ ακομα πιστευεις σε αυτα ? Ειναι να μην σου απανταμε :headbang: :headbang:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αδερφια  την κυριακη οπιος παει να ψηφησει μεγαλο κομα να ΤΟΥ ΚΑΕΙ το βιντεο το στερεο το κινιτο η τηλεωραση  ο δονητης το αμαξι το μιχανακι η οδοντοβουρτσα το πληντιριο το πορτατιφ το κεφαλι ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ η κυρα η πεθερα η γκομενα η κορη η ξαδερφη η πουτανα του η κατσικα του η γαιδαρα του η μαναρα του να μιν του ξανασηκοθει η καραπουτσακλαρα του ΠΟΤΕ!!!! Να τον γαμησει Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΤΣΑ  Ο ΟΤΕ Η ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ  ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ  Η ΠΟΛΕΩΔΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ τα καρακολια και την αστηνομια!!  να την βγαζει με φαβα και ρεβυθια  μεχρι να βγαλει τον ψοφο αφραγκος <,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΙΔΙΟΤΙΚΑ>  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                  Y.Γ NA ton πιάνει κόψιμο 5 φορές την ημέρα να του χεσουν τον γάιδαρο μαζί με τα κουνέλια να μην τον πλησιάζει θυλικο !!!!!να του ξεραθούν και τα δυο χέρια για να μην μπορεί να τραβάει μαλάκια . να τον γαμησουν είκοσι οχτώ αραπηδες με 25αρες πουτσες κάγκελο . να έχει κάθε χρόνο την πρωτοχρονιά στο κολοσπιτο του τον Μητσοτάκη να του κάνει ποδαρικό . να του κόψει το γάλα και να του χαλάσει ο τραχανάς του τραχανοπουστα  να τον γαμαει η καργιολα η γυναίκα του στο κέρατο και στην δουλειά να του τα παίρνει όλα το νταβαντζοκρατος  γαμο το κέρατο του γαμω!!!!!!!  ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ??? :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Αδερφια  την κυριακη οπιος παει να ψηφησει μεγαλο κομα να ΤΟΥ ΚΑΕΙ το βιντεο το στερεο το κινιτο η τηλεωραση  ο δονητης το αμαξι το μιχανακι η οδοντοβουρτσα το πληντιριο το πορτατιφ το κεφαλι ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ η κυρα η πεθερα η γκομενα η κορη η ξαδερφη η πουτανα του η κατσικα του η γαιδαρα του η μαναρα του να μιν του ξανασηκοθει η καραπουτσακλαρα του ΠΟΤΕ!!!! Να τον γαμησει Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΤΟ ΤΣΑ  Ο ΟΤΕ Η ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ  ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ  Η ΠΟΛΕΩΔΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ τα καρακολια και την αστηνομια!!  να την βγαζει με φαβα και ρεβυθια  μεχρι να βγαλει τον ψοφο αφραγκος <,ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΙΔΙΟΤΙΚΑ>  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                   Y.Γ NA ton πιάνει κόψιμο 5 φορές την ημέρα να του χεσουν τον γάιδαρο μαζί με τα κουνέλια να μην τον πλησιάζει θυλικο !!!!!να του ξεραθούν και τα δυο χέρια για να μην μπορεί να τραβάει μαλάκια . να τον γαμησουν είκοσι οχτώ αραπηδες με 25αρες πουτσες κάγκελο . να έχει κάθε χρόνο την πρωτοχρονιά στο κολοσπιτο του τον Μητσοτάκη να του κάνει ποδαρικό . να του κόψει το γάλα και να του χαλάσει ο τραχανάς του τραχανοπουστα  να τον γαμαει η καργιολα η γυναίκα του στο κέρατο και στην δουλειά να του τα παίρνει όλα το νταβαντζοκρατος  γαμο το κέρατο του γαμω!!!!!!!   ΞΕΧΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ??? :think: :think: :think:
ναι τα παιδια του να μεγαλωσουν πληρωνοντας τις μαλακιες του :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και για να το ξεκαθαρισουμε μια και καλη. Αν προκειται καποτε να γινει κατι καλο σε αυτην την χωρα, θα το κανουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ.  

Έπεσε το αντικειμενικό και "αδέκαστο" προσωπείο, ή απλά μου φάνηκε;   :)

Επισκέπτης
Eίναι η πρώτη φορά που δεν θα ψηφίσω δεξιά στις εκλογές.Επίσης είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μαύρο στο ζαβό...........να πάει με την μαμά του στο αμέρικα να ησυχάσουμε......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Έπεσε το αντικειμενικό και "αδέκαστο" προσωπείο, ή απλά μου φάνηκε;   :)

Δεν επιδιωξα ποτέ να πλασαρω προσωπεία. Εννοειται οτι πιστευω οτι μονο τα δυο μεγαλα κομματα μπορουν να αλλαξουν κατι. Δεν αντιλαμβανομαι πώς εννοεις την εννοια της αντικειμενικοτητας. Φυσικα εχω αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom